Cnm burası Rusya değil maalesef boy ortalaması belli Türk kadının e napalım boyumuz 160cm diye kısa erkek mi bulalım ne kadar itici yaaa...erkek ne kadar yapiliysa kadin da bir o kadar narin ve minyon olmalı bence seni sardigini sahiplendigini hissediceksin...hem zaten o bulamayanlarin takıntısı yapılı erkekler de minyon kadin sever kisa erkeklerin de uzun at gibi tabiriyle kadin sevdikleri hakkında araştırma bile var... hem boşver "bodur tavuk her dem taze kalirmis" ;-)
ßůr@
haklısınn allah mutluluğunuzu artırsınn
nasıl yaniii?:44:
Bnde takıntı bnm boyum uzun erkk arkdsımın kısa benı tasıması yanmda guclu kuvvtlı durması lazım oyuzden daha fazla duramadım bıraktım Allah da boyu kısa erkk cıkarmasın karsıma yanıma yakıstıramıorum Allahda yakıstırmasın
1.78 boyumla 2 bucuk metre adam bulamayacagima gore omur boyu topuklu bana haram.. aranizda 30 santim varmis keske benim de öyle bi sansim olsa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim boyum da 1.62.sadece boy namınada da bir adeletsizlik var dünyadaMesela adil bir dağıtım olsaymış ikimizde 1.70 mutlu mesut yaşardık.
Canım bence boyun tam ideal boy. Düşünsene aynı boydasiniz ve evleniyorsunuz. Sen orta boy topuklu ayakkabı giyiniyorsun ve ondan 7cm daha uzun oluyorsun. Sonra birde kabarik duvak kullandiysan hooop 17cm falan daha uzunsun.
Bence boyun tam ideal boy. Erkek uzun olmalı ki sarildiginda seni dünyanın tüm kötülüklerinden haksızlıklarından koruyabilecegini hissedebilesin.
Bu benim düşüncem. Allahım hayırlısiyla benim karşımada uzun birini çıkarsın inşallah
Ayy,çok şekersin canım.Yok ben de hiiiç takmıyorum,en son ortaokulda,lisede falan belki çok az.Valla sonra fark ettim model ya da basketbolcu ya da jokey olmak gibi bir amacın yoksa bir önemi yok.Uzun kadınlar da kısa kadınlar da ayrı güzel.Umarım çıkar karşınıza gönlünüze göre biri
arkadaşlar 20 yaşındayız sevgilmle aramızda boy ve kilo farkı varr.
ben kısayım o uzun ve biraz da kilolu ama çok iyi anlaşıyoruzz aslnda bunu sorun da yapmıyoruz ama ilerde boy farkı sorun açabilir mi acabaa ?? :18:
bizim aramızdada 20 25 cm var
ilk el ele tutuştuğumuzda sinir olmuştum. elimiz birleşmiyordu bileozaman topuklu falan giymezdim..
ben çok sorun ediyordum ama sevgilim hiç etmedi
doğum yapıncada 1 2 cm kısalcam onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?