- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 39
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Güldürdün beni kocamda sabır cok bnde sabır yok..
Sancılanıyorum dıyorum gel doktora gidelim cnm smdi yenisin yat bunlar normal doktor dedi. Diyor sinir etti bni
Adet oluyorum sanki o sancılardan
Sancı mı? Şimdiden mi? Yok artık!
2 hafta sonra kese icin cagrdı cnm2 hafta çok fazla testi 1 gün arayla tekrarlıyorlar burada.
Değer ikiye katlanıyorsa sağlıklı gebelik demek.
Cok zor zor zor dktor bulamyrz ..Doktora gitsene askimesim kafan rahat eder .
Arabistanda yaşamak zor olmalı . :/
Kızlar ben bat günümde com agrılı bir sancıyla doktora gıdip kan testi yaptırdım ..ama sadece pozitif diyordu tahlılde kan degerlerim yazmıyordu.
Ben eve gelir gelmez erken gebelik testlerinden yaptım cift cizgi cıktı gunu gecmemesine ragmen dünde normal gebelik testlerden yaptım onda silik cıktı bugunle sadece 2 gunluk gecikmm var normal mi?ben mi?evham yapıyorum degerlerim yazmıyordu kotü bişi mi? İlk gebeligim düsüncelerinize ihtaycm var ..
doktora gsterdim ilac verdi ıuıce tıtunsun diye ...
bu arada ben arabistandayım..
şu yaşıma geldim yeni duydum.....Adet günü canım .
Adet oluyorum sanki o sancılardan
2 hafta sonra kese icin cagrdı cnm
Kız demedi bişey uff yaaAnladım da önce değerin ikiye katlanıp katlanmadığına bakılması lazım.
Dimi aklımı aldı bu drgerler tövbe tövbe..Hımm e normal canım onlar. Dur bi endişe etme 8 haftalık olun bi keseyi ve kesenin içindeki fıstığı bi görün sonra başlarsın endişelere
Hic duymadın mı cidden allah allah bu bilindik bişi kız..şu yaşıma geldim yeni duydum.....
bende tokata özel bat varya onu yemek için toplandınız gün yaptınız sandım
ne kafa ama
Evet cnm folik asitte kan degerlerini bilmiyorum die endişeleniyorumkuzum doğruncamı anlıycaksın gebe olduğunu
belli işte hayırlı olsun hamilesin
:)
sana verdikleri ilaçta folikasit tir
bebğin rahime yerleşmesini kolaylaştırır
Dimi aklımı aldı bu drgerler tövbe tövbe..
Anladım da önce değerin ikiye katlanıp katlanmadığına bakılması lazım.
Valla canım artık değere keseden sonra bakıyo. Kese yok sıkıntılı gibiyse istiyo tekrar testini. 2 gebeliğimde de çok doktora gittim. Hele ilkinde ilk haftalar 4 ayrı dr gittim hiç yine test yaptır diyen olmadı.
ben cahil kalmışım valla ....Hic duymadın mı cidden allah allah bu bilindik bişi kız..
Hayyy masallah inşallah canım ... inşallah bir görsem artk ...Bak cidden endişe etme ne oluyosa stresten oluyo. Az sabır. Ben de senin gibiydim. Hamdolsun biri 15 aylık biri 20 günlük oldu bile. Kafayı başka şeylere tak : )))
Canı hamile kalmak istynlerde azcık dolan kesin görürsün ...ben cahil kalmışım valla ....
2 çocukta doğurdum halbuki
Tırstım simdi...Ne kadar hamile gördüyem ilk bakılan değerden sonra 2. gün tekrar test isteniyor. Değer ikiye katlanmış mı diye bakılıyor. Bilemedim ki.
Ne kadar hamile gördüyem ilk bakılan değerden sonra 2. gün tekrar test isteniyor. Değer ikiye katlanmış mı diye bakılıyor. Bilemedim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?