- 6 Temmuz 2020
- 193
- 124
- 53
Sizin adınıza üzüldüm doğrusu, yani sadece cinsel hayatınız var demek ki başka ortak noktanız yok.Merhaba hanımlar. Eşim evde benimle çok konuşmaz. Bir şeyleri paylaşmaz ama dışarıda yani çalıştığı yerde kadınlarla erkeklerle saatlerce sohbet etseler eder ya da annesi arasın bir saat bir buçuk saat konuşur. Ben arasam ne zaman kapatacak diye bakar ya da evde konuşurken geçiştirir. Sorun bende mi onda mı? Yoksa herkesin eşi mi böyle anlamadım. (Bir yıllık eviliyiz. Severek evlendik.)
Evde konuşmayan eş zordur cidden, biz karı-koca aşırı konuşkanız ama arkadaşımın eşi evde hiç konuşmazdı, o adam yalnızca eşine değil eve gelen misafirlerle de sohbet etmezdi, sizin eşiniz eve misafir geldiğinde konuşur mu peki?Her gün ya da iki günde bir, bir saat bir buçuk saat konuşur annesiyle.
Bunaltacak kadar konuşurEvde konuşmayan eş zordur cidden, biz karı-koca aşırı konuşkanız ama arkadaşımın eşi evde hiç konuşmazdı, o adam yalnızca eşine değil eve gelen misafirlerle de sohbet etmezdi, sizin eşiniz eve misafir geldiğinde konuşur mu peki?
Çok ilginç gerçekten, herkesi bunaltacak kadar konuşurken sizle tek kelime etmemesine bir anlam veremedim şahsen.Bunaltacak kadar konuşur
İnsan eşine bu kadar anlatacak şey bulamaz, annesine anlattıklarını size anlatmıyor mu? Siz de onun yanında annenizi arayın ballandıra ballandıra muhabbet edin , eşinizi görmeyin. Bakalım ozaman ne yapacakHer gün ya da iki günde bir, bir saat bir buçuk saat konuşur annesiyle.
Ben bu mesajı görmemişim . Ee adam enerjisini annesiyle bitiriyor . Herşeyi anneye anlatınca size birşey kalmıyor demek ki .Hergun 1.5 saat fazla geldi bana .Her gün ya da iki günde bir, bir saat bir buçuk saat konuşur annesiyle.
Nasılsın, iyi misin bu kadar. Evlenemeden önce baya konuşurduk telefonda her zaman sorardı. O Koç ben ikizler.Gün içinde diyalogunuzdan bir örnek verebilir misiniz? Ve evlenmeden önceki konusmalarınızdan da bir örnek verebilirseniz yardımcı olabilirim. Zira bu böyle sürerse evlilik namına bir şey kalmaz. Sohbet etmek çok önemli. Ortak noktalarınız hiç yok mu? Birde burçlarınız ne?
Ateş ve hava burcuna sahipsiniz cıvıl cıvıl bi ilişki olabilir. Eski sevgilim koç. Benim yükselen ikizler. Deli gibi pompalı tüfeğe bağlardık susmazdık. Yani zaten kendiniz diyorsunuz bunaltıcı derecede konuşur diye koç bu konuşur. Ama sizinle konuşmamasının bir sebebi olmalı. Sıkılıyor olabilir mi?Nasılsın, iyi misin bu kadar. Evlenemeden önce baya konuşurduk telefonda her zaman sorardı. O Koç ben ikizler.
Benim eşimde evde bülbül, dışarıda da pek konuşmaz, yerine göre davranır. Biraz ağırdırMerhaba hanımlar. Eşim evde benimle çok konuşmaz. Bir şeyleri paylaşmaz ama dışarıda yani çalıştığı yerde kadınlarla erkeklerle saatlerce sohbet etseler eder ya da annesi arasın bir saat bir buçuk saat konuşur. Ben arasam ne zaman kapatacak diye bakar ya da evde konuşurken geçiştirir. Sorun bende mi onda mı? Yoksa herkesin eşi mi böyle anlamadım. (Bir yıllık eviliyiz. Severek evlendik.)
Annesi ile farklı bir diyalogları var. Dedikodu yapıyorlar. Annesi buna, bu ona her şeyi anlatır. Ben annemle öyle konuşsam gözüme bakar kapat diyeİnsan eşine bu kadar anlatacak şey bulamaz, annesine anlattıklarını size anlatmıyor mu? Siz de onun yanında annenizi arayın ballandıra ballandıra muhabbet edin , eşinizi görmeyin. Bakalım ozaman ne yapacak
Siz de o yüzden yapın aynısını işte , o sizin gözünüze bakınca kapat diye , sanki sen çok muhabbet ediyorsun dersiniz. Annesiyle öyle konuşunca siz bakarsiniz gözünün içine , inanın onun yaptığını yapmak , 40 defa karşınıza alıp konuşmaktan daha etkili olacaktır.Annesi ile farklı bir diyalogları var. Dedikodu yapıyorlar. Annesi buna, bu ona her şeyi anlatır. Ben annemle öyle konuşsam gözüme bakar kapat diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?