Sizin için evlilikte para ne kadar önemli?

Bence de önemli olan sorumluluk. Adam yan gelip yatıyorsa, hiçbir şeyi düzeltmek için bir adım atmıyorsa bu sorumsuzluğa kızgınlık "parasızlığa kızgınlığa" dönüşüyor. Biz kadınlar bir şeye kızıyorsak aslında o şeye kızmıyoruzdur zaten... Beyefendi karısını düşünmeyip rahatına bakacak, çalışmanın ç'si olmayacak, karısı da olsun kocacığım ne yapalım buna da şükür diyecek... Teeers! Ama iş bulmaya, para kazanmaya çalışıyor, rahatsızlık duyuyor, yine de olmuyorsa amenna! O adamla soğan olmadan kuru ekmek de yenir. Ha bir de parasız olmayı kompleks haline getirip hırsını karısından alanlar var, onlar ayrı bir vaka.

Çok rahat büyüdüm, hiç para sıkıntım olmadı o yüzden evleneceğim kişinin de ailemin evinde gördüğüm standartlarda yada daha üzerinde olması gerekiyordu maalesef iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor. Para benim için önemli, önemli değil diyenede inanmam. Maddiyat yoksa sıkıntı vardır sıkıntı varsa mutsuzluk başlar.

kızlar,benim hayat görüşüm şudur sağlık+para=mutluluk yanlışsam düzeltin bu hayatta sağlıkta lazım parada hele ikisi birden varsa mutluluk kaçınılmaz olur bence:kahve:

para önemli sadece evlilikte değil hayatın her aşamasında para hep önemli.

para var huzur var, iki çıplak bir hamama yakışır çünkü.

istediğin birşeyi alamayınca, maaşının tamamının borçlara gittiği için cebinde 5lirayla gezdiğinde, yol parası olmadığı için işe erkenden evden çıkıp yürüyerek gittiğinde, vitrinlere, market raflarına bakıp ben neydim baba evimde bolluktan sonra nasıl bir hayata adım attım diye düşündüğün an paranın önemini daha iyi anlıyorsun.

ben 2 sene önce eşimle kaçarak evlendim onu çok sevdiğim için ailem beni hep doktor mühendis vb kişilere yakıştırdı ama olmadı eşimi sevdim ve onunla evlendim.şuan ailemle çok şükür bir sorunum yok aramız iyi fakat eşimin dükkanı var daha yeni 3sene oldu açalı işler bi türlü yoluna girmedi hep borc icra haciz derken artık ruh saglıgım bozuldu.benim kredi kartı borclarım onun borcları derken bazen bakıyorm cebimde 1lira bile olmuyo ekmek almak icin anlıcanız sevmekle is bitmiyo siz siz olun ne kadar severseniz sevin maddi olanagı iyi olan bir es bulun kendinize..

evlenmeden önce eşimi çok sevdiğim için hiç paramız olmasa bile mutlu oluruz beraber olalım yeter derdim , tıpkı onun sen yemek yapmayı bilmesende olur elinden zehir olsa yerim dedıgı gıbı ama işin aslı oyle olmuyor para önemli ...para olmayınca sıkıntılar baslıyor gozunun ustunde kasın var dese kavga sebebı:)Allah az verıp aratmasın , çok verıp azdırmasın.buarada yemeklerı begenmedıgınde oda burnumdan getırıyor:) evlenınce hersey coooook degısıyor cook

para önemli sadece evlilikte değil hayatın her aşamasında para hep önemli.

para var huzur var, iki çıplak bir hamama yakışır çünkü.

istediğin birşeyi alamayınca, maaşının tamamının borçlara gittiği için cebinde 5lirayla gezdiğinde, yol parası olmadığı için işe erkenden evden çıkıp yürüyerek gittiğinde, vitrinlere, market raflarına bakıp ben neydim baba evimde bolluktan sonra nasıl bir hayata adım attım diye düşündüğün an paranın önemini daha iyi anlıyorsun.

işte buda konunun özetidir ....

Eskiden önemli değil bana aşk yeter derdim. .
Ama öyle olmadığını konut kredisi öderken çekiyorum
Evet evlilikte para önemli. . Hele hele bekarken durum iyi evlendikten sonra kötü ise çok zor oluyor.

Şimdi her evlenicek arkadaşıma söylerim . . ailesine ve maddi durumuna iyi bakın. . Kimse demesin ailesi beni ilgilendirmez (Eski benim gibi) Bal gibide ilgilendiriyor :ssz:

Önemli olmaz olur mu?
Evleneceğiniz kişinin ya kendinin iyi bir mesleği iyi bir geliri olsun ya da babadan bişeyleri olsun,bu 2side yoksa vah ki ne vah.
Heleki de baba evinde rahat bi hayat sürdüyseniz çok zorlanırsınız.
Tecrübeyle sabittir.:ssz:

Ben evlenelı 2 sene oldu maddıyatı ıyı olmadıgı ıcın aılem evlenmeme karsıydı esımle ama bizim askımız kazandı:)esım ıs ıcın kendını paralar helekı ılk evlendıgımızde dügün borcumuz bitsin diye gece gündüz calısıyordu hep o yüzden kavga ederdık allahtan sımdı bıraktı okadar kendını paralamayı:)baba evımdekı sartlar daha iyidi ama ben razıyım hiçbir eksigim yok evımde sinemamada gidiyorum yemegımede gezmemede araba altımda geziyorum ne olur her hafta giysi almasamda ayda alsam diye düsünüyorm ama esım gamsız olsa calısmasa bana bakmasa ozaman farklı olurdu tabıkı

Para onemsiz olurmu hic ? Para elbette onemli ....Kim kime beles bisey verirki...Daha evlemeden bile para skintisi basliyor insanda....Saglam bi isi olmali evlenecegimiz insanin...

Kendi standartlarında kimseye muhtaç olmayacak kadar olsun yeter... Azı da zarar fazlası da... :ssz:
Huzur olsun,güven olsun,AŞK olsun.....

Evet arkadaşlar sorum bu..evlilikte paranın sizde ne kadar önemi var?opuyorumnanaktan
Hiç önemi yok açta açıkta yatarım yeterki kocam yanımda olsun diyenlerdenmisiniz?
Eh hiç yoktan geçinecek kadar olsun isterim diyenlerdenmisiniz,yoksa sen kaç kuruşluk adamsın diyerek sizin için herşeyden önemli olan parayımı seçersiniz,?CADIARZU
Evlilikte sıkıntılı an yaşayınca bunalımlaramı girersiniz?Bunları merak ediyorum..
laelaelaelaelae

malesef aşk karın doyurmuyor canım tabi ki eşinin yanında destekçin olması çok önemli ama maddiyatta bir o kadar gerekli sonuçta paranında getirdiği bir rahatlık olucak üzerimizde evimizi geçindirmek çocuğumuzu olabildiğince rahat büyütmek için ;)

Back
X