- Konu Sahibi nazaarboncukk
-
Bu Olaylar Gerçek ve Ben her Yazdiklarinizi anliyorum
En zaten anlamıyorum konu sahibini ve yetiştiği koşulları!! 10 lafından 9 u "bizde boşanma yok" tarzında..gel gör ki kocanın paylaştığı hayaller öyle böyle değil.Boşanmayı tölere edemeyen baba karısının damadı tarafından böylesine arzulandığını duyup "tabi canım eşim çok hoş kadındır..Ben de beğenerek sevişiyorum zaten " demeyeceğine göre konu sahibi neyden kaçıyor?sanki erkek kıtlığı var da hala bu adamın peşinde o zaman.çocuk da yokmuş kolayca boşanırsın .konu sahibinde de sorun var bu adamla devam etme niyetindeyse
Ben kadesi kullandığımda balayımdaydım. Polislerin bulunduğum konumu bulmaları biraz uzun olmuştu. Bir de butona basınca direk gelmiyorlar konuma önce arıyorlar hatta beni gelene kadar bir kaç kez aramışlardı. Bilmiyorum belki şehir içinde farklıdır ama öncesinde aramadan direk gelseler daha iyi sanki o an kendimi odaya kitlememiş olsaydım o aramadan dolayı başıma iş gelebilirdi belki. Tabi kadesi kullanmak zorunda bırakmasın Allah hiç bir kadınıkades i yüklemek lazım haklısınız.dünyanın bin türlü hali var
Ne? İdrar içirmek de nesi?Kendi idrarınızı iciren bi kardes…
Sevisirken annenizi hayal eden bir eş şek oglu eş şek.
Allahım aklıma mukayyet ol.
Kurtulun bir an önce.
Eşi idrarını içirmiş maalesef.Ne? İdrar içirmek de nesi?Nasıl ya?
Kayınvalidesini hayal eden koca mı?
Bu forumda hiçbir şeye şaşırmam sanıyordum. Yanılmışım.
Valla o zaman kimseden bir el beklemeyin kendine yaslanan yıkılmaz.darp raporunu alın ailenizin evine dönmeyin uzaklaştırma kararı alın. Delil önemli. Delil toplamadan ise girismeyin. Siz evde kalın eşiniz sokaktaki biri gibi eve giremesin. Eski olsun. Ailenize de laf yemek düşmez. Evladını düşünmeyen insanlardan da ana baba olmaz. Sırf biri bana senin yetistirdigin evlada bak bir evliliği yiritemedi diyecek diye gecelerce başında beklediğim, nefesini kontrol ettiğim çocuğa zulüm bir evliliği devam ettir demek ebeveynlik değil. Boşanma durumunuzu aileniz de bırakın elalemden öğrensin bunu hak ediyorlar.Malesef zamaninda ailem Hep onun Elini tutiyordu, böylelikle herif benim arkamda kimsem olmadiğini biliyordu.
Diyelim tartişip aileme gittim, 1, 2 gün üzülme kizim, istediğini yaparsin diyorlardi ki bunlar sadece Laf. Biliyorlardi cünkü onlarsiz hic bir hareket etmiyeçegimi, okadar manipule edilmişim. 2 gün geçtikten sonra anneme babama Hangi Avukat tutalim deyince biraz daha dur bakariz oliyordu sonra bir baktin aksam bütün akrabalarimiz herifle birlikte geldiler, anneminde haberi vardi, bana söylemiyordu. Sonra hatirim varsa bariş oliyordu.
Yani kisacasi aile diye yok birsey ortada.
Kücük kardeşlerime Ben Annelik yaptim. Onlara üzüliyorum.
İşte akraba evliliğinin bir başka yüzü. Bir de kız kardeşi de kaynıyla evliymiş. Sanki az olmuş gibi bir kızlarını daha yakın akrabaya vermişler. Pes! Al işte, her şey iç içe geçmiş. El olsa boşar atarsın, daha da görmezsin olur biter.Eşi idrarını içirmiş maalesef.
Kayınvalidesi de teyze/hala oluyor. Kuzen evliliği…….
Eşinin anasını hayal etmesini ailesine söylediğinde ailesinin yadırgamamasına ağzını açmamasına ne diceksin…. Al burdan yak…..İşte akraba evliliğinin bir başka yüzü. Bir de kız kardeşi de kaynıyla evliymiş. Sanki az olmuş gibi bir kızlarını daha yakın akrabaya vermişler. Pes! Al işte, her şey iç içe geçmiş. El olsa boşar atarsın, daha da görmezsin olur biter.
Şimdi boşanmak için komple sülaleyi silmesi gerekecek ki artık şart olmuş.
Pes derim. Ortada bir aile yok demektir. Bir de konu sahibi namustan vururlar diye düşünüyor. Güya nazar boşandı, başı boş, namussuz oldu derlermiş. He anam, halasını hayal eden bir adamla evli olmak zaten dünyanın en etik şeyi.Eşinin anasını hayal etmesini ailesine söylediğinde ailesinin yadırgamamasına ağzını açmamasına ne diceksin…. Al burdan yak…..
Ben kadesi kullandığımda balayımdaydım. Polislerin bulunduğum konumu bulmaları biraz uzun olmuştu. Bir de butona basınca direk gelmiyorlar konuma önce arıyorlar hatta beni gelene kadar bir kaç kez aramışlardı. Bilmiyorum belki şehir içinde farklıdır ama öncesinde aramadan direk gelseler daha iyi sanki o an kendimi odaya kitlememiş olsaydım o aramadan dolayı başıma iş gelebilirdi belki. Tabi kadesi kullanmak zorunda bırakmasın Allah hiç bir kadını
Şiddet girişimi . Tatsız anılar geçti gerek yok hatırlamayaHem de balayında... Ne yaşadınız
Selamlar..
Geçenlerde bir Konu açmistim.. orda Hayatimla ilgili bir kisim yazmıştım.
Az önçe bir Insana ( kişiyi gizli tutmak istiyorum) hayatimdan birşeyler anlatim.. ve tepkisi beni Cok Şaşırtı, "ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs." Dedi. Ki Bende Aileme bu Açiyi yaşatmak istemezdim.
şuan kendimi sorguliyorum açaba Bende mi Sorun.
Anlatiklarim şunlar:
1. Bir ortak instagram Hesabim vardi "eşimle" ( burda eşim yaziyorumki anlayin diye), bir takim Arkadaşlar Rahatsiz oldu. "eşin" Resimlerimize, story bakabiliyor. Bu Arkadaşlarim Kapali insanlardir, Profiller Gizli. Böylelikle kendime Instagram hesabi açtim, ve "eşimi" ekledim. Bana salldirdi ailemin önünde, Sen nasil Instagram Hesabi acarsin, bagirdi. Bana " hemen sil, tek başina kulanamasin, kah*pelik işidir bu."
Ailem birsey demedi, hatta Babam onu destekliyordu. Ailemden kalkip eve gidicez Saat 10 akşam, arabanin önüne geldik.. "sen eve yürüceksin seni bindirmem " dedi Bende Gururuma yedirmeyip eve yürüdüm 30 dakkika bir yol. Eve vardim Hic birşey demeden hemen yatmaya gittim, bir baktim gece bir Saatinde ayaklariyla başima basiyor ve küfürler..vs. Bir instagram Hesabi yüzünden.
2. Kiz kardeşim bir zamaninda telefonu yoktu, benim Telefonumu veriyordum arada bir. Evdeyiz tekrar bir baktim telefonumu kucakliyordu ( herzaman yapiyordu, normal görmeye başladim artik) 2 resim gördü bir Erkek'ten benim Hiç birseyden Haberim yok.. odaya kilitleyip ellimi ayaklarimi bagladi ve odadan cikti. 10 dk sonra tekrar odaya girdi ve bir bardakta kendi (affedersiniz) çişi vardi. Bu arada benim Nefes verme sikintim var, sadece agzimdan nefes alabiliyorum. Burnumu kapatip agzimi Ben Kapatiyordum ama nefes Alamiyor oldum bir zaman sonra.. agzimi acarken kendi çişini Bana içtirdi. Tabiki Olayin içinde bagirma ayaklarimla ittme vs olmustu..
Aynen böyle Anlatim.. ve öyle bir tepki Aldim..
"ne varki bundan, aileni'de bu yüzden terketmek değdi mi, sen resmiyette halen Evlisin. Ailene yazik vs."
Normal mi bu yaşadiklarim?
Selam Hanimlar..
Aylardir Ailemden ve "eşimden" gittim. Hic bir şekilde Görüşmiyorum.
Sorun şu.. evlilikte hic Mutlu değildim, evde Hep 2 yabanci gibiydik. 6 yil bir evlilikte max. 20 defa seni seviyorum dedi. Kendisi Kuzenim.
Cinselikte beraber oldugumuzda Hep başkasini Hayal edip, benim Duymami istiyordu.
Ve Bu hayal etiği insanlar akrabalarimiz oliyor..kuzen, yenge, annem..
Ve hic Sesimi cikartmadim, cünkü her kime anlatsam inanmazlardi bana, Herzamanki gibi. Söyleseydim aileme ozaman "Esim" kurana yemin ederdi..ve Beni yalançi olarak gösterirdi.
Ailem zaten Elalem ne der.. derdinde.
Simdide bunlari hatirladikça kendime kiziyorum, nefret ediyorum. Nasil Sustun diyorum kendime.
Bilmiyorum, Burda konuyu dogru yerde mi açtim, cinselik 18+'da acmiştim. Kuzura bakmayin.
namus boşanınca elden gidiyor da kaynanayı halayı sex de hayal edince mi gitmiyor teee allahımmPes derim. Ortada bir aile yok demektir. Bir de konu sahibi namustan vururlar diye düşünüyor. Güya nazar boşandı, başı boş, namussuz oldu derlermiş. He anam, halasını hayal eden bir adamla evli olmak zaten dünyanın en etik şeyi.
Bazı "aileler" çok tuhaf. Şu olayın çeyreği olsa çevremde, kıyamet kopar. Büyük rezillik çıkar ve şak diye de boşanma olur. Çok daha azı için ümüğüne çökerler adamın. Doğru demiyorum ve de şiddeti savunmuyorum asla. Ama ne olursa olsun, sus otur demezler kızlarına.namus boşanınca elden gidiyor da kaynanayı halayı sex de hayal edince mi gitmiyor teee allahımm
Bunu duyan kaynana da o kızını orada bekletiyorsa hala yazıklar olsun öyle aileyenamus boşanınca elden gidiyor da kaynanayı halayı sex de hayal edince mi gitmiyor teee allahımm
işin üzücü yanı bu insanlar ücra bir dağ köyünde değiller.avrupada bir şehirdeler.hiç mi değişmez insan onca yıl oralarda hiç mi etrafına bakmaz hiç mi eğitilmezz?Bunu duyan kaynana da o kızını orada bekletiyorsa hala yazıklar olsun öyle aileye
İnanın anlayamıyorum sözde namus çok önemli ya biz de ee bu ne oluyo şimdi şiddet desen gırla şikayet etmek için 50 tane neden var bu kadın da eminim psikoloji de kalmadı aile desteği olsa hiç düşünmez belkide ki yine de şikayetçi olması lazım da ne diyelim Allah akıl fikir sebat versinişin üzücü yanı bu insanlar ücra bir dağ köyünde değiller.avrupada bir şehirdeler.hiç mi değişmez insan onca yıl oralarda hiç mi etrafına bakmaz hiç mi eğitilmezz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?