• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin eşinizde dışarıda bülbül, evde suspus mu?

Tüm mesajları okuduktan sonra sizi sevmemeye başladığını düşünüyorum eşinizin. Özel günleri falan unutmayıp ev işi yapıyorsa bunu görev olarak yapıyor bile olabilir. Koç erkeklerini sevmem iki yüzlü olabiliyorlar. Kuzenim nişanlısına çiçek gönderirdi bizim yanımızda da derdi bu ona 2 ay yeter ehehe derdi pişkin pişkin baya yasi geçmişti başkasını bulamayacağını bildiği için seviyor gibi yapardı hatta evlendi eminim yine öyle dusunceleri vardır. Hatta gözü disardadir. Oğlum var küçük dua ediyorum kötü bir karakteri olmaması için zira koç erkeklerini hep ukala ve el iyisi görüyorum

Tam tersiiii. Adam benleyken bülbül her şeyi konuşuruz. Dışarda hele sevmediği bir ortamda sevmediği insanlar varsa ağzı kapanmış gibi asla konuşmaz. Ben de her türlü gevezeyim dikkat çekiyoruz tabi. Seninki niye konuşmuyor oluyor bu da iyi değil.

Valla koçlar alınmasın ama ben yer yüzündeki en toksik ikinci burç erkeğini soyle desinler Koç erkeği derim 😂 ikizlerle koç hayatta anlaşamaz çok zordur, nitekim sizin beklentilerinizi bilinçli olarak karşılamadığı gibi kulak da asmiyor, ortak noktada bulusamazsiniz, aşamazsiniz onun duvarlarını.

Valla koçlar alınmasın ama ben yer yüzündeki en toksik ikinci burç erkeğini soyle desinler Koç erkeği derim 😂 ikizlerle koç hayatta anlaşamaz çok zordur, nitekim sizin beklentilerinizi bilinçli olarak karşılamadığı gibi kulak da asmiyor, ortak noktada bulusamazsiniz, aşamazsiniz onun duvarlarını.
Doğru 😔

Genellemek istemem ama Koç erkekleri iğrenç ötesi insanlar. Kendi rahatları, huzurları, çıkarları bozulmasın diye karşısındakini anında harcarlar. Koç erkeğiyle anlaşabilen bir burç var mı merak ediyorum zaten.
İlk en toksik hangi burç erkeği?

Genellemek istemem ama Koç erkekleri iğrenç ötesi insanlar. Kendi rahatları, huzurları, çıkarları bozulmasın diye karşısındakini anında harcarlar. Koç erkeğiyle anlaşabilen bir burç var mı merak ediyorum zaten.
İlk en toksik hangi burç erkeği?
En toksigi bence ikizler erkeği, ama şimdi düşününce yok yok bence de Koç erkeği 😂 ikizleri arada pohpohla sonra kendi haline bırak, hayatına bak sana elleşmez, ama koç gerçekten de hayat kaliteni bozacak bi yol bulur

En toksigi bence ikizler erkeği, ama şimdi düşününce yok yok bence de Koç erkeği 😂 ikizleri arada pohpohla sonra kendi haline bırak, hayatına bak sana elleşmez, ama koç gerçekten de hayat kaliteni bozacak bi yol bulur
Kesinlikle katılıyorum. Koç erkeği ne yapar eder insanın hayatını alt üst eder, sataşır, huzur bozar, uyumsuzluk eder. Düşündüm de bir kere daha nefret ettim şimdi.

Kesinlikle katılıyorum. Koç erkeği ne yapar eder insanın hayatını alt üst eder, sataşır, huzur bozar, uyumsuzluk eder. Düşündüm de bir kere daha nefret ettim şimdi.
Bu da böyle Koç erkeği taşlama ayini gibi olucak ama 😂 ne kadar gıcık cidden ya. Diğer insanların mantıklı sebepleri, ortak noktaya atacak adımları, ılımlı davranmak için söyleyecek sözleri varken koç un sadece egosu var. Ne söyleseniz ne yapsanız o duvara çarpıp kiriliyo, siz ne kadar anlaşılmak için kendinizi yirtarsaniz o o kadar güçlü kapatiyo kulaklarını. Allah cezanizi vermesin koç erkekleri 😂

Tüm mesajları okuduktan sonra sizi sevmemeye başladığını düşünüyorum eşinizin. Özel günleri falan unutmayıp ev işi yapıyorsa bunu görev olarak yapıyor bile olabilir. Koç erkeklerini sevmem iki yüzlü olabiliyorlar. Kuzenim nişanlısına çiçek gönderirdi bizim yanımızda da derdi bu ona 2 ay yeter ehehe derdi pişkin pişkin baya yasi geçmişti başkasını bulamayacağını bildiği için seviyor gibi yapardı hatta evlendi eminim yine öyle dusunceleri vardır. Hatta gözü disardadir. Oğlum var küçük dua ediyorum kötü bir karakteri olmaması için zira koç erkeklerini hep ukala ve el iyisi görüyorum
Ben bir şeyi merak ediyorum. Mesela bu kuzeniniz bu çiçek vs dışında sizce nisanlisini sevmediğini ilişkisinde belli ediyor muydu? Yani nişanlısı farkında mıydı yoksa kuzeninizin oyunculuğu çok mu iyiydi? Hani bu evlenmeden önce farklıydı evlenince farklı oldu durumları böyle durumlarda mi oluyor acaba 🙄

Benim gözümde hala ikizler erkegi toksiklikte ön sırada 😂 mümkün değil anlaşamam. Agresif, sinirli, aşırı kıskanç. Trip atsan atamazsın anlamaz. Romantiklik sıfır. Herşeye aşırı tepki verir. Çocuk gibi hareketleri vardır, patavazsızdır ne dediğini bilmez .Yıllar önce hoşlandığım beyefendiden ikizler diye vazgecmistim . Ay iyice gömdüm ama öyle yani😂

Back
X