Sizin Karariniz ne olurdu?

Bu Olaylar Gerçek ve Ben her Yazdiklarinizi anliyorum

Bak bu olaylar gercek olabilir cunku boyle hayatlar yasayan insanlar var bu kismi anlayabiliyorum ben.

Anlamadigim kisim ne biliyor musun yurt disinda dogup buyumussun ve Turkceyi kendikendine ogrenmissin. Iste bu kismi benim olayin gercekligini sorgulamama sebep oluyor.

Diyeceksin ki ben cok zekiyim ne var ogrenmekte. Bende yurt disinda dogup buyudum konusulani anlamakta ve oyle ya da boyle derdimi anlatmakta bir sorunum yoktu ama okuma ve yazmayi ozel dersle ogrendim. gerizekali biri de degilim.

Ek olarak turkceyi kendikendine ogrenecek kadar uzak kaldiysan Turklerin yogun oldugu bir bolgede ya da ulkede degilsin diye dusunuyorum. Yani bu yasadiklarinin anormalligini coktan sorgulardin ve kuzeninle evlenmezdin diye dusunuyorum.

sanki erkek kıtlığı var da hala bu adamın peşinde o zaman.çocuk da yokmuş kolayca boşanırsın .konu sahibinde de sorun var bu adamla devam etme niyetindeyse
En zaten anlamıyorum konu sahibini ve yetiştiği koşulları!! 10 lafından 9 u "bizde boşanma yok" tarzında..gel gör ki kocanın paylaştığı hayaller öyle böyle değil.Boşanmayı tölere edemeyen baba karısının damadı tarafından böylesine arzulandığını duyup "tabi canım eşim çok hoş kadındır..Ben de beğenerek sevişiyorum zaten " demeyeceğine göre konu sahibi neyden kaçıyor?

kades i yüklemek lazım haklısınız.dünyanın bin türlü hali var
Ben kadesi kullandığımda balayımdaydım. Polislerin bulunduğum konumu bulmaları biraz uzun olmuştu. Bir de butona basınca direk gelmiyorlar konuma önce arıyorlar hatta beni gelene kadar bir kaç kez aramışlardı. Bilmiyorum belki şehir içinde farklıdır ama öncesinde aramadan direk gelseler daha iyi sanki o an kendimi odaya kitlememiş olsaydım o aramadan dolayı başıma iş gelebilirdi belki. Tabi kadesi kullanmak zorunda bırakmasın Allah hiç bir kadını

Kendi idrarınızı iciren bi kardes…
Sevisirken annenizi hayal eden bir eş şek oglu eş şek.
Allahım aklıma mukayyet ol.

Kurtulun bir an önce.
Ne? İdrar içirmek de nesi? Nasıl ya?
Kayınvalidesini hayal eden koca mı?
Bu forumda hiçbir şeye şaşırmam sanıyordum. Yanılmışım.

Valla o zaman kimseden bir el beklemeyin kendine yaslanan yıkılmaz.darp raporunu alın ailenizin evine dönmeyin uzaklaştırma kararı alın. Delil önemli. Delil toplamadan ise girismeyin. Siz evde kalın eşiniz sokaktaki biri gibi eve giremesin. Eski olsun. Ailenize de laf yemek düşmez. Evladını düşünmeyen insanlardan da ana baba olmaz. Sırf biri bana senin yetistirdigin evlada bak bir evliliği yiritemedi diyecek diye gecelerce başında beklediğim, nefesini kontrol ettiğim çocuğa zulüm bir evliliği devam ettir demek ebeveynlik değil. Boşanma durumunuzu aileniz de bırakın elalemden öğrensin bunu hak ediyorlar.

Eşi idrarını içirmiş maalesef.
Kayınvalidesi de teyze/hala oluyor. Kuzen evliliği…….
İşte akraba evliliğinin bir başka yüzü. Bir de kız kardeşi de kaynıyla evliymiş. Sanki az olmuş gibi bir kızlarını daha yakın akrabaya vermişler. Pes! Al işte, her şey iç içe geçmiş. El olsa boşar atarsın, daha da görmezsin olur biter.
Şimdi boşanmak için komple sülaleyi silmesi gerekecek ki artık şart olmuş.

Eşinin anasını hayal etmesini ailesine söylediğinde ailesinin yadırgamamasına ağzını açmamasına ne diceksin…. Al burdan yak…..

Eşinin anasını hayal etmesini ailesine söylediğinde ailesinin yadırgamamasına ağzını açmamasına ne diceksin…. Al burdan yak…..
Pes derim. Ortada bir aile yok demektir. Bir de konu sahibi namustan vururlar diye düşünüyor. Güya nazar boşandı, başı boş, namussuz oldu derlermiş. He anam, halasını hayal eden bir adamla evli olmak zaten dünyanın en etik şeyi.

Son düzenleme:
Hem de balayında... Ne yaşadınız

Hangi kısmında vicdan yapıyorsunuz şunların?

"Yaşadıklarım normal mi?" diye soruyordunuz eşiniz idrarını size içirdikten sonra dahi.
Gidin psikolojik destek alın ya.
İnanasım gelmiyor demiştim ilk konunuza yazarken, devamında açtığınız konu da beter; hangisi hangisinden beter belli değil ay gelmiş hala vicdan diyor. Öf.

namus boşanınca elden gidiyor da kaynanayı halayı sex de hayal edince mi gitmiyor teee allahımm

Senin eş dediğin insan tam bir ruh hastası şikayetinide et boşan hemen ya hala neden burda fikir istiyosun anlamış değilim kız kardeşin senin canından önemli değil bugün bunları yapan yarın sana neler yapar

namus boşanınca elden gidiyor da kaynanayı halayı sex de hayal edince mi gitmiyor teee allahımm
Bazı "aileler" çok tuhaf. Şu olayın çeyreği olsa çevremde, kıyamet kopar. Büyük rezillik çıkar ve şak diye de boşanma olur. Çok daha azı için ümüğüne çökerler adamın. Doğru demiyorum ve de şiddeti savunmuyorum asla. Ama ne olursa olsun, sus otur demezler kızlarına.

Bunu duyan kaynana da o kızını orada bekletiyorsa hala yazıklar olsun öyle aileye
işin üzücü yanı bu insanlar ücra bir dağ köyünde değiller.avrupada bir şehirdeler.hiç mi değişmez insan onca yıl oralarda hiç mi etrafına bakmaz hiç mi eğitilmezz?

işin üzücü yanı bu insanlar ücra bir dağ köyünde değiller.avrupada bir şehirdeler.hiç mi değişmez insan onca yıl oralarda hiç mi etrafına bakmaz hiç mi eğitilmezz?
İnanın anlayamıyorum sözde namus çok önemli ya biz de ee bu ne oluyo şimdi şiddet desen gırla şikayet etmek için 50 tane neden var bu kadın da eminim psikoloji de kalmadı aile desteği olsa hiç düşünmez belkide ki yine de şikayetçi olması lazım da ne diyelim Allah akıl fikir sebat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…