• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin kayinvalideniz de boyle mi

Burada eşinizin tutumu önemli.
Yok anne ben önce etlerini yedim, bu sefer böyle olmuş diğer tabağa etinden de alırım diyebilir.

Benimki sofrada benim içeceğime takıntılı, kendisininkini içtikten sonra masada alır benim bardağımı da bitirir. Herkes ona bakar ama bir sonraki yemekte yine aynı şeyi yapar.

Benimki sofrada benim içeceğime takıntılı, kendisininkini içtikten sonra masada alır benim bardağımı da bitirir. Herkes ona bakar ama bir sonraki yemekte yine aynı şeyi yapar.
Cok degisikmis gerçekten sadece size mi yapıyor yoksa huyu mu bu?

Cok degisikmis gerçekten sadece size mi yapıyor yoksa huyu mu bu?
İçecek konusunu tek bana yapıyor. Yemek konusunda da mesela kendi tabağında var iken biraz eşimin tabağından alıp kendi tabağına koyuyor.
Sonra hiçbir şey olmamış gibi yemeğini yiyor. :KK70:

İçecek konusunu tek bana yapıyor. Yemek konusunda da mesela kendi tabağında var iken biraz eşimin tabağından alıp kendi tabağına koyuyor.
Sonra hiçbir şey olmamış gibi yemeğini yiyor. :KK70:
Tuhaf gerçekten, peki sen suyunu icince bardagi degistiriyormusun gercekten buraya takıldım ben tiksinirim yani..

Valla benim kayinvalide utanmasa benim önümdeki yemegide oglunun onune koyar o derecede itici bir tutumu var.Zaman zaman uzuluyorum ama genel olarak alistim diyebilirim bir sey demiyorum.Hamurisi yapar mesela , bana bir koyduysa oğluna üç koyar.Ogluda tabagindaki fazlayi bana verir , utanir annesinin yaptigindan.Ben gerek yok derim esime:)) boyle bir döngü yasariz sayesinde.Keske yapmasalar ama iste yapiyorlar.Sıkmayın canınızı degismiyorlar anca kavga etmek lazim o zaman degisirler ama kavgayada ne bileyim gerek yok gibi geliyir onlarin bu sacmaliklari yuzunden.

Öyle dedi diye çok düşünceli bir anne mi oluyormuş kendisi. Adamı sizden daha mı fazla düşünüyormuş. Şu kadınların derdi hep reklam, gösteriş. Başka bi şey değil. Utanmadan gelinle sidik yarıştırıyor kokuk.

Kayinvalide yaninda her isi esime yikarim, icine otursun :KK70: zamaninda iyi niyeti sekilde servisini ederdim ama bu tarz yorumlari olmustu ben de tamamen biraktim ha ha.

Oğlunun ağzı var canı isterse kendi söyleyebilir. Dadıya ihtiyacı yok

sim de bu yüzden onalrin yaptığı hiçbir şeyi kabul etmez benim üzüldüğümü görmez çayını bile kendisi dolduruyo kadın naoiyo sana eza cefa mi cektiriyo der:kızgın:

Buna benzer bir şey eşim bana demişti , " sen anneannene gidiyorsun ( 80 yaşında kadın) orada bulaşık yıkıyorsun ama benim annem sana bir tabak bile kaldırtmıyor " ben iptal tabi :duduk:

Back
X