- 24 Mayıs 2019
- 2.392
- 7.501
- 158
- 28
Aman YarabbiO Koç ben ikizler.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman YarabbiO Koç ben ikizler.
Ne olduAman Yarabbi![]()
Konuşuyorum olmuyor, küsüyorum olmuyor. Ne yapacağımı bilmiyorumYalnız ben sizin eşinizi hiç iyi niyetli görmedim. Ezdirmeyin kendinizi.
Mesleğiniz paranız var mı ?Konuşuyorum olmuyor, küsüyorum olmuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum![]()
Evet var. İkimiz de memuruz.Mesleğiniz paranız var mı ?
Bir buçuk yıldan sonra evlendik. Bir yıldır da evliyiz.Kaç yıllık ilişki sonrasında evlendiniz
Çok iyi. Zamanı geldiğinde arkanızı dönüp gidebilir misiniz diye sormuştum. :) Zira bu adam normal değil.Evet var. İkimiz de memuruz.
Valla koçlar alınmasın ama ben yer yüzündeki en toksik ikinci burç erkeğini soyle desinler Koç erkeği derimNe oldu![]()
DoğruValla koçlar alınmasın ama ben yer yüzündeki en toksik ikinci burç erkeğini soyle desinler Koç erkeği derimikizlerle koç hayatta anlaşamaz çok zordur, nitekim sizin beklentilerinizi bilinçli olarak karşılamadığı gibi kulak da asmiyor, ortak noktada bulusamazsiniz, aşamazsiniz onun duvarlarını.
Genellemek istemem ama Koç erkekleri iğrenç ötesi insanlar. Kendi rahatları, huzurları, çıkarları bozulmasın diye karşısındakini anında harcarlar. Koç erkeğiyle anlaşabilen bir burç var mı merak ediyorum zaten.Valla koçlar alınmasın ama ben yer yüzündeki en toksik ikinci burç erkeğini soyle desinler Koç erkeği derimikizlerle koç hayatta anlaşamaz çok zordur, nitekim sizin beklentilerinizi bilinçli olarak karşılamadığı gibi kulak da asmiyor, ortak noktada bulusamazsiniz, aşamazsiniz onun duvarlarını.
En toksigi bence ikizler erkeği, ama şimdi düşününce yok yok bence de Koç erkeğiGenellemek istemem ama Koç erkekleri iğrenç ötesi insanlar. Kendi rahatları, huzurları, çıkarları bozulmasın diye karşısındakini anında harcarlar. Koç erkeğiyle anlaşabilen bir burç var mı merak ediyorum zaten.
İlk en toksik hangi burç erkeği?
Kesinlikle katılıyorum. Koç erkeği ne yapar eder insanın hayatını alt üst eder, sataşır, huzur bozar, uyumsuzluk eder. Düşündüm de bir kere daha nefret ettim şimdi.En toksigi bence ikizler erkeği, ama şimdi düşününce yok yok bence de Koç erkeğiikizleri arada pohpohla sonra kendi haline bırak, hayatına bak sana elleşmez, ama koç gerçekten de hayat kaliteni bozacak bi yol bulur
Bu da böyle Koç erkeği taşlama ayini gibi olucak amaKesinlikle katılıyorum. Koç erkeği ne yapar eder insanın hayatını alt üst eder, sataşır, huzur bozar, uyumsuzluk eder. Düşündüm de bir kere daha nefret ettim şimdi.
Ben bir şeyi merak ediyorum. Mesela bu kuzeniniz bu çiçek vs dışında sizce nisanlisini sevmediğini ilişkisinde belli ediyor muydu? Yani nişanlısı farkında mıydı yoksa kuzeninizin oyunculuğu çok mu iyiydi? Hani bu evlenmeden önce farklıydı evlenince farklı oldu durumları böyle durumlarda mi oluyor acabaTüm mesajları okuduktan sonra sizi sevmemeye başladığını düşünüyorum eşinizin. Özel günleri falan unutmayıp ev işi yapıyorsa bunu görev olarak yapıyor bile olabilir. Koç erkeklerini sevmem iki yüzlü olabiliyorlar. Kuzenim nişanlısına çiçek gönderirdi bizim yanımızda da derdi bu ona 2 ay yeter ehehe derdi pişkin pişkin baya yasi geçmişti başkasını bulamayacağını bildiği için seviyor gibi yapardı hatta evlendi eminim yine öyle dusunceleri vardır. Hatta gözü disardadir. Oğlum var küçük dua ediyorum kötü bir karakteri olmaması için zira koç erkeklerini hep ukala ve el iyisi görüyorum
Benim gözümde hala ikizler erkegi toksiklikte ön sıradaEn toksigi bence ikizler erkeği, ama şimdi düşününce yok yok bence de Koç erkeğiikizleri arada pohpohla sonra kendi haline bırak, hayatına bak sana elleşmez, ama koç gerçekten de hayat kaliteni bozacak bi yol bulur