• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin deyiminizle gelin - görümce (Konu devamı)

Yenge bu sekilde adam etmeye calisiyor etrafini da.Beni bu sekilde adam etmeye calisana sahsen ben kin dolarim.Sizlerin de ayni sekilde dikkatini ceker.Iyilikle guzellikle halletmeye calismak var boylesi var.Yengeyi savunanlar siz olsaniz siz de kinlenirsiniz bu durumda yapmayin simdi.Yenge bu halde dikkatleri uzerine cekiyor.Gorumcenin de dikkatini cekmesi normal.Yani simdi insanlar kendi gorumcelerini dusunup hirs aliyorlar.
Sen yine de bu yengeyi umursama abinle arani iyi tut konu sahibi.O da kv olacak birgun.Peki bu yenge gorumce oldu mu hic?

Konu sahibi o mesajlasmadan sonra evlerine gitmedin.
Sonra o arada ne oldu?Abine soyledin mi o mesaji?Bir kez daha sormistum cevap alamadim.

Selam. 1 ay önceki konunun devamını yazicam. Aslında bakarsanız konuşacak kimsem yok ve daralmaya başladım. Biliyorsunuz abimi görmek için İstanbula gidecektik ben eşim ve bebeğim ve gelinimiz tatildeydi 1 aylığına. Bunu duyunca bana baya ağır saydırdı ve 1 aydır konuşmadık özetle. Şimdi o gün bugündür hep bakıyodum hikayelerine falan.
Bugün bi baktım beni silmiş. Zaten benim için çok zor bi gündü iyice üzüldüm. Abime noldu ? Yazdım. (Şuan ayvaliktalar abim kv kp baldız ve eşi) noldu ki yazmış. X silmiş beni dedim. hmm yarın anlatırım gülüm yazmış. Anlatılacak birşey yok kardesim boşver benim için bu defter kapandı iyi geceler yazdım. Sonra yine demiş yarın anlatırım diye birşey yazmadım. Uzunca bi mesaj yazmayı düşündüm hatta yazdım da ama gönderemedim sildim. Hayatımda ilk defa susuyorum. Az önce de ağladım. Düşünsenize hala olursanız bi gün, belki de hiçbir zaman yegeninizi goremiceksiniz. Aşırı derecede mutsuz ve üzgünüm. Nolucak böyle bende bilmiyorum.
gelin evde yokken abi evine kalmalı gidilmez
tek söyleyeceğim bu

Konu sahibi o mesajlasmadan sonra evlerine gitmedin.
Sonra o arada ne oldu?Abine soyledin mi o mesaji?Bir kez daha sormistum cevap alamadim.
Cevap verdiğimi hatırlıyorum ama bidaha cevapliyim mesajı abim görmedi daha sonra o göstermiş yazdığı şeyi. Bu arada 2 gündür yazışıyoruz ben uzunca bi yazı yazdım o konuda hatalı olduğumu ama ağır konuştuğunu düşündüğümü yazdım ve ozurdiledim. Silme nedeni abime bi özür bekliyorum, yeğenim olursa göremem demem olmuş onun için de ayrıca ozurdiledim sonra o yazdı baya bişey ben yazdım baya bişey sonra dedim ki hiç sevmediğim durumlar eminim sende sevmiyosundur o yüzden bence şu son 1 ayın üstünü bi kalemle cizmeliyiz dedim gördü cevap vermedi ama yazar bekliyorum. Bu arada artık olumsuz yorum yapan hakaret eden kimseye cevap vermicem herkes haddini bilse iyi olur.

o hikayelere baktığın görünüyor. Belki bakıp bakıp yorum yapmadığın için silmiştir.

Ortalığı abinin ağzından çıkan bir lafın karıştırdığı belliydi zaten. Bunlar hallolacak konular. Ömür boyu görüşmeyi kesmek için yetersiz sebepler bence. Özür dilemiyorsa dilemesin, bırak üstüne gitme artık. Yazma da bir şey. Karşılaştığınız yerde merhaba-merhaba olursunuz. Gerek yok sıkı fıkı olmaya. Abinle görüşürsün, evine de gidersin, o da gelir ama mesafe korunur. Bir şey yok gibi davranılır. Çoğumuz öyle yapıyoruz zaten. Bayramda seyranda hiç sorun yokmuş gibi dayanıyoruz üç dört gün. Sen de rafa kaldır konuyu bence. Daha fazla yıpranmaya gerek yok.

Selam. 1 ay önceki konunun devamını yazicam. Aslında bakarsanız konuşacak kimsem yok ve daralmaya başladım. Biliyorsunuz abimi görmek için İstanbula gidecektik ben eşim ve bebeğim ve gelinimiz tatildeydi 1 aylığına. Bunu duyunca bana baya ağır saydırdı ve 1 aydır konuşmadık özetle. Şimdi o gün bugündür hep bakıyodum hikayelerine falan.
Bugün bi baktım beni silmiş. Zaten benim için çok zor bi gündü iyice üzüldüm. Abime noldu ? Yazdım. (Şuan ayvaliktalar abim kv kp baldız ve eşi) noldu ki yazmış. X silmiş beni dedim. hmm yarın anlatırım gülüm yazmış. Anlatılacak birşey yok kardesim boşver benim için bu defter kapandı iyi geceler yazdım. Sonra yine demiş yarın anlatırım diye birşey yazmadım. Uzunca bi mesaj yazmayı düşündüm hatta yazdım da ama gönderemedim sildim. Hayatımda ilk defa susuyorum. Az önce de ağladım. Düşünsenize hala olursanız bi gün, belki de hiçbir zaman yegeninizi goremiceksiniz. Aşırı derecede mutsuz ve üzgünüm. Nolucak böyle bende bilmiyorum.
niye bukadar cekiliyorsun kadın kendi kendine calıyor oynuyor yiğenini göreceksin abinin evladı o .kadını cok takıyorsun takma . biraz baskın ol

Ay gorumce degilim ama gorumcelige adayim.
Ben cok kinciyim

Gelin beni silecek bende ahh vahh yegenlerimi goremicekmiyim diye uzulcem.

Hic de uzulmem
Beni istemeyeni bende istemem.
Cok cocuk sevesim varsa oturur cocuk yapar severim.

Yani kadin sizi siliyor belliki hayatinda bir sekilde olmanizi istemiyor.
Neden uzuluyorsunuz ki.

Kardeşimin eşi doğum yaptığı günlerde annem ve babammın evinde büyük kavga çıktı annem eve terketti velhasıl başımız baya kalabalıktı bende altın alıp gitmeye zaman bulamadım ki görümce olarak fazlası ile yaptım zamanında yapacağımı. Lakin hanfendi bunu bahane edip beni her yerden sildi. Çokta fifi.. Kız 2 yaşında sadece anasının kucağında gördüm düşün. Öldüm mü hayır. Umurumda mı peki e hayır. Tabiki yeğenimi görmek tanımak isterim ama hayattaki önceliğim değil. Onun için sakin ol

cnm sen bu gelinle iyi olmak kardes gibi olmak istiyorsun belli.
anladigim kadarıyla kiz kardesin de yok.ama şunu unutma elden kardes olmaz olmuyor
kendi kiz kardesimle yeriz birbirimiZi beş dk sonra cay demler iceriz :)
ama gelin ufak bi laf dese asla unutmam eminim o da unutmaz.

sen üstüne dustukce hepten kaciyor.bu hep boyle olmustur fazla merkezine koyma kimseyi

abilerle de araya evlilik girince hiçbir sey eskisi gibi olmuyor.

bir kere kadinlar cok kiskanc.aranizdaki abi kardes iliskisini bile kiskanabilir bundan rahatsiz olabilir

boyle şeyleri cogumuz yasiyoruz.
sen de kendi haline birak artik gelini
istemiyo belli

Ozurdilemek erdemliktir ondan da aynısını beklerdim ama konuşmalarında ben Ozurdilemem lafı geçti kendi bilir ben yapicagimin fazlasını yaptım bakalım
Ya iste bukadar insan.Burdakiler de desteklesin gelini.Burnunu kaldirmiyor.Ozur dilrmen iyi olmus utandirmis olman lazim ama anlamaz.Kendisi de cok ayip etti ama ozur mozur yok.Ee kk hos mu simdi bu?

Ya iste bukadar insan.Burdakiler de desteklesin gelini.Burnunu kaldirmiyor.Ozur dilrmen iyi olmus utandirmis olman lazim ama anlamaz.Kendisi de cok ayip etti ama ozur mozur yok.Ee kk dogru mi simdi bi?
Boşverin. Biz yapacağımızı yaptık eşim de diyor davet de ederiz ister gelir ister gelmez kendi bilir

Cevap verdiğimi hatırlıyorum ama bidaha cevapliyim mesajı abim görmedi daha sonra o göstermiş yazdığı şeyi. Bu arada 2 gündür yazışıyoruz ben uzunca bi yazı yazdım o konuda hatalı olduğumu ama ağır konuştuğunu düşündüğümü yazdım ve ozurdiledim. Silme nedeni abime bi özür bekliyorum, yeğenim olursa göremem demem olmuş onun için de ayrıca ozurdiledim sonra o yazdı baya bişey ben yazdım baya bişey sonra dedim ki hiç sevmediğim durumlar eminim sende sevmiyosundur o yüzden bence şu son 1 ayın üstünü bi kalemle cizmeliyiz dedim gördü cevap vermedi ama yazar bekliyorum. Bu arada artık olumsuz yorum yapan hakaret eden kimseye cevap vermicem herkes haddini bilse iyi olur.
Baştan sona sen haklisin ama hep özür dilemişsin.Çok iyi niyetlisin.Ona uzun uzun açıklamalar yazma anlamaz seni. Hep alttan alan taraf olma biraz tavrini koy. Abin ona haddini bildirmeli artik.

Back
X