Bulantim yok bas donmem yok gogus hassasiyetim yok. Bulanti cok saglikli bir seymis progestan yuksekliginden olurmus. Olmamasi bunlarin korkutuyoHepsi normal.
Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çoğu zaman aynıdır.
Hatta ben 9 ay boyunca her adet dönemimde, sanki oluyormuş gibi yaşadım.
2 hamilelik yaşadım, ikisinde de mide bulantım asla olmadı.Bulantim yok bas donmem yok gogus hassasiyetim yok. Bulanti cok saglikli bir seymis progestan yuksekliginden olurmus. Olmamasi bunlarin korkutuyo
Ayy iyi o zaman2 hamilelik yaşadım, ikisinde de mide bulantım asla olmadı.
Tesekkur ederim canim insallah bi sikinti yokturHepsi normal hamileliğimin 10. Haftasıydı yanlış hatırlamıyosam göğüs hassasiyeti bulantı tak diye kesildi. Önceden düşüğüm olunca korktum tabi. Sonra kahverengi lekelerle uğraştım. Söylediklerin normal şeyler her bünye bir değil. Daha başındasın ağır işler yapmadan dinlen keyfini çıkar
Hic belirtim olmadi.. adet olacakmisim gibi hissediyordum ayricada sag kasogim agriyirdu. ama mide bulantim falan yoktu. Olk gebeligimde 8. Haftada kalbi durdu sagliksiz embriyo duser ne yaparsan yap engel olamzsin sagliksizdir zaten..
Simdi hala kasiklarim agriyor o hic gecmiyor zaten
Bu belirtiler sagliksiz embriyo belirtileri mi diyosunn
Hepsi aynen bende de oldu. Bir de şans işte yaz tatilinde eşimin memleketinde 2500 metre yayladaydık. En yakın doktor ilçede, orman yolu. 1 saatten fazla sürüyor. Randevu aldık 6+4 te keseyi gördü. Devlet hastanesi. Beğenmedim dedi.bir hafta sonraya randevu verdi. Zar zor yine gittik. Doktor izine çıkmış, bize haber vermemişler. O ara pembeli kahverengili akıntım oldu. İlk hamilelikte aynen böyle, kalp atışı duyamadık. Araya bir de 9 gün bayram tatili girdi. Bana o an bir rahatlık çöktü. Aman dedim herşey olacağına varır. Taaaa 9. Haftaya kendi doktorumdan randevu aldım. Kalp atışını 9. Haftada duyduk. Hatta 9+4 falandı. Üstelik tatil boyunca 8000 kmde uzun yol yaptık. Çoğu köy yolu. Şimdi 13 haftalık olduk. Hiç canınızı sıkmayın.
Benim de sol kasığım sürekli ağrıyordu dediğin gibi doktorum dış gebelikten şüphelendi ama kesemi rahimde gördü . Mercimek kadar boş bi keseydi ilk göründüğündeMerhaba kizlar dun kesem gorundu ama surekli yasadigim seyleri arastirinca kafamda deli sorular oluyor
1-sol kasik agrim cok oluyodu 1 haftadir bi iki gundur yok( baktim dis gebelik olabilir mi gibi yazilar. Ve dis gebelik olsaydi kese gorunur muydu)
2-kahverengi leke geldi(dusuk riski gibi yazilar ve dusuk sebebi kromozom anormalliklerinden kaynakli diye bi yazi)
3-adet olmadan once bi his var ya hafif mide bulantisiyla bi his var onu yasiyorum
4- kese gorundu doktor henuz bi hafta veremem daha kucuk kese dedi bu normal mi
O ultrason resminiz duruyo mu? Mercimek kadar bos bir kese derken doktor mu bos oldugunu soylediBenim de sol kasığım sürekli ağrıyordu dediğin gibi doktorum dış gebelikten şüphelendi ama kesemi rahimde gördü . Mercimek kadar boş bi keseydi ilk göründüğünde
Kahverengi lekelenmem de olmuştu .
Siz kendinize dikkat edin kanamanız olursa hemen doktora gidin bu haftalarda bu korkularınız normal . İnşallah ikiniz de sağlıklısınızdır:)
Doktor boş demediO ultrason resminiz duruyo mu? Mercimek kadar bos bir kese derken doktor mu bos oldugunu soyledi
Anladm canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahDoktor boş demedi
Amin senin de inşallah canım . Stres yapma iyi düşün iyi olsunAnladm canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Yapmamaya calisiyorum ama bakalim. Doktor sat tarihine gore 6.haftanda gel kalp atisina bakalim dedi ama cok mu erken acaba diye duusnuyorum herkes 6haftadan sonra duymusAmin senin de inşallah canım . Stres yapma iyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?