Sizin fikriniz nedir

sentello1919

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
282
0
96
40
Burdur
arkadaşlar bayramdan sonra kendime bir uzun deri pardesü siyah renkte ve siyah bi etek alıcam ayrıca sivri burun yüksek topuklu siyah renkte bir çizmede

sizce güzel olur mu?

biraz vamp oldu gözümde canlandırdığım şekil.nerede ne şekilde giyeceğine bağlı canım aslında..aksesurlarda önemli tabi...böyle giyinmek istiyorsan al tabi....sonuçta kafanda belirlediğin net birşey..

deri montlar bu sene moda ama ben hep kısalarını gördm
uzun deyince aklıma matrix'tekiler geldi
sen nası şeyler istiyosun nette uygun resimleri bulup buraya ekleyebilirsin bizde buna göre fikir veririz

deri montlar bu sene moda ama ben hep kısalarını gördm
uzun deyince aklıma matrix'tekiler geldi
sen nası şeyler istiyosun nette uygun resimleri bulup buraya ekleyebilirsin bizde buna göre fikir veririz

şu bayanın giydiği model çok güsel mesela

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya arkadaslar bu uye bır konu acmıs cızmelerle ılgılı bende msj yazmıstı m yorum yanı.bana özele msj atmıs.cok begenndıysen sana o cızmelerden verbılım faln fılan dıye.degısık seyler yazdı.bende tekrar sayfasına yazdım cvp bıle veremedı.tıklayın sayfasını görurrusunuz.

Ya arkadaslar bu uye bır konu acmıs cızmelerle ılgılı bende msj yazmıstı m yorum yanı.bana özele msj atmıs.cok begenndıysen sana o cızmelerden verbılım faln fılan dıye.degısık seyler yazdı.bende tekrar sayfasına yazdım cvp bıle veremedı.tıklayın sayfasını görurrusunuz.

alt üstü bi msj gönderdim onuda çok gördünüz aşk olsun :kızgın:

Back
X