sizin ilişkinizde de boy sorunu var mıı?

canm ne gzl işte nie üzülüyosun anlamadımmm?

güsel değil işte
kendımden kötü bi tip olsaydı vayy oglan kızı kapmış derlerdi
o beni çok kıskanırdı kendını ezik hissederdi
şimdi ben sürekli genç kalmaya çalışcam
bu duru sıkıcı

sen kendini nie kötülüyosun kiii demek ki seni beğenmiş seninle evlenmişş yani onun gözünde güzelsin

Ben 160 cm o 180 cm
Boyum omzunu azıcık geçiyor o yüzden sorun etmiyorum
Bence sen beğendikten sonra önemi yok millleti boşveeeeeer

Ben 160 cm o 180 cm
Boyum omzunu azıcık geçiyor o yüzden sorun etmiyorum
Bence sen beğendikten sonra önemi yok millleti boşveeeeeer

seninki iyiymişş bnmde omzunu azıcık geçse evet biz mutlu olduktan sonraa başkasına nee
desem de yinede takıorm milleti istemedn :18::18:

seninki iyiymişş bnmde omzunu azıcık geçse evet biz mutlu olduktan sonraa başkasına nee
Takma millet kendine baksııııııın

Bir gün erkek arkadaşımla gezerken arkadaşlarımla karşılaştık ama selamlaşıp geçtik acelemiz vardı ertesi gün kız bana dedi ki
Sen daha güzelsin ya erkek arkadaşın yanına olmamış
Allahım nasıl bozuldum nasıl bozuldum ses çıkarmadım ama içten içe üzüldüm
Aylar sonra o arkadaş bi sevgili yaptı kendine
Baktım baktım şöyle bi ama gerçekten arkadaşım güzel oğlan yanına yakışmıyordu herkes aynı şeyi düşünüyordu
Heeeeh dedim içimde.Bana diyene bak
İçim soğumuştu resmen

hahah kınadığımız şey başımıza gelmeden ölmezmişizz herkese saygı duymak lazm :)

hahah kınadığımız şey başımıza gelmeden ölmezmişizz herkese saygı duymak lazm :)

Bencede Hem biz hakikaten yakışmıyo olsak bişe bu insanın yüzüne söylenir mi büyük patavatsızlık yapmıştı arkadaşım
Başka kimseden duymadım zaten
Sende insanların ne dediğini boşver seviyorsan böyle şeylere takılma

tabikii arkadaşın ayıp yapmış işte her çeşit insan varr ne yapalım takmamak en iyisi değilse mutlu olamayz

Cnm burası Rusya değil maalesef boy ortalaması belli Türk kadının e napalım boyumuz 160cm diye kısa erkek mi bulalım ne kadar itici yaaa...erkek ne kadar yapiliysa kadin da bir o kadar narin ve minyon olmalı bence seni sardigini sahiplendigini hissediceksin...hem zaten o bulamayanlarin takıntısı yapılı erkekler de minyon kadin sever kisa erkeklerin de uzun at gibi tabiriyle kadin sevdikleri hakkında araştırma bile var... hem boşver "bodur tavuk her dem taze kalirmis" ;-)

ßůšr@

ne gibi bir sorun olabilir senin kafanda var mı böyle bir düşünce ya da etrafından duyduğun kafana takılan bişi olmalı ki buraya konu açmışsın:26:

eşim 1,78 boyunda
ben 161 boyundayım

eşimin kilosu 103
benim kilom 55-52 arası

inan hiç sorun olmuyor herkeste çok yakıştırır bizi sen ne duyduysan ya da kafanda ne kurduysan bir kenara bırak aşkını yaşa

Genel turk cifti yapisi..cogumuzda bu boyle.benim nisanlimla da ayni sekilde ben kisayim o benden cok cok uzun.ben 1.65 falan o 1.90 a yakin.gonuller bir olduktan sonra bosver boyu onemi yok

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

Hic bir sorun olmuyor aksine yaninda boylu poslu daha guzel duruyor. Ben 163 um 55 kilo nisanlim 190, 90 kilo cok memnunum hayatimdan boyle sarilinca kaybolcan :)

aaaa hiç sorun etme canım. 20 yaşından sonra boy atacagınızı pek sanmam sorun etmeye degmez boyle seyleri yüreğiniz ve kafanız uyuyorsa gerisi teferruat

Bir zamanlar 1.90 boyunda bir erkek arkadaşım vardı. Ben de 1.55 im .
Bizde sorun olmadıysa kimsede olmaz diye düşünüyorum :)

sizin boy farkı fazla deilmiş ama evett böle şeyleri düşünmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…