sizin ilişkinizde de böyle şeyler oluyor mu ?

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
kızlar merhabaa. meraak ediyorum uzun ilişkilerde ne bilim sevgilinizin size yapıldıgı hatalrı öğrendinizz mi mesela şöyle
sevgilimin facesine girdim 23 eylül 2011 de şöyle yazışmalar vardı.
+napiyosun knka
+ iyiym knka manitadan ayrıldım yeni manitalar düşürmeye çalısıyorum.
demek ki neymiş sevgilime güvenmemek lazımmış. biz o tarihte ayrıldıysak kısa ayrılıktır en fazla 1 hafta ama gel gör ki o 1 haftayıı erkekler bizim üzerimizden kaç kız gezdirirmiş.

şimdi bana diceksiniz ki ondan sana hayır gelmez bilmem ne falan kızlar inanın yüreğime söz geçiremiyoyum 3 sene yaa 3 seneee.. umarım bu 3 sene ziyan olup çöpe gitmez..

ne bileyim sizede böyle seyler ya da baska türlü hatalarını gördünüz mü ?

Bir kere kız arkdaaşı hakkında orda burda manita diye bir tabirle konuşan biri çok da sorgulanmamalı ona göre normal demek ki böyle "manitalar" düşürmek. Tabir çok iğrenç bir kere belirli bir zihniyetin ve karşısındaki kadına bakış açısının göstergesi benim böyle bir adamla işim olmazdı ama siz illa bu tip biriyle beraber olucam diyorsanız bazı şeyleri görmezden gelin yapacak bakşa bir şey yok gibi.

kızlar merhabaa. meraak ediyorum uzun ilişkilerde ne bilim sevgilinizin size yapıldıgı hatalrı öğrendinizz mi mesela şöyle
sevgilimin facesine girdim 23 eylül 2011 de şöyle yazışmalar vardı.
+napiyosun knka
+ iyiym knka manitadan ayrıldım yeni manitalar düşürmeye çalısıyorum.
demek ki neymiş sevgilime güvenmemek lazımmış. biz o tarihte ayrıldıysak kısa ayrılıktır en fazla 1 hafta ama gel gör ki o 1 haftayıı erkekler bizim üzerimizden kaç kız gezdirirmiş.

şimdi bana diceksiniz ki ondan sana hayır gelmez bilmem ne falan kızlar inanın yüreğime söz geçiremiyoyum 3 sene yaa 3 seneee.. umarım bu 3 sene ziyan olup çöpe gitmez..

ne bileyim sizede böyle seyler ya da baska türlü hatalarını gördünüz mü ?

canım karsına al bi konus sor bakalım derdı neymıs?

bence sevgılınızı oradakı 2 satır cumleyle yargılamanız yanlıs. erkekler duygularını pek gostermezler. sırf bundan dolayı yenı manıta arıyorum dıyıp yanımda aglayan cok erkek arkadasım olmustur. sız onların soyleyen sozlerıne degıl yureklerıne bakarsanız farkı anlayabılırsınız. ben erkek arkadasınız yerınde olsam hem faceımden yazılanları okudugun ıcın hem de 2 satır cumleyle 3 senelık ılıskıye ragmen benı tanımamıs olmana uzulur ılıskıyı tekrar gozden gecırırdım.

hee tam tersı de olmus olabılır belkı gercekten öle dusunuyordur. bunun farkını da en ıyı sız anlarsınız ?

sordum ben onu hiç kıyamet falan koparmadım sakin bişey olarak konustum. verdiği cevap şu "aşkım yemin ederim bn sana orada çok kızmısımdır kesin ondan öyle demişimdir " dedi. üstüne düşmedim. çünkü düşündüm gerçekten 2 cümle için 3 senemi bitiremem. düşündüm artık bundan sonra bişey olsn hiç kıyametleri kopartmıcam. bağırıp çağırınca elime bişey geçmiyor sakin sakin konuscm hep. hiçte kafama takmıcam.

[table="width: 500"]
[tr]
[td]bunu kafana takma canım.konuştuğu kişi erkek olduğu için öyle demiştir. erkekler arasında sevgilisi olan erkek havası vardır ya o yüzden yazmış olabilir hani ayrıldım ama üzgün değilim yenilerini bulurum hemen fln diye yazmış olabilir.[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Erkekler bazen arkadaş ortamında yapmadığı şeyleri bile erkeklik gururları zedelenmesin diye yapmış gibi konuşabiliyorlar. Hemen olumlu/olumsuz düşünme; önce açık açık konuş. :)

Back
X