• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin deyiminizle gelin - görümce (Konu devamı)

Önceki konuda da haksızdın yine haksızsın
Abin karısıyla ve karısının ailesiyle tatilde
Neden fitliyorsun
Az rahat bırak milleti
Olur mu abisinin bir önce ki olayda karısını dövmesi ya da terketmesi lazımdı adam bide kalkmış eşiyle eşinin ailesiyle tatile gitmiş olacak iş mi

Olur mu abisinin bir önce ki olayda karısını dövmesi ya da terketmesi lazımdı adam bide kalkmış eşiyle eşinin ailesiyle tatile gitmiş olacak iş mi
Birde "yarın anlatırım gülüm" cevabını da beğenmemiş adamın bildiğini anlayınca.Hemen nasıl bir atraksiyon beklediyse.
Gelin olmadan öncede sonrada görümce oldum çok şükür.İlk gelinimiz 15 yıllık.Daha bir kere gözünün üstünde kaşı var demedim.Abimin huzuru herşeyden önemli

Eski konunuzu şimdi okudum orada kesinlikle gelin haklı. Ben de görümcemler ben yokken ailece gelseler rahatsız olurum ve evlendiğinde kardeşimin evine de gelinimiz yokken günlerce kalmaya gitmem.

Evet yengeniz sosyal medyadan silmekte biraz abartmış ama belli ki sizden bir adım beklemiş. Ağır saydırdı demişsiniz ama hiç de ağır değil söyledikleri. Sizin konuyu abinize sormanız da yanlış direk kendisine sorun, hala kırgın mısın, ben o zaman düşünememiştim falan de mesela.

Gelin hakli veya değil ama siz istiyorsunuz ki abiniz eşini saçından tuttuğu gibi ayağınıza getirtip sizden özürler diletsin adam mutlu karısıyla niye sürekli problem çıkarıyosunuz sizle görüşmek istemeyebilir gayette doğaldır silebilirde abinize neden yetiştiriyosunuz sizde pek masum değilsiniz abim zaten biliyo diyosunuzda sonuçta siz abinize şikayet etmek için aradığınızda öğrendiniz bunu ısrarla herşeyi abiye karısına aferin demesi için yetiştirmiyorsunuz
Tamam öyle olsun sizi mi kırıcam.

Görümcem yok görümcede değilim ama insanım bireyim herkes birbirinin sınırlarına saygı duyması lazım bizim milletmiz gelin gelince istiyoki kul köle olsun abimiz oğlumuz vursun kafasına sustursun biz istediğimiz gibi at koşturalım kimsede çıkıp noluyoruz demesin

Görümcem yok görümcede değilim ama insanım bireyim herkes birbirinin sınırlarına saygı duyması lazım bizim milletmiz gelin gelince istiyoki kul köle olsun abimiz oğlumuz vursun kafasına sustursun biz istediğimiz gibi at koşturalım kimsede çıkıp noluyoruz demesin
Canım yaşlar 40 50 değil. 24 26 civariyiz üçümüzde yani o dediğin şeyleri gerikafali biri düşünebilir anca. Daha beni tanımıyorsun bile ne bildin bi cümlemle abime hadi döv onu hadi boşa onu dediğimi helal olsun valla imrendim. Öyle bi insan olsaydım altını çize çize soyluyorum başından kıza ağır konuşurdum işte o zaman araları açılırdı ya da bu olayda abimin üstüne giderdim. Ben kirginligimi belirttim yazması gereken oydu bende özrumu dilerdim ama yazmadi üstüne sildi. Şimdi her zaman ben mi yazicam? Bi de bu tarz bi konuşmanın üstüne? Bekar ve kafan rahat olmalı böyle düşünüyorsan. Kimseye gorumcelik tasladigim yok bu b*ktan kavram nerden çıktıysa zaten sene olmuş 2017. Anne bile çocuğyla arkadaş gibi dost gibi. Neyse siz konuşmaya devam edin yoramicam kendimi sıkıldım artık çünkü

Canım yaşlar 40 50 değil. 24 26 civariyiz üçümüzde yani o dediğin şeyleri gerikafali biri düşünebilir anca. Daha beni tanımıyorsun bile ne bildin bi cümlemle abime hadi döv onu hadi boşa onu dediğimi helal olsun valla imrendim. Öyle bi insan olsaydım altını çize çize soyluyorum başından kıza ağır konuşurdum işte o zaman araları açılırdı ya da bu olayda abimin üstüne giderdim. Ben kirginligimi belirttim yazması gereken oydu bende özrumu dilerdim ama yazmadi üstüne sildi. Şimdi her zaman ben mi yazicam? Bi de bu tarz bi konuşmanın üstüne? Bekar ve kafan rahat olmalı böyle düşünüyorsan. Kimseye gorumcelik tasladigim yok bu b*ktan kavram nerden çıktıysa zaten sene olmuş 2017. Anne bile çocuğyla arkadaş gibi dost gibi. Neyse siz konuşmaya devam edin yoramicam kendimi sıkıldım artık çünkü
Döv söv dediniz demiyorumki ama burada anlattıklarınız onu gösteriyo şuan onların iyi olmasını çekemiyosunuz gelini çokta tınladığınızıda düşünmüyorum sizin için abiniz ve onun tavırları önemli abinizde sizin istediğiniz ve bekledğiniz tavrı gösteremiyo yaşınız çokta küçük değil yaşlada ilgili değil burada açılan konularda da görüyoruz 18 yaşında bi kız çocuğu bile gelinden gelinlik bekleyebiliyo bu arada bekar değilim 4 senelik evliyim yazmasın gelin niye takıyosunuz sizde yazmayın sizde takmayın herkese kendi canı kanı tatlıdır siz abiniz mutlumu sevilip seviliyomu ona bakın yok yengem laf saydı yok yengem brni sildi bırakın bunları abinize anlatınca ne oluyo he ne olur bir gün biyerde bi konusı geçer söylerseniz olur biter mesela benim kaynımda hiç bi sebep yokken beni silmişti zoruma gitti çünkü iyi anlaşırdık ama gidipte eşime söylemedim arada bırakmadım zoruma gitsede aslında çokta önemli mesela değildi bi gün üçümüz bi aradayken kaynım bi laf söyledi bende sende çocuk gibi beni çıkardın dedim oldu bitti orada o mahcup oldu kardeşine kem küm etti hayatı kendinize yaşayın çok kısa ağlayarak onu bunu takarak geçmez bende başka insanları takardım başka konularda bi süredir bıraktım o modu sizde öyle yapın bakın önümüz bayram girin nete oturduğunuz yerde gidilip görülecek neler var araştırın bayramda eşinizle çocuğunuzla güzel zaman geçirin bunun hayalini kurun

Son düzenleme:
Peki...
Bu kadar önemliyse neden gelini arayıp noldu ? Demediniz de abinizi karıştırıp ona yazıyorsunuz

Silen gelin niye abine yazıyorsunuz

Konuyu da doğru anlatın lütfen... 1 sene boyunca durup durup tamda ev sahibi olan gelininin olmadığı güne denk getirerek çoluk çocuk tombalak evlerinde kalmaya gittiniz diye gelin kizmisti size... Ve direk size ulaştı abisine veya kocaniza değil

Sizde bunca şey sonunda hergun takip ediyorsunuz sosyal medyasindan ve sildigin de de kendisi gibi cesaret gosteremeyip abinize yazıyorsunuz ...

Son düzenleme:
Ha simdi yine tepki gelir konu aciyorsan yorumlara saygı duy diye. Ben her yoruma saygı duyarım ama onları farklı bi boyut artık onu kabul edemem. Ve diretmelerden hoşlanmıyorum.

Peki...
Bu kadar önemliyse neden gelini arayıp noldu ? Demedin de abini karıştırıp ona yazıyorsun

Silen gelin niye abine yazıyorsun

Konuyu da doğru anlatın lütfen... 1 sene boyunca durup durup tanda ev sahibi olan gelininin olmadığı güne denk getirerek çoluk çocuk tombalak evlerinde kalmaya gittiniz diye gelin kizmisti size... Ve direk size ulaştı abisine veya kocaniza değil

Sizde bunca şey sonunda hergun takip ediyorsunuz sosyal medyasindan ve sildigin de de kendisi gibi cesaret gosteremeyip abinizin yazıyorsunuz ...
Sana mı sorucam nasıl anlatıcagimi?

Döv söv dediniz demiyorumki ama burada anlattıklarınız onu gösteriyo şuan onların iyi olmasını çekemiyosunuz gelini çokta tınladığınızıda düşünmüyorum sizin için abiniz ve onun tavırları önemli abinizde sizin istediğiniz ve bekledğiniz tavrı gösteremiyo yaşınız çokta küçük değil yaşlada ilgili değil burada açılan konularda da görüyoruz 18 yaşında bi kız çocuğu bile gelinden gelinlik bekleyebiliyo
Tamam

boşverin.ne buradaki,gelin ne yaparsa yapsın haklıdırcılara ne de,gelininize laf anlatamazsınız.
abinizle görüşün,yeter.gelin hanım,kendisi bilir.
Ya yeter de böyle olmaz işte en sevmediğim şey başıma geldi hayalimiz hep dörtlü takilmakti onlar gelecekti ya da biz gidecektik tatil falan ama ilk defa başıma böyle birşey geliyor sanırım o yüzden üstüne düştüm bu kadar. Hayırlısı.

Sana mı sorucam nasıl anlatıcagimi?
Bana sorun mu dedim ? Uslubunuz yine harika ... Sizin eksik ve kendinize göre anlattiklariniz var burda konuyu açarken bile önceki konuyu değiştirerek anlattıniz. İstiyorsunuz ki geline linç yapalım .

Bana sorun mu dedim ? Uslubunuz yine harika ... Sizin eksik ve kendinize göre anlattiklariniz var burda konuyu açarken bile önceki konuyu değiştirerek anlattıniz. İstiyorsunuz ki geline linç yapalım .
Evet öyle istiyorum BRAVO ALKIŞ SANA. Hadi git konumdan şimdi rica edicem her konuma damlayıp durma pusuda beni bekler gibi.

Ya yeter de böyle olmaz işte en sevmediğim şey başıma geldi hayalimiz hep dörtlü takilmakti onlar gelecekti ya da biz gidecektik tatil falan ama ilk defa başıma böyle birşey geliyor sanırım o yüzden üstüne düştüm bu kadar. Hayırlısı.

yine söylüyorum.boşverin.mesafe de herzaman iyidir,gelin-kayınvalide,gelin-görümce arasında.ben öyle ,çok gelmeli gitmeli ilişkileri sevmem mesela.herkes yerini bilir.35 yıllık gelinim,görümcelerim var.25 yıllık görümceyim.2 yıllık da kayınvalideyim.ilk zamanlar,bocalama yaşasak bile ,şimdi hiçbir sorun yok.neden?çünkü görümcemlere,bayramdan bayrama giderim.kardeşimin evine,senede 3- 4 defa ,onlarda bana aynı şekilde.ayda bir baba evinde toplanırız.yeter.

gelinim ve oğlum,ayda bir kez bana gelir,bir kez de babamlarda görüşürüz.iki yıldır evliler.evlerine 7-8 kez gittim.bana göre yeterli.fazla görüşmeyince,tatsızlıkta çıkmıyor.

İşte o dediğiniz olmuyo bende görümcem yok kayınlarım var onlar evlenince gezeriz takılırız diyodum ama adamlar evlenince araya mesafe koydular benle değil kardeşleriyle sözde ayda yılda arayıp ilgiliymiş gibi görünüler ama ne ben ne çocuğum nede kardeşleri umurlarında değil sizin gbi takıyodum bende neden diyodum eşimlede tartışıyodum sizin abinize yaptığınız gibi ama sonra baktım mutsuz olan benim onlar gezip tozarken mutlu mutlu ben mutsuz dedim onlar kaybeder aileyiz akrabayız diye dip dibe olmak gerekmiyo arkadaşlarınızla dörtlü takılın eşiniz çocuğunuzla takılın ama kimseyi takmayın böyle taka taka hayattan geri kalan siz olursunuz

İşte o dediğiniz olmuyo bende görümcem yok kayınlarım var onlar evlenince gezeriz takılırız diyodum ama adamlar evlenince araya mesafe koydular benle değil kardeşleriyle sözde ayda yılda arayıp ilgiliymiş gibi görünüler ama ne ben ne çocuğum nede kardeşleri umurlarında değil sizin gbi takıyodum bende neden diyodum eşimlede tartışıyodum sizin abinize yaptığınız gibi ama sonra baktım mutsuz olan benim onlar gezip tozarken mutlu mutlu ben mutsuz dedim onlar kaybeder aileyiz akrabayız diye dip dibe olmak gerekmiyo arkadaşlarınızla dörtlü takılın eşiniz çocuğunuzla takılın ama kimseyi takmayın böyle taka taka hayattan geri kalan siz olursunuz
Teşekkür ederim. Eşimin de benim de arkadaşlarımız pek yok 5 parmakta daha az. Abimle eşimin arası mükemmel mesela onlar İstanbulda biz antalyadayiz ama gelip gidildiği zaman hep plan program yapardık yani. Hayırlısı böyleymiş napalim

Back
X