sizin eşlerinizde böyle mi?

Himm sadece taş taşiyanlar yorulur. Anladim seni... sen taş taşidin heralde. Diger calişanlarla empati yapamiyorsun.

Himm sadece taş taşiyanlar yorulur. Anladim seni... sen taş taşidin heralde. Diger calişanlarla empati yapamiyorsun.
kendisi 10 yıl çalışmış senelik izin dahi kullanmadan. Sonra neden ayrıldığını bilmiyorum herhalde çalışan insan iş yapıyor olmadığı için kendi gözünde en azından evde oturayım demiş olsa gerek diye düşünüyorum.
Bu da bir tercih tabi. Daha ağırı da olabilirdi: kocam var neden çalışayım. Erkek çalışır kadınına bakar da diyebilirdi. Buna da şükür.

Hediye konusunda benimkide öyle.çünkü ben aşırı zor beğenen biri olduğum için bişey alırken korkuyo garibim bende ihtiyaçlarımı yada çok beğendiğim şeyleri sıralıyorum o içinden seçip özel günlerde alıyor.hem ben mutlu oluyprum hem onun kafası rahat oluyo

Arkadaşım boşver bende çalışıyorum sabahın 6 sında kalkıyorum akşam 6 da evdeyim bütün gün beynim kazan gibi oluyo ve haftaiçi dışarı çıkmak bile istemiyorum..ama çok şükür ki kendi paramı kazanıyorum ve harcama yaparken kimseye hesap vermek zorunda kalmıyorum,istediğim şeyi gönlümce alıyorum.çalışmayan insan bunu anlayamazzz

TAM TERSİ HAYAT ENERjisinden ne anladığına bağlı konu sahibi
enerjimiz olmasa zaten çalışmayız evde yatmak kalkıp yalandan işi yapıp akşam gelen kocaya gezmede gezme diye tutturuduk dimi:)
şöle bir oturup düşünse gün boyu neler yaptığımızı,nelere yetişmek zorunda kaldığımızı
aaa ama pardon sırtımızda taş taşımıyoruz ya ne var dimi

Aynen.

Bende hesap vermiyorum,calismadigim halde senden ondeyim yani oylemi oluyor??

Derdim hakkinda yorumunuz fikriniz varsa yorum yapin lutfen,bir dengesizin yuzunden konu iyice dagildi.!

hepsi aynı cnm ben söylemeden çıkarmaz
bende plan yaparım buraya gidelim mi die değil
buraya gidicez derim öyle gezeriz yani
yada kızlarla plan yaparım gezerim
onun nazıyla sözüyle uğraşamam hiç

hepsi aynı cnm ben söylemeden çıkarmaz
bende plan yaparım buraya gidelim mi die değil
buraya gidicez derim öyle gezeriz yani
yada kızlarla plan yaparım gezerim
onun nazıyla sözüyle uğraşamam hiç
Ben de boyle yapmaya karar verdim,bakalim.
Evden cikana kadar zor,sonra kendiside egleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…