sizin eşlerinizde böyle mi?

Soru sormussun cevap veriyim hayiirrr benim kocam hazirlan hadi disari cikalim diyo... hafta icide...hafta sonuda geziyoruz..Aman o desede olur bende diyorum cikalim fark etmez cnim takilma

Benim ki de aynı :) Hatta bi keresinde tam hazırlanmış başörtümü yapıyordum ki vazgeçti gitmekten düşün :) bizimkini ikna etmekte zor ayrıca yine sen şükret sen diyince kabul ediyor

Zıt kutuplar birbirini çekiyor gerçekten.
Eşim gezmeyi çok sever ben evde zaman geçirmeyi.
Bir pazar günü evde olunca normaldir benim isteğim. Gezeyim mi evle mi ilgileneyim?
Ama eşime göre işleri halledip çıkalım ki gezebilelim. Eee bu işin daha dinlenmesi var.

Yine sen söyleyince çıkıyormuş eşin. Sen önceden planını yap bir kaç gün önceden söyle.

Benim ki de beni surukluyo disari. Bi kere kalk dedi mi tamam bitmistir. Ben daha gik demeden, sen daha hazir degil misin, ben disarda bekliyorum diyo. Oylece kalakaliyorum.

Aynen. Eşime gezme olsun yeter ki.
Beraber çıkalım desem bütün evin işini birlikte yaparız.

Ben o anda gezmek istemezsem evi süpürür
sen işlerini hallet ben seni almaya gelcem der gider akşam üstü geri gelir.
Göbeğini nereye attılarsa artık. Yay burcu zaten normaldir.

ben de bu insanlarda gezme enerjisini gördükçe imreniyorum biraz da hayret ediyorum. Nedense benim kolumu kaldıracak halim olmuyor iş dışında. Evde zaten yapılacak o kadar çok şey varken dışarı çıkmak aklıma gelmiyor

Yok yanlis anladiniz. Nispet degildi amacim. Aksine bende gezmeyi seven biri degilim. Daha dogrusu kari koca gezmeye pek alisamadim. Ara sira tek cikip dolasmak hosuma gidiyor ama onuda yapamiyorum artik.
Eminim nispet olarak yapmiyorsun.arkadasim da yapmiyor.bazen sorunlarimi arkadasla paylasirdimm..o hemen aaa benim kocam boyllee..ben hasta olayim aglar.agzima meyveleri tikar.uyumazzz....boyle diyince derdim iki kat olurdu..bunu soylemek istedim cnm.allah daim etsinn.

Siz evli iken böylesiniz biz sevgiliyken...insanın zoruna gidiyor acaba benimle ne problemi var diye düşünüp duruyorum.Kendimde bir yere kadar gidelim falan diyorum olumsuz tepki de alınca hiç canım istemiyor bir şey.Var mı acaba bunun bir çözümü ?

kocam öyle değil ama ben sizin kocanız gibiyim ... ev kuşu gibiyim ... üstelik hamileyim en fazla saat 10 görebiliyorum hatta bazen görmeden uyuyorum :) ama eşim gezmeyi sever hazırlan çıkalım der tamam der uzanırım :) sonra malum uyur kalırım gidilmez :) bilmiyorum ki sorun ediyor mu :)

Ahh ahhh benimkide öyle, ama bir farkla arkadaşlarıyla da çıkmaz pek evde dibinde oturur vakit geçirir. Önceden Cumartesi günleri çalışırdı şimdi çalışmıyor. Ee ben çalışıyorum o gün temizlik yapmam lazım ama o evde olunca temizliği bile zor yapıyorum. Neyseki kızım kursa başladı sabah 8,30 da kızımı götürüyor, gelip kahvaltısını yapıyor, alışveriş listesi hazırlıyorum onu hallediyor saat 1,30'da kızımı kurstan alıp geliyor. En kötüsü de adam bütün gün evde otursa gel biraz dolaşalım demez ben zorlarsam kalkar illa dürtmem lazım.

Ben de ariyorum bir cozum

Calisiyorsunuz sanirim,normal ozaman. Ben calismiyorum. Belki de hayat enerjiniz yok ,sadece calis calis,eve gel otur bu da bir secim tabii ki. Ben henuz o enerjiyi kaybetmedim,insallah cozumude bulurum:)

Durttukten sonra da benim icin onemi kalmiyor iste.

Eşinizin huyunu değiştiremezsiniz. Bunu istemiyorum diye birşey yok, adamı ikna edip dışarı çıkınca eğlene eğlene gezin, eve gelince gezmenin size çok iyi geldiğini bunalmış olduğunuzu söyleyin. Bende evdeyim, akşama kadar çok sıkılıyorum, ama eşim durumumu bilmiyordu. Bende çektim isyan bayraklarını Bir iki ısrar ettim, şimdi kendi der sıkıldıysan çıkalım hava alalım der. Bir o der bir ben derim. Kendim ısrar etsem dışarı çıksak, o istemese bile, tadını çıkartırım, onu eğlendirip gönlünü alırım. Bebekle şu soğuk günlerde en güzeli avm ler sanırım. Takılmayın bence. Ha siz isteyip çıkmışsınız ha eşiniz çıkalım demiş bence farkı yok :)

Adam arkadaşlarıyla maç izlemeye,içmeye giderken sizi de yanında götürse hem siz de hava almış olursunuz hem de ayrı ayrı takılmamış olursunuz.
Biz karı koca her ikimiz de aşırı evcimen olduğumuzdan gezmek çok sevmiyoruz.

Bende durum daha da beter kocamin bana ayiracak vakti ve enerjisi yok.. ama ailesi soz konusu olunca ucarak gider hee gezmeyede degil kayinpederimin bitmek tukenmek bilmeyen angarya islerini yapmaya. O kadar imreniyorum ki kari koca vakit gecirip gezenlere ahh ahh benim gunahim neydi..

ben evde delirdigim zaman esim bir bahaneyle surukler beni
onun disinda ben soylerim suraya buraya gidelimmi diye

genelde erkekler boyle yani
soyleyerek yaptirmak lazim
zamanla alisir evde durmaz zaten :)

Oyle de süs kopegi gibi hissederim kendimi her halde.hava alayim diye yaninda gezdirsin ben de evcimen olsaydim keske
..
Yagmur yagdigin da ben - hadi el ele islanalim yagmur da derim,deli zanneder beni.
O coktan battaniyesini kahvesini,sigarasini almis tv karsisina gecmis olur. Fazla romantiklik bekliyorum sanirim.
Keske ilk yila geri donebilsek.
Tesekkur ederim yorumunuz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…