- 6 Eylül 2021
- 595
- 1.128
- 43
- 29
- Konu Sahibi nazaarboncukk
-
Senin adına çok sevindim konu sahibi. Hadi bakalım bol mutluluk getirsin hayat sana
Aii Büyüdüm Çevre hepsi Çahil. Akil veren oldu Ama onlarin istedikleri gibi bir akil mesela Barişiçaksin, pisirik olma, vs.Yaşadıklarınız çok ağır şeyler.Muhtemelen büyüdüğünüz çevrede bu şekilde ve bu yüzden size akıl veren olmamış.Neyse ki çok şükür yeni adımlar atmışsınız.Bundan sonrası mutlaka piskolojik destek alın
Son duruma bakmadım da ne vicdanı ya o sizi döverken vicdan duydu mu ? Hiç sanmıyorum ceza alırsa alsın canı cehenneme artı kim kime hesap sorması gerek şikayet ettiniz diye ailenize değil de ailenizin onlara hesap sorması lazımIyi Akşamlar Hanimlar,
Siz "Eşiniz'den", Anneniz ve Babanizdan Şiddete uğradiysaniz, Polise gidip Sikayet edermiydiniz?
Sadece "eş" te olabilir.. fakat
Bunlari göz önünde bulunduralim..
▪ Sikayet etmeden kendi Hayatima Adim atabilmek biraz zaman aliçak
▪ Sikayet edersem Ceza alinaçak
▪ Boşanma dilekçesini verdim, sikayetsiz uzun süreçek
▪Sikayet edersem ailem Benden Haberdar oluçak
▪ Sikayet edersem Polisin Güven altinda oluçam
▪ "eşim" kuzenim oliyor
▪ kiz kardeşim Kaynimla evli, sadece esime dava acarsam, eş ailesi aileme Hesap sorabilir
Kendim hiç Sağlikli Düşünüp bir Karar veremiyorum. Bide Viçdan var. Aklim cok karişik.
Siz olsaydiniz ne yapardiniz?
Son Durum Yorumda
Selam Hanimlar,
Kaç gündür giremedim, böbrek pelvis enfeksiyonu oldum. 2 gündür uzaniyorum.
Hepinize Tek Tek Geri Cevap yazamadim, hala Ağrim var, ateşim 39.
Cok isterdim hepinize Cevap yazmayi. Her Mesaji okudum.
cok Tesekür Ederim. Olanlari anlatmaya geldim..
Son Durum:
Ailemi ve Herifi Şikayet ettim. Polis her Siddeti Kayita verdi, cok Yoğun bir Gün geçirmiştim, hem Ağrim vardi hemde her Şiddeti gözümün önüne getirip anlatmalarimi istediklerinde cok ağladim. Işlemler başladi. Haftaya onlara Mektup geliçek. Sonra mahkeme Dava açicak.
O Gün Polis Merkezin Önünde Gökyüzüye bakarak derin nefes alip verdim, büyük bir Yük vardi Sirtimda, o Yük indi artik. ÖZGÜRÜM.
Korkmiyorum, hiç Kimse Benim Saç Telime Zarar Veremez!
Okadar Mutluyum ki, Hayal mi bunlar diyorum bu 2 gün.
Artik o Eski Nazar Olmiçam. Poliste arkamda.
Geleçek Haftalarda Yeni Hayatima Ilk Adimlarimi Atiçam
Cok Heyçanliyim. Hayalimde hep Büro'da Çalişmakti onu Gerçekleştiriçem.
Ilerde küçük bir Evimde oluçak.
Kendime Söz ilk aliçağim Paramla Sadeçe kendime Harçiçam, kuaför, yüz bakimi, manikür velan.
Heycandan ne yazdiğimi bilmiyorum
Hepinize Coook Teşekür Ediyorum, Beni Gördünüz. ❤
Çooook mutlu oldum adınıza dik durmanız çok güzel umarım bundan sonra hep çok mutlu olursunuz
Ben onlarla hiç bir şekilde Görüşmek istemiyorum bunu polisede bildirdim. Kardeşlerimi Kalbimde büyütüçem
Ailem HICBIR ZAMAN arkamda olmiçak.
Polise Can Güvenliğim olmadiğini söyledim, zaten Kadina Şiddet olduğu icin adres gizli tutuliyor. Davaya avukat ve polis gidicek, ben orda Olmicam, Polislere sordum onlar Sen nasil istersen öyle oluçak dediler. Davayi kaybetsen bile Sen hic birsey Kaybetmedin, onlar kazansalar bile "eşin" kaybeti, ailen ise para cezasi alir sadece dedi.
Isim değiştirme zaten aklimdaydi hep, yapiçam mutlaka.
Cok Tesekür ederim herşey içiniyiki varsiniz
Cok Teşekür EderimÇooook mutlu oldum adınıza dik durmanız çok güzel umarım bundan sonra hep çok mutlu olursunuz
Artık sadece kendiniZi tanıyın kendinize değer verin hayatın ikinci yarısını güzel oynayınCok Teşekür Ederim
Bana kimse Viçdan etmedi. Onlar Kim? Onlari Tanimiyorum ki Artik .
hangi yorumunuzdaIyi Akşamlar Hanimlar,
Siz "Eşiniz'den", Anneniz ve Babanizdan Şiddete uğradiysaniz, Polise gidip Sikayet edermiydiniz?
Sadece "eş" te olabilir.. fakat
Bunlari göz önünde bulunduralim..
▪ Sikayet etmeden kendi Hayatima Adim atabilmek biraz zaman aliçak
▪ Sikayet edersem Ceza alinaçak
▪ Boşanma dilekçesini verdim, sikayetsiz uzun süreçek
▪Sikayet edersem ailem Benden Haberdar oluçak
▪ Sikayet edersem Polisin Güven altinda oluçam
▪ "eşim" kuzenim oliyor
▪ kiz kardeşim Kaynimla evli, sadece esime dava acarsam, eş ailesi aileme Hesap sorabilir
Kendim hiç Sağlikli Düşünüp bir Karar veremiyorum. Bide Viçdan var. Aklim cok karişik.
Siz olsaydiniz ne yapardiniz?
Son Durum Yorumda
Siğinma Evinde kaliyorum, yakinda Kendime bir Ev bulurum insallah.Şimdi nerde kalıyorsun peki?
Cok Güzel yazdinizArtık sadece kendiniZi tanıyın kendinize değer verin hayatın ikinci yarısını güzel oynayın
Sizin adınıza çok sevindim önünüze hep güzellikler çıksın ülkemde ki kadınlar da keşke böyle bir durumda sizin gibi şartlara sahip olabilseler ne güzel imkanlar sunulmuş (keşke bunları yasamasaydiniz da gerek kalmasaydı) terapinizi aksatmayin eminim size çok daha iyi gelecektir orada ki devlet belli ki kadına değer veriyor ne mutlu size bundan sonra yeni hayatınız size mutluluklar getirsin
hangi yorumunuzda
keşke sayfayı da yazsaydınız
umarım mutluluğunuz daim olur, iş görüşmeniz iyi geçerSon Durum:
Selam Hanimlar,
Son Gelişmeler..
▪Şikayet etim, haftalar önçe
▪Boşanma Davasi açtim
▪Yarin bir Iş Görüşmem var
▪Tüm Kayitlari yaptik (Sigorta, Şehir kayit, Uzaklaştirma, vs)
Cok Teşekür Ederim.umarım mutluluğunuz daim olur, iş görüşmeniz iyi geçergerekirse hep buraya konu açın ama o bataklığa tekrar düşmeyin, güçlü duruşunuz için tebrik ederim
başaracağınıza eminim. valla yurtdışında olmanız bile büyük bir şans. her gün yatıp kalkıp şükrederdim ben olsam. burda hem ekonomi hem de kendi çalıştığım alandaki sürekli yapılma ihtimali olan değişikliklerden dolayı saç baş yolacak noktaya geldimCok Teşekür Ederim.
Insallah iyi geçer.
Hedeflerim var, Ama ilk önçe bir işe girmek, mesleğim olmadiği için cok iş seçeneğim yok, bir işe girdikten sonra, geleçek sene 8./9. Ay için Meslek Okula ve işe Başvuru için Hazirlaniçam.
En büyük Hayalim, Büroda Çalişmak.
Cok Teşekür Ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?