Sizin hayal edip yapamadıklarınızı ablanız eşiyle gerçekleştiriyorsa ???

anlamıyorum ki bu nasıl hayaldir arkadaş...

yani tamam tabiki güzel şeyler de...emin ol bu hayaline güleceksin bir gün..

çünkü herşeyin bir zamanı var ..seninde zamanın gelicek...

hatta ve hatta gün gelip sıkılıcaksın bile bu hayalinden :27:

o kadar da net konuşuyorum:9:

hayallerını suan ıcın gerceklestıremıyorsun ..ınsallah ılerıde gerceklestırırsın..

ama yanı ablanın mutlulugunu kıskanman garıp geldı..benım ablam keskee herseyın en ıyısıne sahıp olsaa..aahh ahh..bır evlensee cooooook mutlu olsaa..kocasıyla gezmedık yer bırakmasalar...coooooooooook mutlu olsalar....cocouklarıyla falan ..ne buyuk mutluluk ..yanı kıyas yaptıgın kısı ılgınc geldı...abla bu yaa..caann caann..

ablan daha ıyısını yasasın ınsallah..tabıkı sende ben kotu hayat yasasın ıstıyorum demedın..ama ben senın yerınde olsam ablam adına mutlu olurdum

Kıskanmıyorum.
Benim sevgilim, ablamın eşi.
Tabii ki ablam canının istediğini yapacak, ben zamanımı bekleyeceğim.

Biz iki yıldır falan da değil, 5buçuk yıldır sevgiliyiz, düşün yani sen içimde biriktirdiğim istekleri.
Sevgilimle tanıştığımda eniştem ortada yoktu daha.

Kıyas içine girme, çok üzülürsün.
Hayata kıyas üzerinden bakıyorsan bugün bunun için üzülürsün, yarın hayatının başka noktasını kıyaslarsın başkalarıyla.

Bu şekilde kıyasa giren arkadaşlarımı düşünüyorum, otobüste el ele tutuşan çiftleri bile kıskananları.
Doğalarında mutlu olmak diye bir şey yok.
Ah bir sevgilim olsa diyor, olunca başka şeye takılıyor, o olsa üzülecek başka şey buluyor.

Bakış açını irdelemelisin mutlu olabilmek için.

Ee ben de üniversitede tanıştım hatta sınıf arkadaşım-dı. Ama sevgiliyi bırak nişanlıyken bile tatile gitmeme izin vermez ailem:27:
Ama yakın arkadaşım sevgilisiyle Fransa'ya gidiyo. (Bu arada Fransa benim en büyük hayalim)
Düşün ben kalmak için Şile'ye gidemezken adam ülke değiştiriyo budurumda benim orta yerimden çatlamam lazım:27:

Evlenince acısını çıkarabileceğimiz için umrumda bile olmuyo, senin de olmasın lütfen çünkü yanlış düşünüyosun:ssz:

Yarın öbür gün Allah göstermesin sevgilinden ayrılsan ne yapacaksın yine mi evli ablanla kıyaslayacaksın kendini, ikiniz farklı birer bireysiniz hayatlarınızın gidiş yolu da farklı.

Anladım peki kıskançlı yapmamam gerek teşekkürler yorumun için ve yorumlarınız için ama bu sefer de sevgilimin bayram da amcası gelecekmiş ailesi ve amcasının ailesiyle birlikte bir haftalığına tatile gidecekmiş bu sefer de bunu kıskanıyorum of ...

Kıskanmıyorum.
Benim sevgilim, ablamın eşi.
Tabii ki ablam canının istediğini yapacak, ben zamanımı bekleyeceğim.

Biz iki yıldır falan da değil, 5buçuk yıldır sevgiliyiz, düşün yani sen içimde biriktirdiğim istekleri.
Sevgilimle tanıştığımda eniştem ortada yoktu daha.

Kıyas içine girme, çok üzülürsün.
Hayata kıyas üzerinden bakıyorsan bugün bunun için üzülürsün, yarın hayatının başka noktasını kıyaslarsın başkalarıyla.

Bu şekilde kıyasa giren arkadaşlarımı düşünüyorum, otobüste el ele tutuşan çiftleri bile kıskananları.
Doğalarında mutlu olmak diye bir şey yok.
Ah bir sevgilim olsa diyor, olunca başka şeye takılıyor, o olsa üzülecek başka şey buluyor.

Bakış açını irdelemelisin mutlu olabilmek için.

Haklısın ama bu sefer de sevgilim bayram da akrabaları ve ailesiyle tatile gidecekmiş 1 haftalığına bu sefer dde bunu kıskanıyorum tamam ablamı kıskanmamam gerek ama ben sevgililimle tatile gitmeyi hayal ediyorum kaç senedir o iki günlük gelen akrabasıyla tatile gidecekmiş .. ben o kdr hayal ederken benim istediklerime adamlar bi dakka da sahip oluyo bu çok üzücü ..

2 Senedir bekliyoruz zaten biz . Mani olan da var malesef çünkü ailem istemiyor kimse kimseyi istemiyor .. biz sevgimizle sürdürüyoruz ..

Canım birbirinizi seviyorsanız bu tip engeller sizi yıldıramaz merak etme. Ama evlilik için neden acele ediyorsun gerçekten? Ben de üniversitedeyim, sevgilimle de 3 yıldır beraberiz. Mezun olmadan böyle bir şey düşünmem asla. Bence sen de düşünme. Önce bir kendi paranı kazan. Seviyorsanız kimse sizi ayıramaz emin ol. Öyle ayrılıklar romanlarda oluyor sadece. Sen okulunu bitir sonrasında dilediğin herşeyi dilediğince yaşarsın sevdiğin insanla. Mutlu olmanız dileğiyle:)

Canım birbirinizi seviyorsanız bu tip engeller sizi yıldıramaz merak etme. Ama evlilik için neden acele ediyorsun gerçekten? Ben de üniversitedeyim, sevgilimle de 3 yıldır beraberiz. Mezun olmadan böyle bir şey düşünmem asla. Bence sen de düşünme. Önce bir kendi paranı kazan. Seviyorsanız kimse sizi ayıramaz emin ol. Öyle ayrılıklar romanlarda oluyor sadece. Sen okulunu bitir sonrasında dilediğin herşeyi dilediğince yaşarsın sevdiğin insanla. Mutlu olmanız dileğiyle:)

nebiliyim böyle beklemek zor oluyor isteklerimi biran önce gerçekleştirmek istiyorum mesela herkes tatile giderken ben de her yaz aynı hayalleri kurmaktan ve onların olmamasından sıkıldım açıkçası .. bi de insan alıştıkça çok daha fazla sevdiğinin yanında olmak istiyor git gide istediği şeyler daha da çok artıyor olmayınca üzüntüsü de bir o kadar artıyor zaten bilrsin o yüzden yani yoksa acele etmemi gerektircek başka bir şey yok . teşekkür ederim yorumun için :)

nebiliyim böyle beklemek zor oluyor isteklerimi biran önce gerçekleştirmek istiyorum mesela herkes tatile giderken ben de her yaz aynı hayalleri kurmaktan ve onların olmamasından sıkıldım açıkçası .. bi de insan alıştıkça çok daha fazla sevdiğinin yanında olmak istiyor git gide istediği şeyler daha da çok artıyor olmayınca üzüntüsü de bir o kadar artıyor zaten bilrsin o yüzden yani yoksa acele etmemi gerektircek başka bir şey yok . teşekkür ederim yorumun için :)

Çok iyi anlıyorum elbette ama yaşın daha çok küçük, benden 4 yaş küçükmüşsün:) Yaşadığın duygular çok güzel ama daha tecrübeli olduğum için rahatlıkla söyleyebilirim ki beklemek de çok güzel. İnsan hep beraber uyumak beraber uyanmak falan istiyor tabii ki. Çok doğal bunlar hiç tuhaflık yok. Rahat ol yani:) Eminim sevgilin de aynı hisler içindedir. Ne kadar güzel işte seviyorsun seviliyorsun. Kendini boşuna üzme. Duygularınız karşılıklı olduğu sürece mutlu olacaksın. Hem bekleyeceğin birkaç sene. Sonrasında önünüzde koca bir ömür var:)

Çok iyi anlıyorum elbette ama yaşın daha çok küçük, benden 4 yaş küçükmüşsün:) Yaşadığın duygular çok güzel ama daha tecrübeli olduğum için rahatlıkla söyleyebilirim ki beklemek de çok güzel. İnsan hep beraber uyumak beraber uyanmak falan istiyor tabii ki. Çok doğal bunlar hiç tuhaflık yok. Rahat ol yani:) Eminim sevgilin de aynı hisler içindedir. Ne kadar güzel işte seviyorsun seviliyorsun. Kendini boşuna üzme. Duygularınız karşılıklı olduğu sürece mutlu olacaksın. Hem bekleyeceğin birkaç sene. Sonrasında önünüzde koca bir ömür var:)

haklısın peki teşekkür ederim .) sevgilimle aramda 5 yaş var 23 yaşında o da :)) ama yaşın çok küçük kısmını kabul etmiyorum :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın ama bu sefer de sevgilim bayram da akrabaları ve ailesiyle tatile gidecekmiş 1 haftalığına bu sefer dde bunu kıskanıyorum tamam ablamı kıskanmamam gerek ama ben sevgililimle tatile gitmeyi hayal ediyorum kaç senedir o iki günlük gelen akrabasıyla tatile gidecekmiş .. ben o kdr hayal ederken benim istediklerime adamlar bi dakka da sahip oluyo bu çok üzücü ..

eyvaaahh bir an önce büyümezsen hayatla işin zor..uğraştırır seni mtsuz olursun....

CANIM ÖNCELİKLE O SENİN ABLAN VE RAKİBİN DEĞİL...
SNEİNDE İLERDE BU DUYGULARI YAŞAMAYACAĞIN NE MALÜM...
SEN HEMEN OLSUN HERŞEY İSTİYORSUN AZ PİŞMEK OLGUNLAŞMAK LAZIM...
BAK BEN KENDİ ABLAMDAN ÖRNEK VEREYİM;
BEN ŞU AN İŞTEYİM DELİ GİBİ ÇALIŞIYORUM CANIM ABLAM İSE;5 YILDIZLI OTELDE EŞİ VEÇOCUKLARI İLE TATİL YAPİYOR:nazar::nazar:
AZ EVVEL KONUŞTUM SESLERİ ÇOK İYİ GELİYORDU YEMİNLEN BENDE TATİLDE ONLARLA BERABER GİBİ HİSSETTİM...
HEEE BU ARADA BENİM YAŞIMDA 30 YANİ:34::34:

ABLAM AİLESİ İLE GÜZEL BİRŞEY YAŞADIĞINDA,ALDIĞINDA Kİ MADDİ OLARAK DURUMLARI MAAŞALLAHI VAR
AMA HİÇ AKLIMA ÖLE ŞEYLER GELMEZ Kİ;YİĞENLERİM İÇİN CANIMI BİLE VEREBİLİRİ...
SENDE YTAŞARSIN MERAK ETME AMA AZ DAHA SABIR
SABIR İLE DUT YAPRAĞI ATLAS OLUR DERLER

BU GÜNLERİN KIYMETİNİ BİL CANIM

Back
X