Sizin eşinizde dışarıda bülbül, evde suspus mu?

bitgindls

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
42
48
3
29
Merhaba hanımlar. Eşim evde benimle çok konuşmaz. Bir şeyleri paylaşmaz ama dışarıda yani çalıştığı yerde kadınlarla erkeklerle saatlerce sohbet etseler eder ya da annesi arasın bir saat bir buçuk saat konuşur. Ben arasam ne zaman kapatacak diye bakar ya da evde konuşurken geçiştirir. Sorun bende mi onda mı? Yoksa herkesin eşi mi böyle anlamadım. (Bir yıllık eviliyiz. Severek evlendik.)

Merhaba hanımlar. Eşim evde benimle çok konuşmaz. Bir şeyleri paylaşmaz ama dışarıda yani çalıştığı yerde kadınlarla erkeklerle saatlerce sohbet etseler eder ya da annesi arasın bir saat bir buçuk saat konuşur. Ben arasam ne zaman kapatacak diye bakar ya da evde konuşurken geçiştirir. Sorun bende mi onda mı? Yoksa herkesin eşi mi böyle anlamadım. (Bir yıllık eviliyiz. Severek evlendik.)
Benimki tam tersi, evde bülbül dışarda sus pus. Hele sevmediği bir ortamdaysa sorulan soruya bile cevap vermeyecek derece domuzluk yapabilir.

biraz simarmis, trip yapmadan kendini geri cek. biraz arkadas edin kendine aktivite yap bir sure sonra o sana yaranmaya calisir

biraz simarmis, trip yapmadan kendini geri cek. biraz arkadas edin kendine aktivite yap bir sure sonra o sana yaranmaya calisir
Öyle yaptım. Aynı şekilde devam etti. Umurunda değil yani onunla konuşmamam, sohbet etmememiz. Küs olmayayım sorun çıkarmayayım. Ömrünün sonuna kadar konuşmasak olur

benim eşim evde de bülbül dışarıda da.
ne kadar süre sevgiliydiniz? nedenini eşinize sordunuz mu?

Sohbetinizden hoşlanmıyor olabilir mi? Konuştuğunuz konular, paylaştığınız şeyler ilgisini çekmiyordur belki. İlk aklıma bu geldi ama bekarken farklıydı diyorsunuz orası kafa karıştırıcı.
Genelde kendi konuşsun karşı taraf dinlesin ister. Ben konu açmam çünkü fırsat vermez

Kaç kez dedim😔 trip yaptım konuşmadım ama yine aynı. Mesela geçen ben hastaydım. Arkadaşına gitti. Birkaç saat geçti sormuyor nasılsın diye ben de kızdım. Arkadaş bir şeyler anlatıyordu diyor
Bu adam sizi önemsemiyor. Bir arkadaş yazmış " el iyisi " diye. Hah o işte.

Benim eşim de ilk zaman öyleydi.
İş yerine gittiğimde keyifle dolaştığını görünce çok zoruma gitmişti.
Bir tartışma sırasında iş yerinde öylesin evde konuşmuyorsun bile deyince sanırım hak verdi ki kendini düzeltti.
Hala bazen hep benim konuştuğumu fark ediyorum ama onu da yorgunluğuna veriyorum.
Başka da ne yapılır bilmiyorum

Benim eşim de ilk zaman öyleydi.
İş yerine gittiğimde keyifle dolaştığını görünce çok zoruma gitmişti.
Bir tartışma sırasında iş yerinde öylesin evde konuşmuyorsun bile deyince sanırım hak verdi ki kendini düzeltti.
Hala bazen hep benim konuştuğumu fark ediyorum ama onu da yorgunluğuna veriyorum.
Başka da ne yapılır bilmiyorum
Ben de aynı şekilde gördüm. Kaç kez kavga etmişizdir. Umurunda değilim. Bu bir boşanma sebebi olacak kadar da değil biliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum

Ayyyy adam sussa ben susmam vallaha . Anana konuşuyon bana da konuş diye😁

Back
X