Sizin Karariniz ne olurdu?

Kendinizi düşünün bence bazen mutlu olmak için bencil olmak gerekse bile bencil olun yapacak birşey yok.Herzaman herkesi aynı anda mutlu edemezsiniz zaten.

Polise çok bel bağlama. Ama sonuçta boşan. Vicdan yapacak neyin var?
Ben darp raporu almadım ama eşimle mesajlaşma yaptım dövdün ettin diye o da özür dilerim falan. Bu da kanıt oluyormuş imkanın varsa başka şekilde kanıt yap. Mümkün olduğunca para biriktir topla iş bul git. Kaynın aptal değilse karısına ne diyecek her koyun kendş bacağından

Aslında gerçekten çok sağlıklı bir yaklasimdasiniz. Ne mutlu umarım hayatiniz dilediğiniz gibi şekillenir

bosanma avukatınız uzaklastırma da cıkartalım sıkayet de edelım sunları bunları yapıp hakkınızı savunalım nıye demedı ben onu merak edıyorum
hangı avukat olsa der
sız o zaman kabul mu etmemıstınız ?

Başka biri yerine düşünmeyip sandece kendinizi düşünmelisiniz.Kız kardeşinizin kaynınızla evli olması sizi bağlayan bir konu değil.Eşiniz düşünseydi çok önemliyse

ülkeden gönderirler o adamı ne uzaklaştırması.adam zaten ithal damat anladığım kadarıyla.evrupada önce de kadın ve çocuk hakları gelir.adamı orada barındırmaz ki devlet.adamdan kurtulmak çok kolay asıl mesela konu sahibinin ailesinin bağnaz ikiyüzlü namus anlayışı

pekı neden hala korkuyor o zaman konu sahıbı
aılesını allah bıldıgı gıbı yapsın zaten ... oncekı konusunda resmen felc gecırecektım sinirden palu aılesı gıbı aılesı var korkunc
ama kocasından neden korkuyor onu anlamıyorum avukatı gerekenı yapardı dıye dusunuyorum sonucta

adam kuzeni.ailede bir problem var bence.konu sahibine üzüldüm sadece .gerisini allah bildiği gibi yapsın

adam kuzeni.ailede bir problem var bence.konu sahibine üzüldüm sadece .gerisini allah bildiği gibi yapsın
ah ah... soylemek ıstedıgım o kadar cok sey var kı
bende uzuluyorum kızıyorum da bazı konuları cok ıcsellestırıyorum sankı benım veya en yakınımın basına gelmıs gıbı
eskı konusunda aklıma yatmayan seyler havada kalan bazı konular hala var
mesela su konusunda bıle hala aılesını dusunuyor ya
ya sabır dıyerek ıc cekerek yazdım yorum duzelecek ınsallah gececek ınsallah kurtulacak ınsallah dıye
belkıde o aılede kala kala muhakeme yetenegını kaybetmıstır konu sahıbı

Ana dilim Türkçe değil. Toplam 7 dil biliyorum ki türkçeyi Hesapa katmiyorum. Cünkü benim Türkçem Türkçe değil.

Bir zamanlar Türk Pasaportum vardi, bir Türk Vatandaş olarak Türkçe bilmemek Tuaf geliyordu bana.

Neyse düşüncelerinize Saygi duyiyorum Dil konusunda

Ben kücük bir sehide büyüdüm, nüfüs 10000 civari.
Evden dişari cikmiyordum, cikamiyordum.
Ve Arkadaşlarim yoktu.

Cok iyi hatirliyorum, yeni bir komşumuz gelmişti Apartmana, yaşlarimda bir kizlari vardi, arada bir geliyordu, Ben sadece 1 kere gittim, ve gitmeden önce evimizi 2 gün boyunça Temizledim ki annem izin versin diye, yaşim 12 veya 13.

Ben uzun Zamandir kaçtim onlardan. Ev Eşalar yatirimlar hiç Umrumda değil. Gözüm'de yok.

Selam Hanimlar,
Kaç gündür giremedim, böbrek pelvis enfeksiyonu oldum. 2 gündür uzaniyorum.

Hepinize Tek Tek Geri Cevap yazamadim, hala Ağrim var, ateşim 39.
Cok isterdim hepinize Cevap yazmayi. Her Mesaji okudum.
cok Tesekür Ederim. Olanlari anlatmaya geldim..

Son Durum:

Ailemi ve Herifi Şikayet ettim. Polis her Siddeti Kayita verdi, cok Yoğun bir Gün geçirmiştim, hem Ağrim vardi hemde her Şiddeti gözümün önüne getirip anlatmalarimi istediklerinde cok ağladim. Işlemler başladi. Haftaya onlara Mektup geliçek. Sonra mahkeme Dava açicak.
O Gün Polis Merkezin Önünde Gökyüzüye bakarak derin nefes alip verdim, büyük bir Yük vardi Sirtimda, o Yük indi artik. ÖZGÜRÜM.
Korkmiyorum, hiç Kimse Benim Saç Telime Zarar Veremez!
Okadar Mutluyum ki, Hayal mi bunlar diyorum bu 2 gün.
Artik o Eski Nazar Olmiçam. Poliste arkamda.

Geleçek Haftalarda Yeni Hayatima Ilk Adimlarimi Atiçam
Cok Heyçanliyim. Hayalimde hep Büro'da Çalişmakti onu Gerçekleştiriçem.
Ilerde küçük bir Evimde oluçak.
Kendime Söz ilk aliçağim Paramla Sadeçe kendime Harçiçam, kuaför, yüz bakimi, manikür velan.

Heycandan ne yazdiğimi bilmiyorum
Hepinize Coook Teşekür Ediyorum, Beni Gördünüz. ❤

Herşey gönlünce olsun Nazar. Yolun açık olsun bundan sonra iyi insanlar çıksın karşına.

Başarmana çok sevindim. Sakın geri adım atma, kurtulduğun kapana tekrar girme. Bırak onlar ne hali varsa görsün, bu acıları yaşarken sana idare et diyenler şimdi geriye kalan sorunları idare etsin, tebrik ediyorum seni, kafandaki onca tabuya rağmen başardın

Ay agliycak gibi oldum okurken, her sey gonlunce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…