- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
- 163
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Soru sormussun cevap veriyim hayiirrr benim kocam hazirlan hadi disari cikalim diyo...Merhaba.
Ben istiyorum ki esim,ben söylemeden,dürtüklemeden
Disari cikmayi,gezmeyi teklif etsin.
Hadi hazirlan cikalim desin.
Ama benim soylemem,hatta israr etmem gerekiyor bazen.
Kendiliginden dusunemiyor,cani istemiyor.
Ama arkadaslariyla kosa kosa gidiyor o ayri.
Ben artik kiziyorum,bu sefer de tamam hadi kalk gidelim diyor ama, bunu istemiyorum iste. Benim israrimla kendi istemeden olunca.
Simdi hazirdan bir bebegimizde oldu ama engel degil. Onunlada yapabiliriz tabikii.
Ve ben anne degilken,annelik yapma yolunda mutluyum ama biraz yorgunum.
O yuzden bu kadar takiyorum galiba...
Benim ki de beni surukluyo disari. Bi kere kalk dedi mi tamam bitmistir. Ben daha gik demeden, sen daha hazir degil misin, ben disarda bekliyorum diyo. Oylece kalakaliyorum.
ben de bu insanlarda gezme enerjisini gördükçe imreniyorum biraz da hayret ediyorum. Nedense benim kolumu kaldıracak halim olmuyor iş dışında. Evde zaten yapılacak o kadar çok şey varken dışarı çıkmak aklıma gelmiyorMerhaba.
Ben artik kiziyorum,bu sefer de tamam hadi kalk gidelim diyor ama, bunu istemiyorum iste. Benim israrimla kendi istemeden olunca.
Simdi hazirdan bir bebegimizde oldu ama engel degil. Onunlada yapabiliriz tabikii.
Eminim nispet olarak yapmiyorsun.arkadasim da yapmiyor.bazen sorunlarimi arkadasla paylasirdimm..o hemen aaa benim kocam boyllee..ben hasta olayim aglar.agzima meyveleri tikar.uyumazzz....boyle diyince derdim iki kat olurdu..bunu soylemek istedim cnm.allah daim etsinn.Yok yanlis anladiniz. Nispet degildi amacim. Aksine bende gezmeyi seven biri degilim. Daha dogrusu kari koca gezmeye pek alisamadim. Ara sira tek cikip dolasmak hosuma gidiyor ama onuda yapamiyorum artik.
Merhaba.
Ben de ariyorum bir cozumSiz evli iken böylesiniz biz sevgiliyken...insanın zoruna gidiyor acaba benimle ne problemi var diye düşünüp duruyorum.Kendimde bir yere kadar gidelim falan diyorum olumsuz tepki de alınca hiç canım istemiyor bir şey.Var mı acaba bunun bir çözümü ?
Calisiyorsunuz sanirim,normal ozaman. Ben calismiyorum. Belki de hayat enerjiniz yok ,sadece calis calis,eve gel otur bu da bir secim tabii ki. Ben henuz o enerjiyi kaybetmedim,insallah cozumude bulurum:)ben de bu insanlarda gezme enerjisini gördükçe imreniyorum biraz da hayret ediyorum. Nedense benim kolumu kaldıracak halim olmuyor iş dışında. Evde zaten yapılacak o kadar çok şey varken dışarı çıkmak aklıma gelmiyor
Durttukten sonra da benim icin onemi kalmiyor iste.Ahh ahhh benimkide öyle, ama bir farkla arkadaşlarıyla da çıkmaz pek evde dibinde oturur vakit geçirir. Önceden Cumartesi günleri çalışırdı şimdi çalışmıyor. Ee ben çalışıyorum o gün temizlik yapmam lazım ama o evde olunca temizliği bile zor yapıyorum. Neyseki kızım kursa başladı sabah 8,30 da kızımı götürüyor, gelip kahvaltısını yapıyor, alışveriş listesi hazırlıyorum onu hallediyor saat 1,30'da kızımı kurstan alıp geliyor. En kötüsü de adam bütün gün evde otursa gel biraz dolaşalım demez ben zorlarsam kalkar illa dürtmem lazım.
Merhaba.
Durttukten sonra da benim icin onemi kalmiyor iste.
Oyle de süs kopegi gibi hissederim kendimi her halde.hava alayim diye yaninda gezdirsinAdam arkadaşlarıyla maç izlemeye,içmeye giderken sizi de yanında götürse hem siz de hava almış olursunuz hem de ayrı ayrı takılmamış olursunuz.
Biz karı koca her ikimiz de aşırı evcimen olduğumuzdan gezmek çok sevmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?