Sizin iin sorun olur muydu ?

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Kizlar farz edenki siz 19 yasindasiniz ve size cikma teklifi eden kisi 18,kabul edermiy diniz, yani kiz erkekten bir yas büyük olursa sorun olur mu ?
Ben biraz bu konularda hassasim da,yani erkek büyük olmali derim,ama arada 1 yas olursa ne olur ?
Bir yas olunca kafa karistiriyor hehe

Son düzenleme:
Bir yaştan hiçbir şey olmaz.Annesi yaşında değilsiniz ya.kaydirigubbakcemile3

valla ben benden 4 yas küçük olan biriyle çıkmıştım ünivdeyiz aynı dönemdeyiz hiç şüphelenmemiştimde zaten tabiki ayrıldıktan sonra söledi ailem kabul etmezdi dedi zaten çokta çıkmamıştık

ama 1 yas bence sorun olmas 4 yasta srun deildi aslında bilmzse insan iyi eğlenio güzel vakit geciriozemuszemus

cnm ben açıkcası çok sorun etmezdim karşımdaki kişi bunu görünüşüyle we hareketleriyle çok ortaya koymuosa.. hani hep derler ya erkekker geç olgunlaşıolr die aslında doğru bi tespit, ama ozamanda kendimizden yaşça çok büyük kişilerlemi ilgilencezz 1 yaş çokta önemli değil diğer şartlar senin açından uygunsa... a.s.

ha 18 ha 19 , bence fark yok bile
hoşlanıyorsan hiç düşünme kabul et. mutluluklar şimdiden.yerimseniben

hiç sorun yok bence...
bi yaş nedir ki..
yakın arkadaşlarımdan kiz 22 yaşında, çocuk 19 gayet gidiyor ilişkileri...

Bencede sorun olmaz.
Benim hoşladığım kişide benle aynı yaşta 1 kaç ay büyük hatta ama sınıf olarak benden 1 sınıf küçük.mesela ben lise sondaysam,o lise3te olmuş olucak.:)

benim teyzem eniştemden 2 yaş büyük çok mutlular.bir iş arkadaşım eşinden 7-8 yaş büyüktü.oğlanın saçlar dökülmüş falan bizim kız ondan büyük olduğu halde hiç belli değildi ve çok mutlular.asla sorun olmaz.hiç kafana takma.önemli olan duygusal anlamda ve fikir bakımdan uyumlu olmanız.

cnm benim kendimden 4 yaş küçük sevgilim oldu, gerçi ben bunu beraberken hep takıntı yaptım:kedi: ama sizin aranızdaki sadece 1 yaş var, merak etme bundan hiçbişi olmazyerimseniben

görende aranızda 10 yaş fark var sanır canım ya, 1 yaş farktan hiç birşey olmaz
bende nişanlımdan 1 yaş büyügüm daha hiç bi sorun olmadı aramızda
sanada mutluluklar dilerim :asigim:

Bunu sorun haline getirmeyeceksen bir şey olmaz , neden olsun ki...

Ama şahsen sevgilim benden 1 gün bile küçük olsun istemem. Bu konuda aşılmaz bir duvarım var

:tomato:

şu andaki sevgilim de benden 2 yaş küçük, henüz yeni bi ilşki olduundan unutmuşumkaydirigubbakcemile3 nie beni de hep küçükler bulur bilmiorumlaelaelaelaelae

yok canım yha 1 yaş sorun edilecek bişey deil bencee.yaşına deilde olgunluğuna bak bence tatlım:1rolleyes:

ben kabul etmezdim napcam cocukmu büyütcem hem erkekler geç olgunlaşıyor erkeğin en azından 4 yaş büyük olmasını isterim ben....

erkeklerin limbik sistemleri bizimkinden 2 yıl daha geç olgunlaşır. genelleme bu yönde ancak kişi kendi olgunluğunu ortaya koyabilmiş biriyse olabilir.

Ama ben tercih etmem o ayrı:)

ben kabul etmezdim napcam cocukmu büyütcem hem erkekler geç olgunlaşıyor erkeğin en azından 4 yaş büyük olmasını isterim ben....

olgunluk yaştan ibaret değildir hanımefendiciğim. tamamen kişilik ve huyla ilgilidir. 50 yaşında olup hala çocuk olan nice erkek gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…