- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
- 78
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Onunla aynı şekilde oturup konuşsanız senden beklıyorum deseniz yinede degısmezmı acaba tavrı ?Merhaba.
Ben istiyorum ki esim,ben söylemeden,dürtüklemeden
Disari cikmayi,gezmeyi teklif etsin.
Hadi hazirlan cikalim desin.
Ama benim soylemem,hatta israr etmem gerekiyor bazen.
Kendiliginden dusunemiyor,cani istemiyor.
Ama arkadaslariyla kosa kosa gidiyor o ayri.
Ben artik kiziyorum,bu sefer de tamam hadi kalk gidelim diyor ama, bunu istemiyorum iste. Benim israrimla kendi istemeden olunca.
Simdi hazirdan bir bebegimizde oldu ama engel degil. Onunlada yapabiliriz tabikii.
Ve ben anne degilken,annelik yapma yolunda mutluyum ama biraz yorgunum.
O yuzden bu kadar takiyorum galiba...
Daha fazlasini soyledim.buraya yazdığın cümleleri olduğu gibi eşine söyle.. :)
Baskalari mutsuzken,bu konunun ustune nispet gibi oluyor.benim bir arkadasim boyle yapar.ve ben cok uzulurum cnm.kotu niyet degil ama,uzuluyorum.Benim ki de beni surukluyo disari. Bi kere kalk dedi mi tamam bitmistir. Ben daha gik demeden, sen daha hazir degil misin, ben disarda bekliyorum diyo. Oylece kalakaliyorum.
Sıfır beklenti yüzde yüz mutluluk :)Daha fazlasini soyledim.
Tamam diyor ama gerisi ayni anliyacagin:)
Yok canim,hazirdanOnunla aynı şekilde oturup konuşsanız senden beklıyorum deseniz yinede degısmezmı acaba tavrı ?
Birde sessiz durgun kalmayı deneyin belki kafasına dank eder benım karımın dolaşmaya ihtiyacı var cıkartayım rahatlasın biraz der.
Haziranda bebegınız olmuş sanırsam ben öyle anladım
Oyle de olmuyor iste,ister istemez beklenti icindesin,bir sure sonra birseyler yolunda gitmiyormu diyor insanSıfır beklenti yüzde yüz mutluluk :)
Hı bende dedım hazır bebek yanlıs yazılmıs sanırım diye hazıranı yapıstırıverdımYok canim,hazirdankardesimin bebegine bakiyoruz.
Dediginiz gibi yaptigimda isine geliyor
Gercekten bunu anladim
Bi adam niye gezmek istemez ki karisiyla...
Daha fazlasini soyledim.
Tamam diyor ama gerisi ayni anliyacagin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?