- Konu Sahibi moveon1881
-
Bu kadar moraliniz bozulduysa tanışmayınÖncelikle merhabalar..
Size hiç uygun olmayan birini (fiziksel,karakter,yaş vs) tanıştırmaya çalışan birileri oldu mu?
Bilemiyorum abartıyorum acaba ama benim başıma geldi ve canımı çok sıktı..
Yok hiç duymamış olayım dedim zaten takıldığım konu o değilBu kadar moraliniz bozulduysa tanışmayın
Belli olmaz bu işler belki kaderinizde ki kişi odur önyargılı olmayınYok hiç duymamış olayım dedim zaten takıldığım konu o değil
Belki de haklı olabilirsin..söylediklerinin aynısını bende kendim için düşündüm sorguladım.." Beni buna mı layık gördüler "
Sendromu...
Hayır başıma gelmedi ama durup düşünürdüm ..
Dışarıdan nasıl görünüyorum ?
Sandığım kadar iyi/güzel olmaya bilir miyim ?
Öncelikle merhabalar..
Size hiç uygun olmayan birini (fiziksel,karakter,yaş vs) tanıştırmaya çalışan birileri oldu mu?
Bu tarz tanıştırmalarda ara buluculuk yapan kişi birbirine denk olabilcek kişileri tanıştırmalıdır bence. Bir kere başıma gelmişti. Kabul etmedim. Bide o kişiyi öve öve bitiremiyordu. Bir yandan da ama diyerek benim hoşuma gitmeyecek özelliklerini sıralıyodu. Yani istemeyeceğimi bile bile yapıyordu bunu. Ben de tavrımı net şekilde belli ettim. Böyle durumlarda iki tarafı da iyi tanıyıp emin olmak lazım dedim.Öncelikle merhabalar..
Ya konu sahibi sen hiç mi bu siteye yazılanları okumuyorsun bildirimleri aç bir bak millet nelerle uğraşıyor sinir geldi valla kedi bir tarafını görmüş yara zannetmiş ya sabır
Öncelikle merhabalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?