• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin düşüncelerinize ihtıyacım var

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Kızlar ben bat günümde com agrılı bir sancıyla doktora gıdip kan testi yaptırdım ..ama sadece pozitif diyordu tahlılde kan degerlerim yazmıyordu.
Ben eve gelir gelmez erken gebelik testlerinden yaptım cift cizgi cıktı gunu gecmemesine ragmen dünde normal gebelik testlerden yaptım onda silik cıktı bugunle sadece 2 gunluk gecikmm var normal mi?ben mi?evham yapıyorum degerlerim yazmıyordu kotü bişi mi? İlk gebeligim düsüncelerinize ihtaycm var ..
doktora gsterdim ilac verdi ıuıce tıtunsun diye ...
bu arada ben arabistandayım..

Erken gebelikte çizgiler silik çıkıyor bana da öyle olmuştu. Çift çizgi olunca gebelik oluyor hayirlisi

kan testinizde değerin yazıyor olması lazım ama Arabistan'dayım diyorsun... ordaki sistem değişik olabilir.
eğer kan testinde pozitifse, idrar testinde de silik de olsa çıkmışsa hamilesindir.
hayırlı olsun.
en kısa zamanda doktora görünüp kalp atışlarını da duyarsın inşallah.

kan testinizde değerin yazıyor olması lazım ama Arabistan'dayım diyorsun... ordaki sistem değişik olabilir.
eğer kan testinde pozitifse, idrar testinde de silik de olsa çıkmışsa hamilesindir.
hayırlı olsun.
en kısa zamanda doktora görünüp kalp atışlarını da duyarsın inşallah.
İcimi ferahlattın vanım cok saol..

Saol cnm peki kan degerlerimin cıkmaması pozitif yazıyordu sadece onlarda boyle ama ben kan degerlerimi ogrenmek istyrm..
Ben de tam tersini yaşadım. Değer yazıyor pozitif negatif yazmıyordu. Allah'tan o değerin ne olduğunu daha önce duymuştum da hamile olduğumu hemen anladım.

Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Arabistan'da nasıl oluyor bu işler bilmiyorum ama daha çok yeniyse 2 hafta sonra tekrar gidersin doktor ultrasonla bakar. Değerin çok fazla bir önemi yok gibi.

Kızlar ben bat günümde com agrılı bir sancıyla doktora gıdip kan testi yaptırdım ..ama sadece pozitif diyordu tahlılde kan degerlerim yazmıyordu.
Ben eve gelir gelmez erken gebelik testlerinden yaptım cift cizgi cıktı gunu gecmemesine ragmen dünde normal gebelik testlerden yaptım onda silik cıktı bugunle sadece 2 gunluk gecikmm var normal mi?ben mi?evham yapıyorum degerlerim yazmıyordu kotü bişi mi? İlk gebeligim düsüncelerinize ihtaycm var ..
doktora gsterdim ilac verdi ıuıce tıtunsun diye ...
bu arada ben arabistandayım..
ee sorun ne hamilesin hayırlısı ile ,ama daha çok yeni..Rabbim hayırlısı ile dünyaya getirtsin yavrunu..

Ben de tam tersini yaşadım. Değer yazıyor pozitif negatif yazmıyordu. Allah'tan o değerin ne olduğunu daha önce duymuştum da hamile olduğumu hemen anladım.

Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Arabistan'da nasıl oluyor bu işler bilmiyorum ama daha çok yeniyse 2 hafta sonra tekrar gidersin doktor ultrasonla bakar. Değerin çok fazla bir önemi yok gibi.
Cok saol canım kafayı yedim hamile olduguma sevinemiyorum bile 3 yıl istememe ragmen oldu snnda ama o kan degerlerinn cıkmaması canımı sıktı ama gebelik testim cift cizgi cıktı gunu gecmemesime ragmen ..

merhaba ben kızımda oh hamile değilmişim bile demiştim testi görünce ama o kadar siliktiki uaktan bakıp negatif sanmıştım meğerse varmış çok çok silik olsa bile var demekmiş

Değerleri takip etmek doktorun işi sen hamileliğini yasa boşver napicaksin yok değer düşük yok yüksek bir sürü kafan karisir ne gerek var. ..

ee sorun ne hamilesin hayırlısı ile ,ama daha çok yeni..Rabbim hayırlısı ile dünyaya getirtsin yavrunu..
Saol canım inşallah allahım herkese tattırsın bu duyguyu ama kan degerlerim yazmıyordu ya kan degerlerim düsükmüydü. diye korkum var..

Saol canım inşallah allahım herkese tattırsın bu duyguyu ama kan degerlerim yazmıyordu ya kan degerlerim düsükmüydü. diye korkum var..
muhtemelen düşüktür fakat farklı bir ülkedesin onların sisteminde belki hcg ler yazılmıyordur..içini ferah tut bir bebeği yokeden annenin stresi oluyor başta ..bol bol dua et..keseni kasma..ben evladımı kaybettim stresten..kıssadan hisse alacak nefesi varsa ne yaparsan yap dünyaya gelecek zaten..bu sebeple tevekkül etmeni tavsiye ederim :KK66:çünkü daha çoook yeni mercimeğin :KK66:

Back
X