- 5 Kasım 2021
- 180
- 181
- 53
- 35
- Konu Sahibi nazaarboncukk
-
Kendinizi düşünün bence bazen mutlu olmak için bencil olmak gerekse bile bencil olun yapacak birşey yok.Herzaman herkesi aynı anda mutlu edemezsiniz zaten.Iyiki varsiniz, cok Haklisiniz. Kimsem yok ondan kimseye fikir alamiyorum.
Ailem zaten Beni silip atilar, neden hala Aileme kiyamiyorum? Diyelim Davayi onlara açmiyorum o Herife açiyorum, hala neden ailemi düşünüp " aaa Kayinbabam aileme Saldirir" ki zaten onlar türkiyede.
Polise çok bel bağlama. Ama sonuçta boşan. Vicdan yapacak neyin var?Iyi Akşamlar Hanimlar,
Siz "Eşiniz'den", Anneniz ve Babanizdan Şiddete uğradiysaniz, Polise gidip Sikayet edermiydiniz?
Sadece "eş" te olabilir.. fakat
Bunlari göz önünde bulunduralim..
▪ Sikayet etmeden kendi Hayatima Adim atabilmek biraz zaman aliçak
▪ Sikayet edersem Ceza alinaçak
▪ Boşanma dilekçesini verdim, sikayetsiz uzun süreçek
▪Sikayet edersem ailem Benden Haberdar oluçak
▪ Sikayet edersem Polisin Güven altinda oluçam
▪ "eşim" kuzenim oliyor
▪ kiz kardeşim Kaynimla evli, sadece esime dava acarsam, eş ailesi aileme Hesap sorabilir
Kendim hiç Sağlikli Düşünüp bir Karar veremiyorum. Bide Viçdan var. Aklim cok karişik.
Siz olsaydiniz ne yapardiniz?
Yarin Rendevum var zaten, kendimi her Görüşmede olduğu gibi notlar ettim, dosya hazir tüm sorularimi yazdim, "eşime" Dava açarsam ailem üzerime gelebilir sorusunu yazdim, Ama yurtdişinda Kanun farkli. Yarin öğreniçem.
Öyle bir ihtimal olursa.. onlar Beni bulup Saldirirlarsa ( ki cok uzaklardayim) ozaman ailemi Sikayet ederim.
Başka biri yerine düşünmeyip sandece kendinizi düşünmelisiniz.Kız kardeşinizin kaynınızla evli olması sizi bağlayan bir konu değil.Eşiniz düşünseydi çok önemliyseIyi Akşamlar Hanimlar,
Siz "Eşiniz'den", Anneniz ve Babanizdan Şiddete uğradiysaniz, Polise gidip Sikayet edermiydiniz?
Sadece "eş" te olabilir.. fakat
Bunlari göz önünde bulunduralim..
▪ Sikayet etmeden kendi Hayatima Adim atabilmek biraz zaman aliçak
▪ Sikayet edersem Ceza alinaçak
▪ Boşanma dilekçesini verdim, sikayetsiz uzun süreçek
▪Sikayet edersem ailem Benden Haberdar oluçak
▪ Sikayet edersem Polisin Güven altinda oluçam
▪ "eşim" kuzenim oliyor
▪ kiz kardeşim Kaynimla evli, sadece esime dava acarsam, eş ailesi aileme Hesap sorabilir
Kendim hiç Sağlikli Düşünüp bir Karar veremiyorum. Bide Viçdan var. Aklim cok karişik.
Siz olsaydiniz ne yapardiniz?
ülkeden gönderirler o adamı ne uzaklaştırması.adam zaten ithal damat anladığım kadarıyla.evrupada önce de kadın ve çocuk hakları gelir.adamı orada barındırmaz ki devlet.adamdan kurtulmak çok kolay asıl mesela konu sahibinin ailesinin bağnaz ikiyüzlü namus anlayışıbosanma avukatınız uzaklastırma da cıkartalım sıkayet de edelım sunları bunları yapıp hakkınızı savunalım nıye demedı ben onu merak edıyorum
hangı avukat olsa der
sız o zaman kabul mu etmemıstınız ?
pekı neden hala korkuyor o zaman konu sahıbıülkeden gönderirler o adamı ne uzaklaştırması.adam zaten ithal damat anladığım kadarıyla.evrupada önce de kadın ve çocuk hakları gelir.adamı orada barındırmaz ki devlet.adamdan kurtulmak çok kolay asıl mesela konu sahibinin ailesinin bağnaz ikiyüzlü namus anlayışı
adam kuzeni.ailede bir problem var bence.konu sahibine üzüldüm sadece .gerisini allah bildiği gibi yapsınpekı neden hala korkuyor o zaman konu sahıbı
aılesını allah bıldıgı gıbı yapsın zaten ... oncekı konusunda resmen felc gecırecektım sinirden palu aılesı gıbı aılesı var korkunc
ama kocasından neden korkuyor onu anlamıyorum avukatı gerekenı yapardı dıye dusunuyorum sonucta
ah ah... soylemek ıstedıgım o kadar cok sey var kıadam kuzeni.ailede bir problem var bence.konu sahibine üzüldüm sadece .gerisini allah bildiği gibi yapsın
Bak bu olaylar gercek olabilir cunku boyle hayatlar yasayan insanlar var bu kismi anlayabiliyorum ben.
Anlamadigim kisim ne biliyor musun yurt disinda dogup buyumussun ve Turkceyi kendikendine ogrenmissin. Iste bu kismi benim olayin gercekligini sorgulamama sebep oluyor.
Diyeceksin ki ben cok zekiyim ne var ogrenmekte. Bende yurt disinda dogup buyudum konusulani anlamakta ve oyle ya da boyle derdimi anlatmakta bir sorunum yoktu ama okuma ve yazmayi ozel dersle ogrendim. gerizekali biri de degilim.
Ek olarak turkceyi kendikendine ogrenecek kadar uzak kaldiysan Turklerin yogun oldugu bir bolgede ya da ulkede degilsin diye dusunuyorum. Yani bu yasadiklarinin anormalligini coktan sorgulardin ve kuzeninle evlenmezdin diye dusunuyorum.
Valla o zaman kimseden bir el beklemeyin kendine yaslanan yıkılmaz.darp raporunu alın ailenizin evine dönmeyin uzaklaştırma kararı alın. Delil önemli. Delil toplamadan ise girismeyin. Siz evde kalın eşiniz sokaktaki biri gibi eve giremesin. Eski olsun. Ailenize de laf yemek düşmez. Evladını düşünmeyen insanlardan da ana baba olmaz. Sırf biri bana senin yetistirdigin evlada bak bir evliliği yiritemedi diyecek diye gecelerce başında beklediğim, nefesini kontrol ettiğim çocuğa zulüm bir evliliği devam ettir demek ebeveynlik değil. Boşanma durumunuzu aileniz de bırakın elalemden öğrensin bunu hak ediyorlar.
Aslında gerçekten çok sağlıklı bir yaklasimdasiniz. Ne mutlu umarım hayatiniz dilediğiniz gibi şekillenir
Herşey gönlünce olsun Nazar. Yolun açık olsun bundan sonra iyi insanlar çıksın karşına.Selam Hanimlar,
Kaç gündür giremedim, böbrek pelvis enfeksiyonu oldum. 2 gündür uzaniyorum.
Hepinize Tek Tek Geri Cevap yazamadim, hala Ağrim var, ateşim 39.
Cok isterdim hepinize Cevap yazmayi. Her Mesaji okudum.
cok Tesekür Ederim. Olanlari anlatmaya geldim..
Son Durum:
Ailemi ve Herifi Şikayet ettim. Polis her Siddeti Kayita verdi, cok Yoğun bir Gün geçirmiştim, hem Ağrim vardi hemde her Şiddeti gözümün önüne getirip anlatmalarimi istediklerinde cok ağladim. Işlemler başladi. Haftaya onlara Mektup geliçek. Sonra mahkeme Dava açicak.
O Gün Polis Merkezin Önünde Gökyüzüye bakarak derin nefes alip verdim, büyük bir Yük vardi Sirtimda, o Yük indi artik. ÖZGÜRÜM.
Korkmiyorum, hiç Kimse Benim Saç Telime Zarar Veremez!
Okadar Mutluyum ki, Hayal mi bunlar diyorum bu 2 gün.
Artik o Eski Nazar Olmiçam. Poliste arkamda.
Geleçek Haftalarda Yeni Hayatima Ilk Adimlarimi Atiçam
Cok Heyçanliyim. Hayalimde hep Büro'da Çalişmakti onu Gerçekleştiriçem.
Ilerde küçük bir Evimde oluçak.
Kendime Söz ilk aliçağim Paramla Sadeçe kendime Harçiçam, kuaför, yüz bakimi, manikür velan.
Heycandan ne yazdiğimi bilmiyorum
Hepinize Coook Teşekür Ediyorum, Beni Gördünüz. ❤
Çok Teşekür EderimHerşey gönlünce olsun Nazar. Yolun açık olsun bundan sonra iyi insanlar çıksın karşına.
Başarmana çok sevindim. Sakın geri adım atma, kurtulduğun kapana tekrar girme. Bırak onlar ne hali varsa görsün, bu acıları yaşarken sana idare et diyenler şimdi geriye kalan sorunları idare etsin, tebrik ediyorum seni, kafandaki onca tabuya rağmen başardınSelam Hanimlar,
Son Durum:
Ailemi ve Herifi Şikayet ettim. Polis her Siddeti Kayita verdi, cok Yoğun bir Gün geçirmiştim, hem Ağrim vardi hemde her Şiddeti gözümün önüne getirip anlatmalarimi istediklerinde cok ağladim. Işlemler başladi. Haftaya onlara Mektup geliçek. Sonra mahkeme Dava açicak.
O Gün Polis Merkezin Önünde Gökyüzüye bakarak derin nefes alip verdim, büyük bir Yük vardi Sirtimda, o Yük indi artik. ÖZGÜRÜM.
Kendime Söz ilk aliçağim Paramla Sadeçe kendime Harçiçam, kuaför, yüz bakimi, manikür velan.
Ay agliycak gibi oldum okurken, her sey gonlunce olsunSelam Hanimlar,
Son Durum:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?