sizin eşlerinizde böyle mi?

Benim ki değil çok şükür
gezmeyi çok severim ama hadi dışarıya çıkalım teklifi hep eşimden gelir
hiç bir arkadaşıyla gezmez oturmaz hep benimle ve çocuklarımızla
halı saha maçına gider benide götürür evde sıkılma der yakınlarındaki markete parka falan giderim
siyam ikizi gibiyiz

Oyle de olmuyor iste,ister istemez beklenti icindesin,bir sure sonra birseyler yolunda gitmiyormu diyor insan
Ben de sizin gibiydim yani evli değilim henüz ama sözlüyüm ben söylemeden yap demekten dilimde tüy bitmişti her seferinde tamam tamam diyordu e haliyle bende bekliyordum yapacak demek ki diye ama yapmıyordu üzülüyordum :) En son yapmıcaksan yapmıcam de çocuk mu var karşında senin vs baya bağırmıştım değiştimi hayır ama en azından aklıma gelmiyor yorgun oluyorum sen söyle çıkarız yemin ederim art niyetim yok dedi ben de kabullendim şimdi pek mutluyuz Yani sizlik birşey değil işine gelmiyor evde oturmayı yeğliyorlar :)

hiç sevmediğim erkek tipi..böyleleri yola geleceğini sanmıyorum..sizi sevmiyor mu? seven insan sevdiğini hep yanında ister..

hiç sevmediğim erkek tipi..böyleleri yola geleceğini sanmıyorum..sizi sevmiyor mu? seven insan sevdiğini hep yanında ister..
Beni sevmedigini hissetmiyorum acikcasi.
Hissederdim gibime geliyor.
Galiba 6yilda paylascagimiz seyler bitti.. Uzgunum

Cok guzel,ilk yillar bizde boyleydik. Siz kac senelik evlisiniz?

Sizinle vakit geçirmeyi sevmiyor ya da yanınızda sıkılıyor olabilir mi? Ya da yapmak istediğiniz aktiviteler onun hoşlandığı şeyler değildir belki. Yoksa arkadaşlarıyla da çıkmak istemezdi sanırım.

Baskalari mutsuzken,bu konunun ustune nispet gibi oluyor.benim bir arkadasim boyle yapar.ve ben cok uzulurum cnm.kotu niyet degil ama,uzuluyorum.
Yok yanlis anladiniz. Nispet degildi amacim. Aksine bende gezmeyi seven biri degilim. Daha dogrusu kari koca gezmeye pek alisamadim. Ara sira tek cikip dolasmak hosuma gidiyor ama onuda yapamiyorum artik.

Hep yaptigimiz seylerdi,simdimi sikildi ki, soruyorum ,seninle alakasi yok diyor. Ehliyetini kaptirdi,otobusle sevmiyorum diyor. Bilemiyorum. Arkadaslariyla yaptigi mac izlemek,icmek.:)

benim eşimi hafta içi dışarıya çıkarmak imkansız.çok yorgun oluyor.hafta sonu olduğunda ne yapmak istersin diye genelde eşim sorar.sanırım ben kızmıyım diye soruyor bensiz dışarıyada çıkmaz.bitişik ikiz gibi birlikte gezer,birlikte evde pinekleriz.evde olduğumuzda daha mutlu oluyor ama bunu biliyorum.dışardan geldiğimizde ohh ev gibisi yok diyor hep

Arkadaşları işe koşa koşa gitme kısmı hariç benimkide tıpkısının aynısı. 3 hafta yıllık izinde 1 hafta sadece akşam yatak sabah kanepe bide yemeğe tuvalete gitti böyle 1 hafta geçirdi inanabiliyoemusunuz. ben evde biri yatarken çok uyuz olurum resmen depresyona girdim yaa

Valla simdi geldik gezmeden dusun sabah is var bu saatte gezmedeydik.Bence esinle konus arkadaslarla geziyor senle gezmiyor ilgincmis dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…