sizin eşlerinizde böyle mi?

Bu durum yapı meselesi gibi geliyor bana, benim eşim evcimendir evimizde vakit geçirelim ister saygı duyarım.
genellikle birşeyler yapalım lafını da ben söylerim hep :)
ama eğer çok rahatsız oluyorsa kendinizi kenara çekin değişikliğinizi onun farketmesini bekleyin.
bence önemli olan sizin söylemeniz değil , sizin söylemenizle dahi olsa biyerlere cıktığınız da karı koca keyif alıyormusunuz bu daha cok önemli bence

benim kocamda aynı böyle arkadaşlarıyla koşa koşa gider demişsin
benimki onu da yapmaz tam ev kuşu
evlenmeden önce de böleydi ama bilerek aldım yani

Estağfurullah neden süs köpeği diye düşündün ki?
İnanır mısın biz flört dönemimizdeyken beni hep maçlara götürdü kocam.
Hem görüşmek hem maç izlemek için.
Çünkü gerçekten dışarı çıkmak zor geliyordu ama özlüyorduk da birbirimizi.
Şimdi evlendik de kurtulduk sokaklardan,bar taburelerinden,rahatsız restaurant sandalyelerinden!!!
Yazın neyse yine geziliyor da kışın hiç çıkmıyoruz biz. Ev alışverişi haricinde.

Calisiyorsunuz sanirim,normal ozaman. Ben calismiyorum. Belki de hayat enerjiniz yok ,sadece calis calis,eve gel otur bu da bir secim tabii ki. Ben henuz o enerjiyi kaybetmedim,insallah cozumude bulurum:)
Sen çalışmıyorsun ama eşin çalışıyor. Aynen dediğin gibi çalış çalış eve gel, yorluyor insan. Evdeki kadın da biraz empati yapar diye bekleyebilir de.
Hayat enerjisinin olmaması farklı bir konu ama sizin gün içinde boş vaktinizin olduğu çok belli.

Benimki de böyle
Sen yap bir program gidelim bir şey mi dedim sana diyor
Bir kez kendin düşün biraz incelik göster dediğim zaman odundan incelik beklenmez diyor :)
hahahhaha benimkide der onu hiç gezmeye gitmiyoruz dediğimde şuraya gidelim dedinde ben mi götürmedim der
ben cinlenirim tabi
o yüsden bişe demiorum artık beni x yere götür diorum götürüo

Bu çok doğru bir tanımlama..
Sıkı sıkı elbislerin içinde rahatsız cafe sandalyelerinde, bilmem nerelerde olacağıma sere serpe evde olmak bize de cazip geliyor.

hahahhaha benimkide der onu hiç gezmeye gitmiyoruz dediğimde şuraya gidelim dedinde ben mi götürmedim der
ben cinlenirim tabi
o yüsden bişe demiorum artık beni x yere götür diorum götürüo

Benim ki her konuda böyle ya:)
Mesela özel bir gün hediye alacak, sen seç ben parasını vereyim gibi bir yaklaşımı var :)
En kötüsü de kendini biliyor, odunum ben napim anlamıyorum böyle şeylerden deyince carlayamıyorum da içimde kalıyor :)

Ne is yapiyorsunuz siz bu kadar yorucu?
Tas falanmi tasiyorsunuz sabahin 6 sindan aksamin 10 una kadar. Yoksa sabah 8-9 da baslayan mesaiden,gun icinde masa basinda oturup aksam 6 oldumu cikanlardanmisniz. ? Hem iste oturup,hem evde oturmayi sevenlerden olabilirsiniz.
Bu da hayat enerjinizin olmadigi,kendinizin genc,ruhunuzun yasli oldugunun kanitidir. :)

Sen sec ben parasini vereyim Cok samimi ama.

Ne diyeyim şu yorum karşısında? Çalışmadığın o kadar belli ki…Hatta hiç çalışmadığın.. Hatta hiç çalışamayacağın.. Çalışan arkadaşlar bir iki yorum yapsınlar. Çalışmak 8-18 den mi ibaret diye?

Bu mesaj hiç olmadı önce bunu diyeyim.
İnsanların verdikleri emeği sorgulamak hiç kimseye düşmez.
Yaşlarımız da genç değil, artık hepimiz de ergenlikten çıktık, bunu da hatırlamak şart.

10 sene araliksiz calistim,hafta sonu,tatil olmadan. Bisey demeyin,nasil yaklasirsaniz oyle cevap alirsiniz. Sevgiler.

Bu mesaj hiç olmadı önce bunu diyeyim.
İnsanların verdikleri emeği sorgulamak hiç kimseye düşmez.
Yaşlarımız da genç değil, artık hepimiz de ergenlikten çıktık, bunu da hatırlamak şart.
Beim de çalışan biri olarak diyecek çok şeyim var ama çalışmayan arkadaşların hepsi bu genellemeye girmediği için demeyeceğim.

bence şu an saçma bir cümle kurdunuz masa başı çalışan ben dahil herkesi küçük görüp zan altında bıraktınız smileniz bile bunun kanıtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…