- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.424
- 448
- 39
- Konu Sahibi edaligeceler
-
YANİ SIRTIMDA TAŞ TAŞIMIYORSAM çalışıyor sınıfına girmiyormuyumama sen de çalışmış sayılmıyorsun. sırtında taş taşıyor musun? önce ona cevap ver? bildiğim kadarıyla masa başı iş yapıyorsun.
otur sıfır.
Ne is yapiyorsunuz siz bu kadar yorucu?
Tas falanmi tasiyorsunuz sabahin 6 sindan aksamin 10 una kadar. Yoksa sabah 8-9 da baslayan mesaiden,gun icinde masa basinda oturup aksam 6 oldumu cikanlardanmisniz. ? Hem iste oturup,hem evde oturmayi sevenlerden olabilirsiniz.
Bu da hayat enerjinizin olmadigi,kendinizin genc,ruhunuzun yasli oldugunun kanitidir. :)
Ne diyeyim şu yorum karşısında? Çalışmadığın o kadar belli ki…Hatta hiç çalışmadığın.. Hatta hiç çalışamayacağın.. Çalışan arkadaşlar bir iki yorum yapsınlar. Çalışmak 8-18 den mi ibaret diye?
kendisi 10 yıl çalışmış senelik izin dahi kullanmadan. Sonra neden ayrıldığını bilmiyorum herhalde çalışan insan iş yapıyor olmadığı için kendi gözünde en azından evde oturayım demiş olsa gerek diye düşünüyorum.Himm sadece taş taşiyanlar yorulur. Anladim seni...sen taş taşidin heralde. Diger calişanlarla empati yapamiyorsun.
Hediye konusunda benimkide öyle.çünkü ben aşırı zor beğenen biri olduğum için bişey alırken korkuyo garibimBenim ki her konuda böyle ya:)
Mesela özel bir gün hediye alacak, sen seç ben parasını vereyim gibi bir yaklaşımı var :)
En kötüsü de kendini biliyor, odunum ben napim anlamıyorum böyle şeylerden deyince carlayamıyorum da içimde kalıyor :)
Arkadaşım boşver bende çalışıyorum sabahın 6 sında kalkıyorum akşam 6 da evdeyim bütün gün beynim kazan gibi oluyo ve haftaiçi dışarı çıkmak bile istemiyorum..ama çok şükür ki kendi paramı kazanıyorum ve harcama yaparken kimseye hesap vermek zorunda kalmıyorum,istediğim şeyi gönlümce alıyorum.çalışmayan insan bunu anlayamazzzNe diyeyim şu yorum karşısında? Çalışmadığın o kadar belli ki…Hatta hiç çalışmadığın.. Hatta hiç çalışamayacağın.. Çalışan arkadaşlar bir iki yorum yapsınlar. Çalışmak 8-18 den mi ibaret diye?
TAM TERSİ HAYAT ENERjisinden ne anladığına bağlı konu sahibiSen çalışmıyorsun ama eşin çalışıyor. Aynen dediğin gibi çalış çalış eve gel, yorluyor insan. Evdeki kadın da biraz empati yapar diye bekleyebilir de.
Hayat enerjisinin olmaması farklı bir konu ama sizin gün içinde boş vaktinizin olduğu çok belli.
Aynen.TAM TERSİ HAYAT ENERjisinden ne anladığına bağlı konu sahibi
enerjimiz olmasa zaten çalışmayız evde yatmak kalkıp yalandan işi yapıp akşam gelen kocaya gezmede gezme diye tutturuduk dimi:)
şöle bir oturup düşünse gün boyu neler yaptığımızı,nelere yetişmek zorunda kaldığımızı
aaa ama pardon sırtımızda taş taşımıyoruz ya ne var dimi
Bende hesap vermiyorum,calismadigim halde senden ondeyim yani oylemi oluyor??Arkadaşım boşver bende çalışıyorum sabahın 6 sında kalkıyorum akşam 6 da evdeyim bütün gün beynim kazan gibi oluyo ve haftaiçi dışarı çıkmak bile istemiyorum..ama çok şükür ki kendi paramı kazanıyorum ve harcama yaparken kimseye hesap vermek zorunda kalmıyorum,istediğim şeyi gönlümce alıyorum.çalışmayan insan bunu anlayamazzz
bir saysam sana gün boyu neler yaptıgımı ama hayat enerjini düşürürüm diye saymıyorumAynen.
Tesekkurler.bir saysam sana gün boyu neler yaptıgımı ama hayat enerjini düşürürüm diye saymıyorum
Sen kendini öyle avut şekerim ne diyim kiBende hesap vermiyorum,calismadigim halde senden ondeyim yani oylemi oluyor??
Tamam sekerim.Sen kendini öyle avut şekerim ne diyim ki
Ben de boyle yapmaya karar verdim,bakalim.hepsi aynı cnm ben söylemeden çıkarmaz
bende plan yaparım buraya gidelim mi die değil
buraya gidicez derim öyle gezeriz yani
yada kızlarla plan yaparım gezerim
onun nazıyla sözüyle uğraşamam hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?