• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin eşinizde dışarıda bülbül, evde suspus mu?

Merhaba hanımlar. Eşim evde benimle çok konuşmaz. Bir şeyleri paylaşmaz ama dışarıda yani çalıştığı yerde kadınlarla erkeklerle saatlerce sohbet etseler eder ya da annesi arasın bir saat bir buçuk saat konuşur. Ben arasam ne zaman kapatacak diye bakar ya da evde konuşurken geçiştirir. Sorun bende mi onda mı? Yoksa herkesin eşi mi böyle anlamadım. (Bir yıllık eviliyiz. Severek evlendik.)
Sizin adınıza üzüldüm doğrusu, yani sadece cinsel hayatınız var demek ki başka ortak noktanız yok.

Her gün ya da iki günde bir, bir saat bir buçuk saat konuşur annesiyle. 😊
Evde konuşmayan eş zordur cidden, biz karı-koca aşırı konuşkanız ama arkadaşımın eşi evde hiç konuşmazdı, o adam yalnızca eşine değil eve gelen misafirlerle de sohbet etmezdi, sizin eşiniz eve misafir geldiğinde konuşur mu peki?

Benimki evdede disardada ayni. Hep sus pus. 3 5 arkadasi var cok samimi oldugu onlarlada argodan baska konusmaz. Ben oyle kabullendim. Ilk baslarda zoruma giderdi. Misal cocuklarla ilgili heyecanla birsey anlatirdim. Donuk bir ifadeyle yuzume bakar yorum yapmazdi. Yada sacma bir hareket yapardi. Cok gicik olurdum onceleri. Artik orali olmuyorum. Kendi bilir. Sizde cok ustune dusmeyin. Afedersiniz bir tarafi kalkmasin. Neden boyle yapiyorsun diye sorgulamaya kalksaniz kendini bulunmaz hint kumasi zanneder. isine geldigiyle pek ala konusmasini biliyor cunku.

Bu evliliği istemiyor mu? Sordunuz mu? Geçinmeye gönlü mü yok da psikolojik şiddet uygular gibi sessizlik eylemi yapıyor? İstemiyorsa açıkça söylesin. Açık açık konuşun, dokun içinizi. Yürütmek istemiyorsa zorla evlenmedim seninle, boyle olacaksa bitsin deyin. Iletisimsizlik ilişkiyi bitirir.

Her gün ya da iki günde bir, bir saat bir buçuk saat konuşur annesiyle. 😊
İnsan eşine bu kadar anlatacak şey bulamaz, annesine anlattıklarını size anlatmıyor mu? Siz de onun yanında annenizi arayın ballandıra ballandıra muhabbet edin , eşinizi görmeyin. Bakalım ozaman ne yapacak

Benimki de aynı türden canım. 4 yıllık evdeyiz daha bir gün günün nasıl geçti iyi misin hoşmusun, bugün şöyle böyle oldu diye karşılıklı asla sohbet etmedik. Bazen kendim sorup kendim cevaplıyorum. İlk zamanlar sinir oluyodum da alıştım sanırım ama karşılıklı 2 muhabbet edememek bazen üzüyor

Tam tersi evde bülbül bizim kuş dışarıdan sert görünüyor :)

İletişiminizi güçlendirmek için ortak hobiler edinin . Ya da yapmayı sevdiği şeyler ne olabilir ? Atıyorum futbolla ilgili birkaç şey sorun . Böyle böyle dili çözülür belki . Ben olsam alır karşıma konuşur üzerine resti çekerim de siz yapmayın şimdilik .

Gün içinde diyalogunuzdan bir örnek verebilir misiniz? Ve evlenmeden önceki konusmalarınızdan da bir örnek verebilirseniz yardımcı olabilirim. Zira bu böyle sürerse evlilik namına bir şey kalmaz. Sohbet etmek çok önemli. Ortak noktalarınız hiç yok mu? Birde burçlarınız ne?

Gün içinde diyalogunuzdan bir örnek verebilir misiniz? Ve evlenmeden önceki konusmalarınızdan da bir örnek verebilirseniz yardımcı olabilirim. Zira bu böyle sürerse evlilik namına bir şey kalmaz. Sohbet etmek çok önemli. Ortak noktalarınız hiç yok mu? Birde burçlarınız ne?
Nasılsın, iyi misin bu kadar. Evlenemeden önce baya konuşurduk telefonda her zaman sorardı. O Koç ben ikizler.

Nasılsın, iyi misin bu kadar. Evlenemeden önce baya konuşurduk telefonda her zaman sorardı. O Koç ben ikizler.
Ateş ve hava burcuna sahipsiniz cıvıl cıvıl bi ilişki olabilir. Eski sevgilim koç. Benim yükselen ikizler. Deli gibi pompalı tüfeğe bağlardık susmazdık. Yani zaten kendiniz diyorsunuz bunaltıcı derecede konuşur diye koç bu konuşur. Ama sizinle konuşmamasının bir sebebi olmalı. Sıkılıyor olabilir mi?

Mesela konuşurken kavga tartışmaya mı çıkıyor konusmanın sonu? Çok mu kaprislisiniz anlayış göstermiyor musunuz? Genelde erkekler anlasılmaya, dinlenilmeye çok açlardır sizden kaynaklanan bir sey olabilir mi?

Merhaba hanımlar. Eşim evde benimle çok konuşmaz. Bir şeyleri paylaşmaz ama dışarıda yani çalıştığı yerde kadınlarla erkeklerle saatlerce sohbet etseler eder ya da annesi arasın bir saat bir buçuk saat konuşur. Ben arasam ne zaman kapatacak diye bakar ya da evde konuşurken geçiştirir. Sorun bende mi onda mı? Yoksa herkesin eşi mi böyle anlamadım. (Bir yıllık eviliyiz. Severek evlendik.)
Benim eşimde evde bülbül, dışarıda da pek konuşmaz, yerine göre davranır. Biraz ağırdır 🤷

Bence eşine sor, neden evde hiç benimle sohbet etmiyorsun diye? Eşinin ilgi alanları hakkında, gününün nasıl geçtiği ile ilgili, yemekle ilgili vs vs konuşmaya çalış. Mesela benim eşim maçları çok sever,, anlamasam da sorarım Beşiktaş'ın bu hafta durumu nasıl, umut var mı bu sene diye😃

İnsan eşine bu kadar anlatacak şey bulamaz, annesine anlattıklarını size anlatmıyor mu? Siz de onun yanında annenizi arayın ballandıra ballandıra muhabbet edin , eşinizi görmeyin. Bakalım ozaman ne yapacak
Annesi ile farklı bir diyalogları var. Dedikodu yapıyorlar. Annesi buna, bu ona her şeyi anlatır. Ben annemle öyle konuşsam gözüme bakar kapat diye

Ay benimki hep bülbül. 😂 Gece klüplerinde şeflik, işletmecilik yapmış. Çok sosyal bir insan. İnanılmaz seviyor sohbet etmeyi.

Annesi ile farklı bir diyalogları var. Dedikodu yapıyorlar. Annesi buna, bu ona her şeyi anlatır. Ben annemle öyle konuşsam gözüme bakar kapat diye
Siz de o yüzden yapın aynısını işte , o sizin gözünüze bakınca kapat diye , sanki sen çok muhabbet ediyorsun dersiniz. Annesiyle öyle konuşunca siz bakarsiniz gözünün içine , inanın onun yaptığını yapmak , 40 defa karşınıza alıp konuşmaktan daha etkili olacaktır.

Her adam farklidir. Gelecek yorumlarda bu yönlü olur. Kimi dut yemiş bülbül, kimi şarkıcı bülbül

Back
X