sizin ilişkinizde de boy sorunu var mıı?

evet evett cnım tsk ederm moral verdiğin içinn

Bnde takıntı bnm boyum uzun erkk arkdsımın kısa benı tasıması yanmda guclu kuvvtlı durması lazım oyuzden daha fazla duramadım bıraktım Allah da boyu kısa erkk cıkarmasın karsıma yanıma yakıstıramıorum Allahda yakıstırmasın

Boydan postan daha önemlisi anlaşmakk:13:
hemsiz ondan uzun değilsiniz ki, sorun yok

o daha kötü ya biz yine topukluyla fln hallederz ama onlarn öle bi şansı yok :)

Kız kardeşimle erkek arkadaşı arasında yaklaşık bir 30 cm boy farkı var. Ama 3 yıldır birlikteler ve kısmet olursa evlenmeyi düşünüyorlar. Bence kesinlikle boya posa takmayın. Çünkü insanın anlaşabileceği birini bulması gerçekten çok zor, hazır bulmuşken bu ayrıntılara takılmayın.

Benim de erkek arkadaşımın boyu çok kısa, ilkten sorun ettim ama onun yanında kendimi dünyanın en güzel, en sevilen kadını gibi hissediyorum ve artık onun boyunun kısalığı beni düşündürmüyor.

Umarım çok mutlu olursunuz :)

28cm var bizim aramızda..
babet giydiğim zamanlar oralarda havalar nasıl derim :)
hiçte sorun olmuyor.

bizim de aramızda 25-30cm var bebe gibi kalıyorum arada yanında yok ama ya güzel. 10 cm topukluyla da tam oluyorrr ben seviyorummm

1.78 boyumla 2 bucuk metre adam bulamayacagima gore omur boyu topuklu bana haram.. aranizda 30 santim varmis keske benim de öyle bi sansim olsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1.78 boyumla 2 bucuk metre adam bulamayacagima gore omur boyu topuklu bana haram.. aranizda 30 santim varmis keske benim de öyle bi sansim olsa

Benim boyum da 1.62.sadece boy namınada da bir adeletsizlik var dünyada Mesela adil bir dağıtım olsaymış ikimiz de 1.70 mutlu mesut yaşardık.

Son düzenleme:
Ben bayanın küçük olmasını çok seviyorum. Örneğin bir bayan erkeğin omzuna kadar gelse, çok uyumlu olarak görüyorum. Bayanlar nazik, kibar ve çok tatlı duruyorlar ozaman.
Hem ayni boy olunca topuklu ayakkabı bile giyemezsiniz.
Kızlar çıtır ve tatlıligin tadını çıkarın, dert etmeyin

Benim boyum da 1.62.sadece boy namınada da bir adeletsizlik var dünyada Mesela adil bir dağıtım olsaymış ikimizde 1.70 mutlu mesut yaşardık.

Canım bence boyun tam ideal boy. Düşünsene aynı boydasiniz ve evleniyorsunuz. Sen orta boy topuklu ayakkabı giyiniyorsun ve ondan 7cm daha uzun oluyorsun. Sonra birde kabarik duvak kullandiysan hooop 17cm falan daha uzunsun.

Bence boyun tam ideal boy. Erkek uzun olmalı ki sarildiginda seni dünyanın tüm kötülüklerinden haksızlıklarından koruyabilecegini hissedebilesin.
Bu benim düşüncem. Allahım hayırlısiyla benim karşımada uzun birini çıkarsın inşallah

Ayy,çok şekersin canım.Yok ben de hiiiç takmıyorum,en son ortaokulda,lisede falan belki çok az.Valla sonra fark ettim model ya da basketbolcu ya da jokey olmak gibi bir amacın yoksa bir önemi yok.Uzun kadınlar da kısa kadınlar da ayrı güzel.Umarım çıkar karşınıza gönlünüze göre biri

Sende cok tatlisin canim :) Evet katiliyorum, meslek olarak uzun boya ihtiyac duyulmuyorsa, bizim boyumuz ideal. Bu arada bende 1.63cm yim
Amin canim, insallah hepimizin karsisina gönlüne göre biri cikar, ve ömüüüür boyu mutlu oluruz hepimiz

Kalp ve kafa uyusuyorsa gerisinin bir onemi yok bunu sorun eden cevreniz kiskancliktan yapiyor olmali:) kimseyi ilgilendirmez ayrica erkegon.uzun olmasi gayet nrmal ve guzel bir.durum sahsen :)

bizim aramızda da 22 cm var ben 1.71im o 1.93 ama neden sorun olarak görülsün ki daha iyi ne kadar topuklu giyersem giyiyim yanımda sırıtmıcak işte..

Boy sorunumuz yok. Tam ideal ayardayız :)) Ben 175 sevgilim 188 . Azıcık topuklu giyiyorum zaten 180 oluyorum

nasıl yaa kadınlar doğum yapınca kısalıyor mu

----

konu sahibesi bulmuşsun senden uzun adamı ne istiyorsun daha
aranızdaki boy farkı 1.50 ye 1.90 fln mı :) o kadar çok mu yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…