Sizin kocanız da böyle mi?

Ben de meseleler üzerinde çok durmam, unuturum o daha çok açar eskileri. Kötü biri değil ama onun için ihtiyaçlar hayatta kalmaya yarayanlar sadece gerisiyle ilgilenmiyor

Yok değil 6 senelik evliyiz 10 senedir aynı evdeyiz neredeyse aksine fazla sırnaşıktır ben soğuk olduğumda bile gelir koca bebek gibi tepeme yatar uzanırken popoma yatar kucağıma kafasını koyar en kötü ayaklarımla oynar saçımla oynar durup dururken öper farklı iş yapsak bile yan yana kulaklıkla oturur gün içinde sürekli arar mesaj atar reels atar ben küsünce soğuk yaparım o yapmaz

Bütün kocalar böyle olsa da olmasa da sizin için bir şey değişmeyecek. Bütün kocalar denilse kabul etmek daha kolay mı olacak?

eşim böyle değil sohbet sever plan program sever ilgi sever ve gösterir. Siz bence açık açık konuşun

Ben ilişkilerde açıklık severim, ben susayım o sorsun, beni görsün vs diye beklemem. Açık açık sakince beklentilerimi belirtirim ortak bir noktaya ulaşmaya çalışır karşılıklı zaman ve çabaya göre de yolumu çizerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…