• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin eşinizde dışarıda bülbül, evde suspus mu?

Benim gözümde hala ikizler erkegi toksiklikte ön sırada 😂 mümkün değil anlaşamam. Agresif, sinirli, aşırı kıskanç. Trip atsan atamazsın anlamaz. Romantiklik sıfır. Herşeye aşırı tepki verir. Çocuk gibi hareketleri vardır, patavazsızdır ne dediğini bilmez .Yıllar önce hoşlandığım beyefendiden ikizler diye vazgecmistim . Ay iyice gömdüm ama öyle yani😂
İkizler kadini için de geçerli mi bunlar 🙄

Ben erkek kardeşim koç erkeği kardeşim olduğu halde çekemiyorum 🤭 Bende koç burcuyum 🤪

Ben erkek kardeşim koç erkeği kardeşim olduğu halde çekemiyorum 🤭 Bende koç burcuyum 🤪
Koç burcu kadınları iyi de biraz kontrolcü oluyorlar sadece 😂Benim küçük oğlumda koç. Kendisi henüz bebek ama buradaki yorumlar bi korkutmadı değil 😂

el güzeli kelimesini nerden mi biliyorum. annem söyler hep; babama . malesef oda annem ayar verdıkce kendıne cekı duzen versede böyle bı huyu var. egosunu tatmın edıyor dıye dusundum hep
Nevzat Tarhan’ı hiç sevmem ama eşlerarası iletişimde böyle adamlar için “ elin iyisi evin ayısı.” demişti ki çok doğru buldum.

Benim gözümde hala ikizler erkegi toksiklikte ön sırada 😂 mümkün değil anlaşamam. Agresif, sinirli, aşırı kıskanç. Trip atsan atamazsın anlamaz. Romantiklik sıfır. Herşeye aşırı tepki verir. Çocuk gibi hareketleri vardır, patavazsızdır ne dediğini bilmez .Yıllar önce hoşlandığım beyefendiden ikizler diye vazgecmistim . Ay iyice gömdüm ama öyle yani😂
Benim babam ikizler erkeği 🤦😂 ben de ikizler kadınıyım 🙈 ama erkeği kadar toksik değilim bence 😀

Benim babam ikizler erkeği 🤦😂 ben de ikizler kadınıyım 🙈 ama erkeği kadar toksik değilim bence 😀
Benim babamda ikizler ordan biliyorum zaten 😂 İkizler kadınını hiç bilmiyorum ama erkeğinden iyidir kesinlikle 😂
Mesela ben boğa kadınıyım ve kendime bayılıyorum ama boğa erkeğini sevmem, odun geliyor😂

Merhaba hanımlar. Eşim evde benimle çok konuşmaz. Bir şeyleri paylaşmaz ama dışarıda yani çalıştığı yerde kadınlarla erkeklerle saatlerce sohbet etseler eder ya da annesi arasın bir saat bir buçuk saat konuşur. Ben arasam ne zaman kapatacak diye bakar ya da evde konuşurken geçiştirir. Sorun bende mi onda mı? Yoksa herkesin eşi mi böyle anlamadım. (Bir yıllık eviliyiz. Severek evlendik.)
Malesef bu karakter meselesi. Benim eşim de ilk zamanlar oyleydi. Ama gunun nasil geçti, neler yaptin diyerek hep konu açdim. O ailesinden uzakta okudu çalişdi o yuzden kimseye hesap vermek, ya da kimseyle birseyler paylaşmak gibi huyu olmadi yavaş yavaş buna alişdirdim. Siz konu açin. Ben ilk başlar anlamli anlamsiz herseyi konuşurdum evde surekli sesim gelirdi. Alişdi mi yoksa uzum uzume bakarak sararir derler ya bana bakarak huyumu mu kapdi bilmiyorum ama şu an o da oyle. Zamanla yerine oturacak herşey merak etme. Sen yardimci olmaya çaliş. Neden oylesin boylesin deme. Bu onu duzeltmez. Benim gibi evde surekli konuş. Ve surekli birseyler sor. Zamanla duzelicek)

Merhaba hanımlar. Eşim evde benimle çok konuşmaz. Bir şeyleri paylaşmaz ama dışarıda yani çalıştığı yerde kadınlarla erkeklerle saatlerce sohbet etseler eder ya da annesi arasın bir saat bir buçuk saat konuşur. Ben arasam ne zaman kapatacak diye bakar ya da evde konuşurken geçiştirir. Sorun bende mi onda mı? Yoksa herkesin eşi mi böyle anlamadım. (Bir yıllık eviliyiz. Severek evlendik.)
Ha dirdir derler ya oyle yok. Sadece sohbet et. Kafasini şişirmeden ama 😁

Valla koçlar alınmasın ama ben yer yüzündeki en toksik ikinci burç erkeğini soyle desinler Koç erkeği derim 😂 ikizlerle koç hayatta anlaşamaz çok zordur, nitekim sizin beklentilerinizi bilinçli olarak karşılamadığı gibi kulak da asmiyor, ortak noktada bulusamazsiniz, aşamazsiniz onun duvarlarını.

Koç burcuyum ikizler sevgilim olmuştu. Birbirimize 1 ay tahammul edebildik mi hatirlamiyorum. Edemedik galiba. 🙄 Karsilikli begeniyle başlamişti ama tahammul edilecek bir iliski degildi. İkizler burcuyla ne ilişki ne arkadaslik kuramadim, arkadaslik ölcüsunde yakinlaşica bir sure sonra kavga kopuyor, o kavgada arkadasligi ya da iliskiyi bitiren cinsten oluyor. 😁

Koç burcuyum ikizler sevgilim olmuştu. Birbirimize 1 ay tahammul edebildik mi hatirlamiyorum. Edemedik galiba. 🙄 Karsilikli begeniyle başlamişti ama tahammul edilecek bir iliski degildi. İkizler burcuyla ne ilişki ne arkadaslik kuramadim, arkadaslik ölcüsunde yakinlaşica bir sure sonra kavga kopuyor, o kavgada arkadasligi ya da iliskiyi bitiren cinsten oluyor. 😁
Ben o tarz bi ilişkiyi tam 4 ay sürdürdüm hem de ittire kaktıra Yarabbi ne cehennemdi 😀 sonra kendisi, "hala eski kız arkadaşını sevdiğini farkettiği için" terketti beni 🙄

sizi sevdiğine emin misiniz? evlenmeden böyle olmayıp sonradan sustuysa çantada keklik olarak mı görüyor sizi nedir? en basitinden ortak film veya dizi izleyip beraber yorum yapmaz mısınız?

Ben bir şeyi merak ediyorum. Mesela bu kuzeniniz bu çiçek vs dışında sizce nisanlisini sevmediğini ilişkisinde belli ediyor muydu? Yani nişanlısı farkında mıydı yoksa kuzeninizin oyunculuğu çok mu iyiydi? Hani bu evlenmeden önce farklıydı evlenince farklı oldu durumları böyle durumlarda mi oluyor acaba 🙄
Bilemiyorum ama kadın sık sık aşklarını durum yapıyor. Ben de anlamıyorum

Bana çalıştığım yerdeki erkekleri anımsattı. Sürekli gerekli gereksiz konuşmalar ama yolda eşiyle görüyorsun selam bile vermez. Ama karisi olmayınca yanında bülbül gibi. Böyle insanları asiri sahtekar bulurum. Kocanız umarım bu grupta değildir. Yanında siz varken konuşur mu konuşmaz mi denk geldiği kişilerle ya da gittiğiniz bir ortamda. Belki evde yorgun oluyordur.

İş yerimde birisini tanıyorum. Oda sizin bahsettiğiniz gibi. İş yerinde şen şakrak herkesle ama eşi aradığında eşine ne var diye açıyor telefonu.öyle bir insan olduğu için iletişim kurmuyorum kendisiyle.

Sohbet muhabbet olmazsa olmazı bence evliliğin. En iyi arkadaşım dedikodu ortağım olmalı yoksa ne keyfi var hayatın😄 ben sohbetsiz duramazdım zaman zaman meteor çarpmasına kadar oturur saçma sapan konuları konuşuruz. Siz bence hoşlandığınız noktaları bulun birbirinizin, ikinizin de ilginizi çeken konuları daha zaten 1 yıl tanımak için çok erken zaman verin birbirinize.

Benimki sadece kafa dengi olan insanlarda bülbül oluyor. Birisi ile enerji uyuşmaz ise pek fazla konuşmuyor. Ama enerji bi tutarsa 8-10 bardak çay içecek kadar konuşuyor

Genellemek istemem ama Koç erkekleri iğrenç ötesi insanlar. Kendi rahatları, huzurları, çıkarları bozulmasın diye karşısındakini anında harcarlar. Koç erkeğiyle anlaşabilen bir burç var mı merak ediyorum zaten.
İlk en toksik hangi burç erkeği?
Benim eşim koç ben başak biz eşimle gayet iyi anlaşıyoruz. Eşim özel günleri unutmaz ev işlerinde yardımcı olur. Bana hiçbir zaman bir poşet dahi taşıtmaz. İlgiyi çok severim. Beni hep el üstünde tutar. Birlikte film izleriz, gezeriz eğleniriz. Burçlara göre karakter genellemesi yapmak yanlış

Back
X