Benimki tam tersi, evde bülbül dışarda sus pus. Hele sevmediği bir ortamdaysa sorulan soruya bile cevap vermeyecek derece domuzluk yapabilir.Merhaba hanımlar. Eşim evde benimle çok konuşmaz. Bir şeyleri paylaşmaz ama dışarıda yani çalıştığı yerde kadınlarla erkeklerle saatlerce sohbet etseler eder ya da annesi arasın bir saat bir buçuk saat konuşur. Ben arasam ne zaman kapatacak diye bakar ya da evde konuşurken geçiştirir. Sorun bende mi onda mı? Yoksa herkesin eşi mi böyle anlamadım. (Bir yıllık eviliyiz. Severek evlendik.)
biraz simarmis, trip yapmadan kendini geri cek. biraz arkadas edin kendine aktivite yap bir sure sonra o sana yaranmaya calisirMerhaba hanımlar. Eşim evde benimle çok konuşmaz. Bir şeyleri paylaşmaz ama dışarıda yani çalıştığı yerde kadınlarla erkeklerle saatlerce sohbet etseler eder ya da annesi arasın bir saat bir buçuk saat konuşur. Ben arasam ne zaman kapatacak diye bakar ya da evde konuşurken geçiştirir. Sorun bende mi onda mı? Yoksa herkesin eşi mi böyle anlamadım. (Bir yıllık eviliyiz. Severek evlendik.)
Kaç kez dedimSorun ne diye açık açık konuşmak en iyisi
Öyle yaptım. Aynı şekilde devam etti. Umurunda değil yani onunla konuşmamam, sohbet etmememiz. Küs olmayayım sorun çıkarmayayım. Ömrünün sonuna kadar konuşmasak olurbiraz simarmis, trip yapmadan kendini geri cek. biraz arkadas edin kendine aktivite yap bir sure sonra o sana yaranmaya calisir
Aynen öyle.Bizim buralar da ‘el iyisi derler’ öyle insanlara
Yok hayır değildiSizinle sohbeti uymuyordur belki. Bekarken de boyle miydi?
Genelde kendi konuşsun karşı taraf dinlesin ister. Ben konu açmam çünkü fırsat vermezSohbetinizden hoşlanmıyor olabilir mi? Konuştuğunuz konular, paylaştığınız şeyler ilgisini çekmiyordur belki. İlk aklıma bu geldi ama bekarken farklıydı diyorsunuz orası kafa karıştırıcı.
Bu adam sizi önemsemiyor. Bir arkadaş yazmış " el iyisi " diye. Hah o işte.Kaç kez dedimtrip yaptım konuşmadım ama yine aynı. Mesela geçen ben hastaydım. Arkadaşına gitti. Birkaç saat geçti sormuyor nasılsın diye ben de kızdım. Arkadaş bir şeyler anlatıyordu diyor
Şu durumda zaten sussun daha iyi.Genelde kendi konuşsun karşı taraf dinlesin ister. Ben konu açmam çünkü fırsat vermez
Ben de aynı şekilde gördüm. Kaç kez kavga etmişizdir. Umurunda değilim. Bu bir boşanma sebebi olacak kadar da değil biliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorumBenim eşim de ilk zaman öyleydi.
İş yerine gittiğimde keyifle dolaştığını görünce çok zoruma gitmişti.
Bir tartışma sırasında iş yerinde öylesin evde konuşmuyorsun bile deyince sanırım hak verdi ki kendini düzeltti.
Hala bazen hep benim konuştuğumu fark ediyorum ama onu da yorgunluğuna veriyorum.
Başka da ne yapılır bilmiyorum
Ayyyy adam sussa ben susmam vallaha . Anana konuşuyon bana da konuş diyeMerhaba hanımlar. Eşim evde benimle çok konuşmaz. Bir şeyleri paylaşmaz ama dışarıda yani çalıştığı yerde kadınlarla erkeklerle saatlerce sohbet etseler eder ya da annesi arasın bir saat bir buçuk saat konuşur. Ben arasam ne zaman kapatacak diye bakar ya da evde konuşurken geçiştirir. Sorun bende mi onda mı? Yoksa herkesin eşi mi böyle anlamadım. (Bir yıllık eviliyiz. Severek evlendik.)
Her gün ya da iki günde bir, bir saat bir buçuk saat konuşur annesiyle.Ayyyy adam sussa ben susmam vallaha . Anana konuşuyon bana da konuş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?