• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin de hiç kalbinizin taşlaştığımı hissettiğiniz oldu mu?

Bakteriyofaj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
156
106
53
34 yaşıma son 4 ay kaldı. Birkaç başarırız ilişki deneyimi, bolca kalp ağrısı, ben beğeneni benim beğenmemem, benim beğendiklerimin ise beni beğenmemeleri durumu sonrası uzun bir süredir kimse ile flört bile etmedim (3 yıl) Sanki artık kalbim taşlaşmış gibi hissediyorum. Kimseye karşı bişi hissedemeyecekmişim gibi. Sahi yine içimde uçar mı o kelebekler? Size de hiç böyle olmuş muydu?

3 yil cok uzunmus. Denemekten zarar gelmez ki hislerinizi cok on plana atmadan birkac kisiyle flort edebilirsiniz.
Iliskilerin artik midede kelebekler ucurmayani makbul zaten. Makul olsun sevilip sayilalim iletisim kurabilelim yeter vallahi.
Benim kalbim tas degil de, stratejik olarak iliskilerde tas kalp deger goruyor diye bi sure taslasma planim var bakalim kismet😅

Bu kelebekkler bir tek bende ölmüyor birde tiktoktaki azgin yasli teyzelerde galiba😂 yani aşk anlaminda soyluyorum.40, yasindada havalara ucabilirsiniz aşk her yasta oluyor bence. Bekar olsaydim muhtemelen capkin ama kiymetimi bilen duzgun insanlari siraya dizerdim heralde😆😆 yiyin icin gezin keyfinize bakin aşıkta olursunuz evlenirsinizde ama bu hallerinizin kiymetini bilin dusunupte enerjinizi dusurmeyin. Zira evlenince zaten dusuyor ev isleri yemek derdi kayin aileler 😀

Bence edebildiginiz kadar flört edin. Kendinizi böyle kosullandkrmayin cogumuz ya aslinda basta hic begenmemistim.dedigimiz kisilere asik olmusuzdur

Ben de aynı yaştayım benim evlenince duygularım köreldi asıl. Duygusuz olmak o kadar kötü bir şey değil yanlış insanı sevmektense bir şey hissetmeyip acı çekmemeyi kafa rahatlığını tercih ederdim. Aşk her yaşta çıkabiliyor insanın karşısına,inşallah iyi bir insan çıkar sizin de karşınıza.

Ben de aynı yaştayım benim evlenince duygularım köreldi asıl. Duygusuz olmak o kadar kötü bir şey değil yanlış insanı sevmektense bir şey hissetmeyip acı çekmemeyi kafa rahatlığını tercih ederdim. Aşk her yaşta çıkabiliyor insanın karşısına,inşallah iyi bir insan çıkar sizin de karşınıza.
Çıkmıyordu 🥲

Evet size benziyorum yaş 30. Karşıma tek tük birileri çıktı ama genelde cinsel beklentileri oldu. Veya amaçlarını anlayamadım. O hisleri unuttum gibi. Ama bir yanım da haşa umutlu. Biri çıksın da içimi sıcacık yapsın istiyorum. Hiç sevilmeyecek hiç aşık olunmayacakmışım gibi...

34 yaşıma son 4 ay kaldı. Birkaç başarırız ilişki deneyimi, bolca kalp ağrısı, ben beğeneni benim beğenmemem, benim beğendiklerimin ise beni beğenmemeleri durumu sonrası uzun bir süredir kimse ile flört bile etmedim (3 yıl) Sanki artık kalbim taşlaşmış gibi hissediyorum. Kimseye karşı bişi hissedemeyecekmişim gibi. Sahi yine içimde uçar mı o kelebekler? Size de hiç böyle olmuş muydu?
Sorma ya ben de son birkaç senedir resmen duygu nedir unuttum.ben kendimi bu konularda kısmetsiz buluyordum ama baktım çoğunluğumuz aynı durumda.eee yaşla birlikte heves de ümit de kalmadı.ülkedeki erkek profilinin kalitesizliği her an yüzümüze tokat gibi çarpıyor.hakaret edip banlanma tehlikesi yaşamak istemiyorum ama resmen oksijen israfı, beyinsiz dolu ortalık.geçen dönemlerde de biri bana yazıp duruyordu hastaneden.ben de o kadar umutsuzum ki dedim kesin çirkindir salla gitsin.o kadar ikan edici konuştu ki dedim bari sesini duyayım.açmamla kapatmam bir oldu.gevşek ağızlı, saygısız, terbiyesiz, hanzo birşey.dedim nereye elimizi atsak kuruyor valla.en ufak bir umut kırıntısı yakalasak her defasında daha fena duvara tosluyoruz.umut verecek durumda değilim ben de valla.biz sürekli bir erkek bulma kafasından vazgeçmeliyiz bence.tamam ihtiyaçtır da bu moronlarla da yapacak hiçbirşey yok.

Back
X