Sizin Karariniz ne olurdu?

Aii Büyüdüm Çevre hepsi Çahil. Akil veren oldu Ama onlarin istedikleri gibi bir akil mesela Barişiçaksin, pisirik olma, vs.

Inanin bazen Burda Konular okiyorum herkez Normal karşilaşiyor, Ben bi bakiyorum ve diyorum ailem veya Sülalemde olsa şöyle şöyle olurdu yani Dağlar kadar fark var.
Yeri gelinçe bu kac Ay içinde anladim ki benim bile Normal ve Normal olmiyani bilmiyorum. Inanin Benim için herşey Yeniydi.

Piskolojik Destek aliyorum.

Cok Tesekür ederim iyiki varsiniz

boşanmaya ikna olduysa,anlaşmalı boşanın kavgasız gürültüsüz. Daha sonra karar kesinleşince,sizi rahatsız ederse uzaklaşma emri çıkartırsınız

Son duruma bakmadım da ne vicdanı ya o sizi döverken vicdan duydu mu ? Hiç sanmıyorum ceza alırsa alsın canı cehenneme artı kim kime hesap sorması gerek şikayet ettiniz diye ailenize değil de ailenizin onlara hesap sorması lazım

E elifabeth
ImTheDevil

ImTheDevil

Sizin adınıza çok sevindim önünüze hep güzellikler çıksın ülkemde ki kadınlar da keşke böyle bir durumda sizin gibi şartlara sahip olabilseler ne güzel imkanlar sunulmuş (keşke bunları yasamasaydiniz da gerek kalmasaydı) terapinizi aksatmayin eminim size çok daha iyi gelecektir orada ki devlet belli ki kadına değer veriyor ne mutlu size bundan sonra yeni hayatınız size mutluluklar getirsin

hangi yorumunuzda
keşke sayfayı da yazsaydınız

Polisle birlikte Çalişirsan, yardim ederler edebildikleri kadar.

Ama Polissiz harekette geçirirsen ozaman Imkanin cok az olur.

Cok Tesekür ederim, iyiki varsin

Son Durum:

Selam Hanimlar,

Son Gelişmeler..

▪Şikayet etim, haftalar önçe
▪Boşanma Davasi açtim
▪Yarin bir Iş Görüşmem var
▪Tüm Kayitlari yaptik (Sigorta, Şehir kayit, Uzaklaştirma, vs)

umarım mutluluğunuz daim olur, iş görüşmeniz iyi geçer gerekirse hep buraya konu açın ama o bataklığa tekrar düşmeyin, güçlü duruşunuz için tebrik ederim

umarım mutluluğunuz daim olur, iş görüşmeniz iyi geçer gerekirse hep buraya konu açın ama o bataklığa tekrar düşmeyin, güçlü duruşunuz için tebrik ederim
Cok Teşekür Ederim.
Insallah iyi geçer.
Hedeflerim var, Ama ilk önçe bir işe girmek, mesleğim olmadiği için cok iş seçeneğim yok, bir işe girdikten sonra, geleçek sene 8./9. Ay için Meslek Okula ve işe Başvuru için Hazirlaniçam.

En büyük Hayalim, Büroda Çalişmak.

Cok Teşekür Ederim

başaracağınıza eminim. valla yurtdışında olmanız bile büyük bir şans. her gün yatıp kalkıp şükrederdim ben olsam. burda hem ekonomi hem de kendi çalıştığım alandaki sürekli yapılma ihtimali olan değişikliklerden dolayı saç baş yolacak noktaya geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…