- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Merhaba.
Ben istiyorum ki esim,ben söylemeden,dürtüklemeden
Disari cikmayi,gezmeyi teklif etsin.
Hadi hazirlan cikalim desin.
Ama benim soylemem,hatta israr etmem gerekiyor bazen.
Kendiliginden dusunemiyor,cani istemiyor.
Ama arkadaslariyla kosa kosa gidiyor o ayri.
Ben artik kiziyorum,bu sefer de tamam hadi kalk gidelim diyor ama, bunu istemiyorum iste. Benim israrimla kendi istemeden olunca.
Simdi hazirdan bir bebegimizde oldu ama engel degil. Onunlada yapabiliriz tabikii.
Ve ben anne degilken,annelik yapma yolunda mutluyum ama biraz yorgunum.
O yuzden bu kadar takiyorum galiba...
Oyle de süs kopegi gibi hissederim kendimi her halde.hava alayim diye yaninda gezdirsinben de evcimen olsaydim keske
..
Yagmur yagdigin da ben - hadi el ele islanalim yagmur da derim,deli zanneder beni.
O coktan battaniyesini kahvesini,sigarasini almis tv karsisina gecmis olur. Fazla romantiklik bekliyorum sanirim.
Keske ilk yila geri donebilsek.
Tesekkur ederim yorumunuz icin.
Sen çalışmıyorsun ama eşin çalışıyor. Aynen dediğin gibi çalış çalış eve gel, yorluyor insan. Evdeki kadın da biraz empati yapar diye bekleyebilir de.Calisiyorsunuz sanirim,normal ozaman. Ben calismiyorum. Belki de hayat enerjiniz yok ,sadece calis calis,eve gel otur bu da bir secim tabii ki. Ben henuz o enerjiyi kaybetmedim,insallah cozumude bulurum:)
hahahhaha benimkide der onu hiç gezmeye gitmiyoruz dediğimde şuraya gidelim dedinde ben mi götürmedim derBenimki de böyle
Sen yap bir program gidelim bir şey mi dedim sana diyor
Bir kez kendin düşün biraz incelik göster dediğim zaman odundan incelik beklenmez diyor :)
Bu çok doğru bir tanımlama..Estağfurullah neden süs köpeği diye düşündün ki?
İnanır mısın biz flört dönemimizdeyken beni hep maçlara götürdü kocam.
Hem görüşmek hem maç izlemek için.
Çünkü gerçekten dışarı çıkmak zor geliyordu ama özlüyorduk da birbirimizi.
Şimdi evlendik de kurtulduk sokaklardan,bar taburelerinden,rahatsız restaurant sandalyelerinden!!!
Yazın neyse yine geziliyor da kışın hiç çıkmıyoruz biz. Ev alışverişi haricinde.
hahahhaha benimkide der onu hiç gezmeye gitmiyoruz dediğimde şuraya gidelim dedinde ben mi götürmedim der
ben cinlenirim tabi
o yüsden bişe demiorum artık beni x yere götür diorum götürüo
Ne is yapiyorsunuz siz bu kadar yorucu?Sen çalışmıyorsun ama eşin çalışıyor. Aynen dediğin gibi çalış çalış eve gel, yorluyor insan. Evdeki kadın da biraz empati yapar diye bekleyebilir de.
Hayat enerjisinin olmaması farklı bir konu ama sizin gün içinde boş vaktinizin olduğu çok belli.
Sen sec ben parasini vereyimBenim ki her konuda böyle ya:)
Mesela özel bir gün hediye alacak, sen seç ben parasını vereyim gibi bir yaklaşımı var :)
En kötüsü de kendini biliyor, odunum ben napim anlamıyorum böyle şeylerden deyince carlayamıyorum da içimde kalıyor :)
Ne diyeyim şu yorum karşısında? Çalışmadığın o kadar belli ki…Hatta hiç çalışmadığın.. Hatta hiç çalışamayacağın.. Çalışan arkadaşlar bir iki yorum yapsınlar. Çalışmak 8-18 den mi ibaret diye?Ne is yapiyorsunuz siz bu kadar yorucu?
Tas falanmi tasiyorsunuz sabahin 6 sindan aksamin 10 una kadar. Yoksa sabah 8-9 da baslayan mesaiden,gun icinde masa basinda oturup aksam 6 oldumu cikanlardanmisniz. ? Hem iste oturup,hem evde oturmayi sevenlerden olabilirsiniz.
Bu da hayat enerjinizin olmadigi,kendinizin genc,ruhunuzun yasli oldugunun kanitidir. :)
Ne is yapiyorsunuz siz bu kadar yorucu?
Tas falanmi tasiyorsunuz sabahin 6 sindan aksamin 10 una kadar. Yoksa sabah 8-9 da baslayan mesaiden,gun icinde masa basinda oturup aksam 6 oldumu cikanlardanmisniz. ? Hem iste oturup,hem evde oturmayi sevenlerden olabilirsiniz.
Bu da hayat enerjinizin olmadigi,kendinizin genc,ruhunuzun yasli oldugunun kanitidir. :)
10 sene araliksiz calistim,hafta sonu,tatil olmadan. Bisey demeyin,nasil yaklasirsaniz oyle cevap alirsiniz. Sevgiler.Ne diyeyim şu yorum karşısında? Çalışmadığın o kadar belli ki…Hatta hiç çalışmadığın.. Hatta hiç çalışamayacağın.. Çalışan arkadaşlar bir iki yorum yapsınlar. Çalışmak 8-18 den mi ibaret diye?
Beim de çalışan biri olarak diyecek çok şeyim var ama çalışmayan arkadaşların hepsi bu genellemeye girmediği için demeyeceğim.Bu mesaj hiç olmadı önce bunu diyeyim.
İnsanların verdikleri emeği sorgulamak hiç kimseye düşmez.
Yaşlarımız da genç değil, artık hepimiz de ergenlikten çıktık, bunu da hatırlamak şart.
nedense 10 sene aralıksız çalışan biri olarak çalışmayı sadece sırtında taş taşımak olarak yorumlamazdın.10 sene araliksiz calistim,hafta sonu,tatil olmadan. Bisey demeyin,nasil yaklasirsaniz oyle cevap alirsiniz. Sevgiler.
bence şu an saçma bir cümle kurdunuz masa başı çalışan ben dahil herkesi küçük görüp zan altında bıraktınız smileniz bile bunun kanıtıNe is yapiyorsunuz siz bu kadar yorucu?
10 sene araliksiz calistim,hafta sonu,tatil olmadan. Bisey demeyin,nasil yaklasirsaniz oyle cevap alirsiniz. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?