Sizin de hiç başınıza geldi mi? 😔

Evet oldu ben de tanışmadım konu kapandı. Bir keresinde tanıştım ama olmayacağı belliydi zaten yine konu kapandı

Öncelikle merhabalar..
Size hiç uygun olmayan birini (fiziksel,karakter,yaş vs) tanıştırmaya çalışan birileri oldu mu?
Bilemiyorum abartıyorum acaba ama benim başıma geldi ve canımı çok sıktı..
Bu kadar moraliniz bozulduysa tanışmayın

Siz böyle söyleyince bir durup düşündüm de yaş konusunda bayağı bir çeşitlilik olmuş benim.
Bende 3-4 yaş küçük olup tanışmak isteyen de oldu , 9 yaş büyük olan da. Hiç oturup irdeleyip bir şeyler çıkarmadım bu durumdan. Bunu bi düşüneyim ben.

Öncelikle merhabalar..
Size hiç uygun olmayan birini (fiziksel,karakter,yaş vs) tanıştırmaya çalışan birileri oldu mu?

Oldu :) benim boyum 1.50. bir arkadaşım üst üste benimle aynı boyda ya da 3, 5 cm uzun kişileri önermişti. Çok kırılmıştım. Tek özelliğim kısa boylu olmamdı heralde onun gözünde.

Yesılcam gibi.
Önce asla ne alakayız. Yıllar sonra adama rastlanır. Dibin düşer.

Bır kenara yaz, evlenince bıle insan, kadın erkek farketmez o kadar degısıyor ki bı oturmuşluk fızıken bı degısıklık oluyor çoğu insanda.

Valla bugune kadar hayatıma giren herkesi kendim buldum kendim asik oldum. Bahar senlikleri olsun,tatiller olsun, kafede oturmak olsun,sokak muzigi dinlerken olsun:) muhtac oldugum kudret damarlarimda mevcutken hic de kimsenin bana birini tanistirmasina tenezzil etmem bile.
Siz de umursamayin. "Iyy tipim degil' deyin gecin. Biri tanismanizi istiyor diye illa tanışacak degilsiniz ya
Edit: meseleyi simdi anladim. Bana bunu mu layik gordu diye dusunmussunuz.
ama belki de huyunuz suyunuz bir yerden benziyordur akillarina siz gelmissinizdir. Belki ikiniz de kedi seviyorsunuzdur mesela... illa tip icin tanistiracak degiller ya

Istemiyorum diceksin bitti ben de dedim. Hatta bi teyze hic tipim olmayan bjrini gosterdi yani bunumu yakistirdin bana dedim.
Onlarda guzellige bakiyo yani.

Öncelikle merhabalar..
Bu tarz tanıştırmalarda ara buluculuk yapan kişi birbirine denk olabilcek kişileri tanıştırmalıdır bence. Bir kere başıma gelmişti. Kabul etmedim. Bide o kişiyi öve öve bitiremiyordu. Bir yandan da ama diyerek benim hoşuma gitmeyecek özelliklerini sıralıyodu. Yani istemeyeceğimi bile bile yapıyordu bunu. Ben de tavrımı net şekilde belli ettim. Böyle durumlarda iki tarafı da iyi tanıyıp emin olmak lazım dedim.

Ya konu sahibi sen hiç mi bu siteye yazılanları okumuyorsun bildirimleri aç bir bak millet nelerle uğraşıyor sinir geldi valla kedi bir tarafını görmüş yara zannetmiş ya sabır

Ya konu sahibi sen hiç mi bu siteye yazılanları okumuyorsun bildirimleri aç bir bak millet nelerle uğraşıyor sinir geldi valla kedi bir tarafını görmüş yara zannetmiş ya sabır

Çok komiksiniz..
Millet nelerle uğraşıyor diyorsunuz ama siz de tanımadığınız birinin açtığı konu için bile sinirlenebiliyorsunuz..
Eleştirdiğinizi kendiniz yapmayın bari.. Enazından ben kendi hayatımla ilgili bir mevzuyu kafa takmışım..

Öncelikle merhabalar..

Evet benden 10 yaş büyük birini tanıstırmaya kalkmıslardı tabi küçüktüm de ailem kabul etmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…