- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Ne uzucu ya, sız yorgun diye yardım istemeyip mutlu olması ıcın cabalarken on dk göz teması kurup dinlememesı ne buyuk saygısızlıkYani mesela günlük yaşadıklarimi anlatıyorum dinliyor gibi yapıyor ama yorum yapmıyor yani ben dinledigine emin olamıyorum. Bir olayı anlatıyorum eğer konuyu uzatiyorsam muhabbet olsun diye sıkıldığını hissedebiliyorum karşılıklı konuşma değilde tel taraflı anlatma gibi oluyor
Fazla yumusak durmayın, bakın naif dusunceli olmak size bisey kazandırmamıs aksıne eksik hissediyorsunuz. Haketmıyorsunuz da bunu.
Belli ki sevgi dolu iyi bir insansınız.
Zaten bu gucu esınız sızın naıflıgınızden ve sevginizden almis. Biliyor bırsey demeyeceksınız kavga etseniz ilk adımı siz atacaksınız vs. Konusarak olmamıs, derdinizi insan gibi anlatmışsınız bisey degısmemis.
Simdı Geri cekın kendinizi.
Telefonla oynuyorsa sız gıdın mutfakta oturun mesela, neden oradasın derse ne fark eder telefonla oynuyorsun zaten diyin. Uyumak ıcın onu beklemeyin gıdın uyuyun. Gununuzun nasıl gectıgını sordugunda standart diyin ve muhabbeti bitirin.
Seksle ceza vermeyin evet ama, bu sure sevısmeyın. Ceza verir gıbı degıl de, kırıgım yorgunum grip olacagı heralde diyerek yaklasmayın.
Bası telefondayken bile hissettiği o sevgiyi biraz kısın ondan. Sogukluk neymıs bizzat gorsun?
Umursanmamak nasılmış hissetsin.
Bazi insanlara aynı dilden konusmak gerekiyor, tatlı dil rica minnet sevgi ask saygı pek umurlarında olmuyor. Ozaman iste napıyorlarsa aynılarını yaparak mecburi empati saglayacaksiniz.