• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin deyiminizle gelin - görümce (Konu devamı)

Sizi silen birine sormak kendini degerli hissettirir. Hiç sormazdım. Bi sebebi olmayabilir silmesinin. Benden uzak dur seninle samimi istemiyorum tepkisi koymak için silmiştir belki. İnsan sevmediği adamı siler. Sebepsizde olabilir canı istememitr silmiştr
Hayır işte sebebi var o sebebi merak ediyorum

Yanlış hayal etmişsin o zaman
Yok doğru hayal etmişim tip ve ruh yaşı çok farklı sende

Bu konuda her ne kadar gelin haksız gibi ve abartmış gibi görünse de bence senin ah abim ah yegenlerim gibi tavırlarını fark etti ve erkenden seni durdurmak için araya mesafe koymayı tercih etti

Konu bence böyle görümceye böyle gelin diye devam ediyor

ayrıca yeğenleri görmek istiyorsanız yengeyi el üstünde tutucaksınız ben kardeşimin eşi kötü olsada ben hep iyi olmaya calışıcam kardeşim üzülmesin sevdiğiyle mutlu olsun ben gelini kız kardeşim gibi sevmek isterim diyorum yegenlerim olursa onlara da uzak kalırım yoksa. Bana kv ve görümcenin yaptıklarını yapmicam gelinimize

ayrıca yeğenleri görmek istiyorsanız yengeyi el üstünde tutucaksınız ben kardeşimin eşi kötü olsada ben hep iyi olmaya calışıcam kardeşim üzülmesin sevdiğiyle mutlu olsun ben gelini kız kardeşim gibi sevmek isterim diyorum yegenlerim olursa onlara da uzak kalırım yoksa. Bana kv ve görümcenin yaptıklarını yapmicam gelinimize
Ya canım, gelin anlayışlı biri değil yani ben sonuna kadar yine yaklaşırım ama o buna müsaade etmiyor zaten. Hani ne iyi ne kötü hiçbir şekilde yaklasamazsin öyle bi durumdayız şuan. Beni sildiğini görünce hissettiğim şeyi kimse anlayamadı sanırım başına gelen olmadı kimseye drama çekmek zorunda değilim burda anlayan anlıyor gerisi umrumda değil her zamanki şeyler. Bi aile düşünün ve siz kapı dışarı ediliyosunuz. Aynen bunu hissettim. Ama herkes olaya gelin görümce kaynana bacanak baldız diye baktığı için neden duygusal olduğuma anlam veremediler.

Kimse anlamıyo değil hepimiz insanız üzülmüşsünüzdür ama üstüne gitmeyin buraya yazmşsınız fikir beyan ediyoruz abinize söylemeniz gelin açısından daha da kötü olmuş. Artık hiç görüşmek istemez. Ben eltiyi fln eklemesim sadece ilk başta görümceyi eklemiştim kabul etmemişti artık ona göre yavur alıp davrandım. Yapacagınız en güzel şey görmemezden gelmek

Kimse anlamıyo değil hepimiz insanız üzülmüşsünüzdür ama üstüne gitmeyin buraya yazmşsınız fikir beyan ediyoruz abinize söylemeniz gelin açısından daha da kötü olmuş. Artık hiç görüşmek istemez. Ben eltiyi fln eklemesim sadece ilk başta görümceyi eklemiştim kabul etmemişti artık ona göre yavur alıp davrandım. Yapacagınız en güzel şey görmemezden gelmek
Ya fikirlere tabi açığım ama onyargi ve hakaret başka bişey kaç yaşında insanız ayıptır. Bi de zaten benim paylaştığım veya konuştuğum veya görüştüğüm herhangi biri herhangi bişey bende bilmiyorum kızı rahatsız etmiş o da gitmiş abimle kavga etmiş ve beni silmiş. Ben kıza yazicaktim baya uzun uzun yazdım o ara abim yazdı sildim göndermedim mesajı.

Gelin amacına ulaşmış işte.
Niçin seni cezalandırmasına izin veriyorsun.
Silerse silsin, sen abine tek kötü kelam etme yengen için.
Hiç umursama bu durum yaşanmamış gibi davran bırak o sinir olsun.

Gelin amacına ulaşmış işte.
Niçin seni cezalandırmasına izin veriyorsun.
Silerse silsin, sen abine tek kötü kelam etme yengen için.
Hiç umursama bu durum yaşanmamış gibi davran bırak o sinir olsun.
Öyle davranıyorum ya bugün yazlığa babaannemin yanına gitmişler bende babaanneme abim aracılığıyla kızımı gostericektim görüntülü konuşma yaptık ben gozukmuyodum ama babanem çat diye çevirdi telefonu bak yenge burda diye :D yüzünü gizledi :D

Ne terbiyesiz kadınmış, hatır denen bir şey var .
Belli ki abine de saygısı yok.
Nedir yani ne olmuş bu kadar abartılacak.
O şunu paylaştı bunu demek istediyle iş yaparsak ooo çevremizde kimse kalmazdı.

Ne terbiyesiz kadınmış, hatır denen bir şey var .
Belli ki abine de saygısı yok.
Nedir yani ne olmuş bu kadar abartılacak.
O şunu paylaştı bunu demek istediyle iş yaparsak ooo çevremizde kimse kalmazdı.
Valla öyle. Altından ne çıkacak çok merak ediyorum abim de diyor ki anlaticam bizde kavga ettik duysan hak verirsin zaten ona diyor ama inan benim yaptığım hiçbirsey yok düşünüyorum bişey mi paylaştım naptim diye yok yani

Bu kız niye adını aktif tutma çabası gösterip, durmadan fotoğraf değiştiriyor?

Valla öyle. Altından ne çıkacak çok merak ediyorum abim de diyor ki anlaticam bizde kavga ettik duysan hak verirsin zaten ona diyor ama inan benim yaptığım hiçbirsey yok düşünüyorum bişey mi paylaştım naptim diye yok yani
E zorlarsan bir şey çıksın diye birinde illa ki bir kusur bulursun.
Zor insanla uğraşmak çok yorucu, insanı öyle bir duruma getiriyorlar ki sen aman yine bir hata yapıcam diye bu sefer hareket edemiyorsun.
Hiç umursama olumlu olumsuz hiç bir şey deme, o düşünsün niye bu kızda tık yok diye.
Abinle güzel geçin, bir şey dersede açık açık beni istemeyen eşin dersin.
Ben de insanım gururum onurum var oyuncağı değilim kimsenin.

E zorlarsan bir şey çıksın diye birinde illa ki bir kusur bulursun.
Zor insanla uğraşmak çok yorucu, insanı öyle bir duruma getiriyorlar ki sen aman yine bir hata yapıcam diye bu sefer hareket edemiyorsun.
Hiç umursama olumlu olumsuz hiç bir şey deme, o düşünsün niye bu kızda tık yok diye.
Abinle güzel geçin, bir şey dersede açık açık beni istemeyen eşin dersin.
Ben de insanım gururum onurum var oyuncağı değilim kimsenin.
Abim bişey demez işte yeter ki kavga gürültü olmasın barışık ya da ayrı. Teşekkür ederim yorumunuz icin

Ya sen kimsin ki benimle bu şekilde konuşup bi de iyi akşamlar dileyebiliyosun hayırdır yani? Onların aile olduğunun bende farkındayım beni tersleyip üstüne silen o nedenini tabiki merak edicem kızla iyice kotulesmemek için abime sordum size ne ? Sizin başınıza gelir de siz merak etmeyiverirsiniz ben merak ediyorum tamam ? Hadi uzaklaş konumdan şimdi.
Seviyeniz bu mesajınızdan belli. Ben kimim? Açıklayayım:
Kardeşini, gelinini, yeğenlerini seven bir görümce ve Kadınlar Kulübü' nün bir üyesi. O yüzden mesaj atma ve yorum yapmaya hak kazanıyorum. Herkese açık platformda konu açtıysanız, hadi uzaklaş tabiri kllanamazsınız. İstediğim konuya yorum yapabilirim. Konu açmasaydınız. Hadi ben gerekli bildirimleri adminlere de yolladım. Tekrar iyi akşamlar cici görümce.

Back
X