- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
- 78
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Bana karsi anlamsiz bir tavri oldugu icin bu arkadasimizin her konu da,ister istemez be tepkiler veriyorum. Gercekten anlamiyorum. Her konuda benim yorumuma,laf sokucu,negatif yorumlarda bulunur ozellikle. Takmamak en iyisi sanirim.Bu mesaj hiç olmadı önce bunu diyeyim.
İnsanların verdikleri emeği sorgulamak hiç kimseye düşmez.
Yaşlarımız da genç değil, artık hepimiz de ergenlikten çıktık, bunu da hatırlamak şart.
Cok yoruldugunu belirttigi icin,yorgunluk bu degildir aslinda dedim. Kucumsemek degil.bence şu an saçma bir cümle kurdunuz masa başı çalışan ben dahil herkesi küçük görüp zan altında bıraktınız smileniz bile bunun kanıtı
çalışmış sayılmadığı için toptan çalışmamayı tercih etmiş sanırım10 sene bir tek gün izin yapmadan çalışan birinin diğer çalışanın işini sorgulaması?
Bu da ayrı bir başlık konusu olabilir.
üslubunuz yansıtmadı maalesef..ki yapılan yorumlara misillemeli yorumlar yapmak çok gereksiz herkes fikrini beyan eder değil mi? o fikirleri üzerinize almak sizin insiyatifinizde..benipeğe bir özür borçlusunuz bence.Cok yoruldugunu belirttigi icin,yorgunluk bu degildir aslinda dedim. Kucumsemek degil.
ne ilginçsin ben seni ilk kez görüyorum. beni hatırladığına göre başka konu söyler misin sana yorum yaptığım.Bana karsi anlamsiz bir tavri oldugu icin bu arkadasimizin her konu da,ister istemez be tepkiler veriyorum. Gercekten anlamiyorum. Her konuda benim yorumuma,laf sokucu,negatif yorumlarda bulunur ozellikle. Takmamak en iyisi sanirim.
öyle olduğunu düşünüyorsanız kiblersiniz yönetim ilgilenir.Bana karsi anlamsiz bir tavri oldugu icin bu arkadasimizin her konu da,ister istemez be tepkiler veriyorum. Gercekten anlamiyorum. Her konuda benim yorumuma,laf sokucu,negatif yorumlarda bulunur ozellikle. Takmamak en iyisi sanirim.
ama sen de çalışmış sayılmıyorsun. sırtında taş taşıyor musun? önce ona cevap ver? bildiğim kadarıyla masa başı iş yapıyorsun.ÇALIŞAN BİR kadın eşini en iyi anlayandır.bende çogu zman dışarı çıkmak istemem eşim teklif eder ama evde olmak daha cazip gelir özelliklede hafta içi ise....
sanırım konu sahibinin yorumuna bende uyuyorum içim,ruhum yaşlanmış mı ne
Herkese boyle davraniyorsun ozaman hatirlamadigina gore?ne ilginçsin ben seni ilk kez görüyorum. beni hatırladığına göre başka konu söyler misin sana yorum yaptığım.
Aklımda kalan biri olsaydın kesin zaten hatırlardım seni ki yeni üyesin her konu dediğin hangi konuymuş?
Yorum icin tesekkurlerben başlığa bakıp bişeyler yazmaya geldim ama gördüğüm son mesaja takıldım..
siz bir forumda konu açıyorsanız, ona yorum yapanları takmama lüksünüz yok bence,
yorumları takmayacaksanız neden konu açarsınızki ?
ozaman 'benim bi derdim var, siz birşeyler yazın ben işime gelenleri takıcam'' şeklinde başlamak gerek konuya..
en beğenmediğiniz yoruma bile ''yorum için teşekkürler'' denmesi gerektiğini düşünüyorum,
okuyup muhattap alıp cevap yazmak , önemsemektir, vakit harcanır, emek verilir ve dert paylaşılır..
siz ister takın ister takmayın, o üye size zaman ayırmıştır..
sevgiler
neyse diyorum...Herkese boyle davraniyorsun ozaman hatirlamadigina gore?
Her ne ise lutfen konuyu daha fazla dagitmayin.
Ancak o isi yapsan bu kadar canin istemez herhalde birseyler yapmak demek istemistim. Anlamayip konuyu hep ve en iyi yaptiginiz sey olarak baska yerlere cekmek sizin kabiliyetiniz.ama sen de çalışmış sayılmıyorsun. sırtında taş taşıyor musun? önce ona cevap ver? bildiğim kadarıyla masa başı iş yapıyorsun.
otur sıfır.
Insallah.neyse diyorum...
umarım kocişini dışarı çıkarabilmek için güzel tüyolar alırsın.
bence 2 aylık geçmişinle 100 tane mesajınla insanlar hakkında bilir yorumlar yapmamanı naçizane fikrim olarak tavsiye ederim.Ancak o isi yapsan bu kadar canin istemez herhalde birseyler yapmak demek istemistim. Anlamayip konuyu hep ve en iyi yaptiginiz sey olarak baska yerlere cekmek sizin kabiliyetiniz.
Hatta suan da bile mesaide olmaniz lazim
Bana yetisebildiginize gore? Benim kadar sizinde bos vaktiniz cok demektir
Bana,calisanlari kucumsuyorsun diyen biri, burada ki uyenin kac aylik ,yillik olusunu kucumsuyor.bence 2 aylık geçmişinle 100 tane mesajınla insanlar hakkında bilir yorumlar yapmamanı naçizane fikrim olarak tavsiye ederim.
Çalışmakla kkda mesaj sayısı arasında bağlantı kurman çok hoş gerçekten.Bana,calisanlari kucumsuyorsun diyen biri, burada ki uyenin kac aylik ,yillik olusunu kucumsuyor.
Az once yaptigim yoruma bir cevabiniz varsa tekrar yazin ,yoksa uzatmayalim..
Neyi kucumsedigin onemli degil,yaptigin eylem onemli sonucta.Çalışmakla kkda mesaj sayısı arasında bağlantı kurman çok hoş gerçekten.
küçümseme kategorilerimiz cidden aynıymış.
Pardon ben hatalıyım.
uzatmıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?