• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin deyiminizle gelin - görümce (Konu devamı)

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Selam. 1 ay önceki konunun devamını yazicam. Aslında bakarsanız konuşacak kimsem yok ve daralmaya başladım. Biliyorsunuz abimi görmek için İstanbula gidecektik ben eşim ve bebeğim ve gelinimiz tatildeydi 1 aylığına. Bunu duyunca bana baya ağır saydırdı ve 1 aydır konuşmadık özetle. Şimdi o gün bugündür hep bakıyodum hikayelerine falan.
Bugün bi baktım beni silmiş. Zaten benim için çok zor bi gündü iyice üzüldüm. Abime noldu ? Yazdım. (Şuan ayvaliktalar abim kv kp baldız ve eşi) noldu ki yazmış. X silmiş beni dedim. hmm yarın anlatırım gülüm yazmış. Anlatılacak birşey yok kardesim boşver benim için bu defter kapandı iyi geceler yazdım. Sonra yine demiş yarın anlatırım diye birşey yazmadım. Uzunca bi mesaj yazmayı düşündüm hatta yazdım da ama gönderemedim sildim. Hayatımda ilk defa susuyorum. Az önce de ağladım. Düşünsenize hala olursanız bi gün, belki de hiçbir zaman yegeninizi goremiceksiniz. Aşırı derecede mutsuz ve üzgünüm. Nolucak böyle bende bilmiyorum.

Sen bu gelini ya çok çok seviyorsun, ya da gelip özür diler diye beklediğinden hırs yaptın çözemedim.
Açıkçası kadın senle görüşmek istemezse görüşmez.
Belli ki istemiyor
Silme isini sen de yapabilirdin.
Bu saatten sonra geri adım atarsa asıl yaptığı komik olur.

Sen neden sürekli hikayelerini takip ediyorsun?
Sanki barışmak istiyorsun gibi algıladım.
Ve o da böyle düşünmüş ve net bir cevap olsun diye silmiştir diye dusunuyorum

Ayrıca bu sosyal medyada silme kadar saçma bulduğum bir şey yok.
Ne kadar ergence.
Vakti zamanında kocamla tartıştım diye görümcelerim silmişti beni.
Nasıl gülmüştüm anlatamam.
Herkes seviyesini böyle belli ediyor iste

Eski konunu biliyorum, insana böyle bir sebepten yeğeni gösterilmemezlik yapılmaz. Eğer öyle olsaydı bizim çocuğumuzun tırnağının ucunu bile göstermememiz lazımdı.
Sen unut artık, he he de geç. Umursama.

Çok konun vardı eskisini bulamadım. Ama şu var ki tartışmadan uzuuun zaman sonra ortada hiçbir şey yokken negatif hamle yapan insanları hiç sevmem yani gelin gereksiz davranıyor sanki

Yeğenin olursa gider görür dönersin sıkma bu kadar canını muhattap olmazsin olur biter. Yeğenin olduğu zaman gidip görmemeniz abinizin üzerinde de negatif etki bırakır ufak hesaplar yapmayın. O silmisse siz de uzak durun elbet devran döner. Bosvermek iyidir BOŞVERIN.

Diğer konunu biliyorum ben sen hatalısın gelinin olmadığı evde habersiz ne işin vardı. Tepkileri biraz büyük ama görümcem ailesiyle gelse bize bnde derdim niye bn varken gelmiyorsun da benim gitmemi bekliyorsun diye ama yigenini gostermeme nedir ya :halay:
Senin abinin eli armut mu topluyor hiç karısına laf geciremiyor bnm eşim olsa bir süre sonra artık yeter kuşluk istemiyorum biliyorum haklisindan girer bni sonunda baristirir ama burda eş faktörü çok önemli tabiki erkek yerine göre kılıbık olcak yerine göre de lafını dinletecek :stop:

Yahu bırak silsin. Bırak görüşmesin. Görme yiğenini.

Neden hayatını onlara endeksliyorsun ki?

Ben de ablamı sildim. Çocuğu da oldu daha yeni. Ama umrumda değil. Benim için önemli olan kendi ailem.

Ablamın çok yanlışları oldu. Hiçbir zaman özür dilemedi. Ben küçüğüm diye hepsini affettim. Ama sonuncusu bardağı taşırdı. Her yerden sildim. Ne yapıyor ne ediyor umrumda da değil.

Senin ki bir de yenge yani! Napıcaksın. Bırak kadının poposunu iyice kaldırdın.

Gelininiz de ego tavan yapmış ,sanırım sizi genel olarak sevmiyor . Konu sadece sizin evine gitmeniz vs değil , o bahane gibi geldi konunuzu okuyunca . Siz de neden hikayelerine bakıyorsunuz ki ?
Ben sevmediğim insanın whatsapp durum güncellemesine dahi bakmam .
Bazı insanlar kendini fazla umursuyor . Hic düşünüp kafanıza takmayın derim .benim görümcem de bana küstü hiç umursamadım. görmezden geldim sonunda o evime gelip barıştı.hala mesafemi koruyorum .

Selam. 1 ay önceki konunun devamını yazicam. Aslında bakarsanız konuşacak kimsem yok ve daralmaya başladım. Biliyorsunuz abimi görmek için İstanbula gidecektik ben eşim ve bebeğim ve gelinimiz tatildeydi 1 aylığına. Bunu duyunca bana baya ağır saydırdı ve 1 aydır konuşmadık özetle. Şimdi o gün bugündür hep bakıyodum hikayelerine falan.
Bugün bi baktım beni silmiş. Zaten benim için çok zor bi gündü iyice üzüldüm. Abime noldu ? Yazdım. (Şuan ayvaliktalar abim kv kp baldız ve eşi) noldu ki yazmış. X silmiş beni dedim. hmm yarın anlatırım gülüm yazmış. Anlatılacak birşey yok kardesim boşver benim için bu defter kapandı iyi geceler yazdım. Sonra yine demiş yarın anlatırım diye birşey yazmadım. Uzunca bi mesaj yazmayı düşündüm hatta yazdım da ama gönderemedim sildim. Hayatımda ilk defa susuyorum. Az önce de ağladım. Düşünsenize hala olursanız bi gün, belki de hiçbir zaman yegeninizi goremiceksiniz. Aşırı derecede mutsuz ve üzgünüm. Nolucak böyle bende bilmiyorum.
Diğer konuda da çok kızmıştım size yüzdeseksenlik kısım da size haksızsınız demişti zaten şimdi de haksızsınız madem kız sizi silmiş illa soracaksınız kıza sorun hadi abinize sordunuz adam müsait değil ki sonra anlatırım diyor siz anlatacak bir şey yok diyorsunuz madem yok neden illa mesaj atıp ortalığı geriyorsunuz adam ayvalıkta belli ki aile toplanmış napsın nasıl siler abla ya ne diyorsun hemen konuşurum demesini falan mı beklediniz tam bir görümcesiniz gerçekten kız konuşmak istememiş silmiş bunu abine taşımana gerek yok

Teşekkür ederim. Tabi ki hayatımı onların hayatıyla geçirmiyorum 7 aylık bi kızım var kendi evim kendi hayatım var yeterince sıkıntı çekiyorum. Burada konuyu açtım çünkü konuşacak kimse yoktu eşimden başka dün de ruh halim çok kötüydü gece biraz annemle dertleştik farklı konular üzerine öyle. Tabiki bi adım atmasını bekliyodum ama bu onun için imkansız bir şey. Sosyal medyadan silmek bana da değişik bi hareket gibi geliyor ama yinede birşeyler koptu. Tanısanız yeğen konusunda ne demek istediğimi çok iyi algilardiniz. Neyse ya yapacak birşey yok bende kapımı defterimi kapattim isterse gelir gelmezse kendi bilir.

Diğer konuda da çok kızmıştım size yüzdeseksenlik kısım da size haksızsınız demişti zaten şimdi de haksızsınız madem kız sizi silmiş illa soracaksınız kıza sorun hadi abinize sordunuz adam müsait değil ki sonra anlatırım diyor siz anlatacak bir şey yok diyorsunuz madem yok neden illa mesaj atıp ortalığı geriyorsunuz adam ayvalıkta belli ki aile toplanmış napsın nasıl siler abla ya ne diyorsun hemen konuşurum demesini falan mı beklediniz tam bir görümcesiniz gerçekten kız konuşmak istememiş silmiş bunu abine taşımana gerek yok

Teşekkürler.

Senin diğer konunda da aynı şeyi düşündüm gelin orada hakli falan değildi

sizinle görüşmeyi tamamen kesmek için böyle bir seyi büyüttü de büyüttü
O agir mesaji yazdi amaci abinizi tamamen sizden koparıp kendi tarafına çekmek

Back
X