- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Ben de sizin gibiydim yani evli değilim henüz ama sözlüyüm ben söylemeden yap demekten dilimde tüy bitmişti her seferinde tamam tamam diyordu e haliyle bende bekliyordum yapacak demek ki diye ama yapmıyordu üzülüyordum :) En son yapmıcaksan yapmıcam de çocuk mu var karşında senin vs baya bağırmıştım değiştimi hayır ama en azından aklıma gelmiyor yorgun oluyorum sen söyle çıkarız yemin ederim art niyetim yok dedi ben de kabullendim şimdi pek mutluyuzOyle de olmuyor iste,ister istemez beklenti icindesin,bir sure sonra birseyler yolunda gitmiyormu diyor insan
Beni sevmedigini hissetmiyorum acikcasi.hiç sevmediğim erkek tipi..böyleleri yola geleceğini sanmıyorum..sizi sevmiyor mu? seven insan sevdiğini hep yanında ister..
Yalniz olmadigima sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. Biz kadinlar cok sey beklemiyoruz aslinda,neden zor geliyor erkeklere.Yanlız değilsin benim eşimde böyle.tam bir ev kuşu:)
Cok guzel,ilk yillar bizde boyleydik. Siz kac senelik evlisiniz?Benim ki değil çok şükür
gezmeyi çok severim ama hadi dışarıya çıkalım teklifi hep eşimden gelir
hiç bir arkadaşıyla gezmez oturmaz hep benimle ve çocuklarımızla
halı saha maçına gider benide götürür evde sıkılma der yakınlarındaki markete parka falan giderim
siyam ikizi gibiyiz
Yok yanlis anladiniz. Nispet degildi amacim. Aksine bende gezmeyi seven biri degilim. Daha dogrusu kari koca gezmeye pek alisamadim. Ara sira tek cikip dolasmak hosuma gidiyor ama onuda yapamiyorum artik.Baskalari mutsuzken,bu konunun ustune nispet gibi oluyor.benim bir arkadasim boyle yapar.ve ben cok uzulurum cnm.kotu niyet degil ama,uzuluyorum.
9 yıl bittiCok guzel,ilk yillar bizde boyleydik. Siz kac senelik evlisiniz?
Vallah maasallah diyorum,biz o zamana ne oluruz acaba.9 yıl bitti
Eşiniz evde oturmayı daha çok seviyor olabilirVallah maasallah diyorum,biz o zamana ne oluruz acaba.
Hep yaptigimiz seylerdi,simdimi sikildi ki, soruyorum ,seninle alakasi yok diyor. Ehliyetini kaptirdi,otobusle sevmiyorum diyor. Bilemiyorum. Arkadaslariyla yaptigi mac izlemek,icmek.:)Sizinle vakit geçirmeyi sevmiyor ya da yanınızda sıkılıyor olabilir mi? Ya da yapmak istediğiniz aktiviteler onun hoşlandığı şeyler değildir belki. Yoksa arkadaşlarıyla da çıkmak istemezdi sanırım.
Siz de maç izleyip için o zaman. Bakalım ne yapacakHep yaptigimiz seylerdi,simdimi sikildi ki, soruyorum ,seninle alakasi yok diyor. Ehliyetini kaptirdi,otobusle sevmiyorum diyor. Bilemiyorum. Arkadaslariyla yaptigi mac izlemek,icmek.:)
Arkadaşları işe koşa koşa gitme kısmı hariç benimkide tıpkısının aynısı. 3 hafta yıllık izinde 1 hafta sadece akşam yatak sabah kanepe bide yemeğe tuvalete gitti böyle 1 hafta geçirdi inanabiliyoemusunuz.Merhaba.
Ben istiyorum ki esim,ben söylemeden,dürtüklemeden
Disari cikmayi,gezmeyi teklif etsin.
Hadi hazirlan cikalim desin.
Ama benim soylemem,hatta israr etmem gerekiyor bazen.
Kendiliginden dusunemiyor,cani istemiyor.
Ama arkadaslariyla kosa kosa gidiyor o ayri.
Ben artik kiziyorum,bu sefer de tamam hadi kalk gidelim diyor ama, bunu istemiyorum iste. Benim israrimla kendi istemeden olunca.
Simdi hazirdan bir bebegimizde oldu ama engel degil. Onunlada yapabiliriz tabikii.
Ve ben anne degilken,annelik yapma yolunda mutluyum ama biraz yorgunum.
O yuzden bu kadar takiyorum galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?