Sizin de boyle miydi?

Canim bence bi riskin olmadigi surece vajinal muayene yaptirma onermiyolar. Korkma kanaman var mi? Ya da agrin? Benim cok siddetli agrim vardi idrar yolu enfeksiyonundanmis. Benim de son adet tarihim 9 agustos
Size göre geriden geliyorum galiba o da diş gebelikten şüphelenip vajinadan baktı 5.haftada göremeyince. Sadece keseyi gördü kesin bisey diyemem dedi kötü bisey de demedi kanamam da yok öyle şiddetli ağrımda yok standart kasik agrisi ona da normal dedi. Benim korkum herkes 5.haftada normal görürken biz zor gördük geri mi acaba sorun mu var gelişmeyecek mi endişeliyim

Yok canim benim de 5.haftada bebegi goremedi doktor sonradan duzelttim sana hatta. Daha cok kucuk hamilelik icin bir sey diyemem demisti 5. Haftada. 6.hafta gittim bebegi gordu ve olctu

merhaba,
kasık ağrısı benim de çok ara ara bıçak saplanması gibi oluyor
kahverengi leke geliyor hatta bir ara pembe leke geldi progestan fitil verdi doktor kullanıyorum.
4. haftada bana da kese görünmez daha erken demişti .
6. haftada gördük

Ben de 5.haftada keseyi 6.haftada kalbini gordum canim

Bulantim yok bas donmem yok gogus hassasiyetim yok. Bulanti cok saglikli bir seymis progestan yuksekliginden olurmus. Olmamasi bunlarin korkutuyo
bende de yok mide bulantısı. hemşireye sordum saçmalamasınlar benimde hiç midem bulanmazdı, daha iyi işte dedi.. kadın bu işe yıllarinı vermiş neyse ondan duyunca rahatladim. sizde kasmayin.

bende de yok mide bulantısı. hemşireye sordum saçmalamasınlar benimde hiç midem bulanmazdı, daha iyi işte dedi.. kadın bu işe yıllarinı vermiş neyse ondan duyunca rahatladim. sizde kasmayin.
❤❤

Benim 7. Haftaya kadar mide bulantısı olmadı çok seviniyordum 4 gündür uyyamiyorum bile çok kötü geçiyor. olmaması gerçekten dezavantajmis onu anladım

Benim 7. Haftaya kadar mide bulantısı olmadı çok seviniyordum 4 gündür uyyamiyorum bile çok kötü geçiyor. olmaması gerçekten dezavantajmis onu anladım

Az kaldi ben de kendime nazar degdirmeye basladim gibi. Benim de yoktu ne guzel havalanmaya basladi

Merhaba sizinle muhtemelen gebelik sürecimiz çok yakın. Lütfen ama lütfen doktorunuz dışındaki yorumlara kulağınızı kapayın. Benim de acayip sancım oluyor kramp şeklinde (özellikle geceleri) gece 3’te ise mide bulantısı ve ağrı ile kalkıyorum ben de çok korkmuştum ama doktorum herkesin gebelik döneminin farklı geçtiğini söyledi. Kimi kokudan iğreniyor, kimi sancı çekiyor, kiminde hepsi oluyor. O yüzden ağrıyı ve bulantıyı dert etmeyin. Benim yengem de ilk 1 ay feci kasık ağrısı çekmişti ama çok şükür yeğenim çok sağlıklı doğdu hâla öyle. Bahsettiğiniz kanama da muhtemelen yerleşme kanamasıdır pembe ya da kahve olabiliyor. Sakin huzurlu geçirin bu evrenizi ve lütfen doktorunuza güvenin. Size güven vermiyorsa da değiştirin. Bu konularda çok araştırma yapmayın, her denilene inanmayın illa araştırma yapacağım diyorsanız da sadece tek bir kaynak seçim (herhangi bir forum değil, herkesin bir şey yazıp fikrini belirttiği bir yer değil bilgilenme amaçlı bir kitap ya da bir site). İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

valla ben rahat hamilelik geçiriyim diye oyle dua ediyorum. kaynanaminda bi sürü çocuğu var maşallah hepside sağlıklı. hiç birinde de midesi bulanmamiş.. takmiyorum kafama en rahat nasil atlaticaksam o sekilde olsun .. eller semada saglik için daima dua edelimm :)))

Tesekkur ederim canim rahmimde kanami bolge varmis doktor agrilarimin ve bu kanamali bolgenin sebebinin rahmin genislemesinden dolayi kasilmasindan ve yerlesmeden dolayi oldugunu soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…