Sizin kocanız da ısırgan mı? :)

elfi85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
5
0
86
Burdur
Ya kızlar abzürük bir konu olacak ama..Bir yıldır evliyiz ve benim kocam öpmeyi bilmiyor durmadan ısırıyor yanaklarımı:) yanak manak kalmadı bende:) Bu durum normal mi? :) CADIARZU

bende böyleyim..kolunu,elini,yanağını ısırırım..adam korkuyor artık benden..ya ne biçim seviyorsun ,acıdı falan diyor ama napayımmm

anaaa bi tek benim kocada var diyodum tek değilmişim.sürekli yanaklarımı ısırıyor.yasakkelime

küçükken tombul yanaklı olduğum için çok ısırırlardı beni mahallede ki kadınlar.. delikafadulden heyyyyyt yeter be dedim ,aşkım kibar kibar öper hep :asigim:

valla eşim deilde ben ısırganım demekki napim kanım kaynıo hart die ısırıyrum hatta dugunde dıs mekan fotoları cektirdik biz orada bile bi baktım tras olmus yumusak yumusak yanaklar hart dedim ısırdım ölede fotomuz var bir gelin damadı ısırıyor kaydirigubbakcemile3

ayy bende ısırganım yaaa.
herüfün elini,kolunu,yüzünü gözünü ,böğrünü,möğrünü ısırıp,çimcikleyip duruyom.
bide acıdan kıvranmaz mı...gel ben sana yapiimm der oda.haketten canım da yanar hee.ama sen erkeksin dayanabilirsini hatta gıkının çıkmaması gerek bile derim.

anaaa bi tek benim kocada var diyodum tek değilmişim.sürekli yanaklarımı ısırıyor.yasakkelime

ohh yalnız değilmişim demek:) bir de kıpkırmızı oluyor yanaklar ısırıldıktan sonra insan içine çıkamıyorum buz koyuyorum üstüne:)o derece yanii:kedi:

ben de bıktım valla çok canım yanıyor inan
yanaklarım kırmızı ve tombiş oldugundan küçükken de herkes yapışır sıkıştırır ısırırdı
büyüdük evlendik hala kurtulamadım valla şimdi de eşim yapıyor aynısını
vahşi bir sevgi tarzı

ısırgan deilde genelde ben ısırırm:) bizimki biraz patakçı elide ağır ayıda yavrusunu döverek severmiş :):)

amaaan benim nişanlım pek ısırgan. diyorum çocuğumuz olursa küçük kuduz gibi dolancak ortalarda ısıracak herkesi kaydirigubbakcemile3

sevgi belirtisi yaaa...
bende ısırganım içimden gelice ısırırım ... aşkımda bişey demez demek ki hoşuna gidiyor....:kedi:

ben de ısırırım cimciklerim çok hoşuma gidiyor opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:kedi:

valla benimkide ısırır bide sıkar çok çok sinir oluyorum ama o beni seviyomuş bide öylye savunuyo kendini bu sefer bende onu seviyorum tabiikihihoyyt

Tek degilmisim cidden biz kari koca issiraganiz
kocam beni ben onu bazen cok kotu canimi yakiyor ama birde yanaklarimdan issiriyor kizariyor yanaklar sinir olmuyor degilim ama insan o an oyle cani kayniyorki kendini kaybediyo ayni duygu bendede oldugu icin kizamiyorumda ona elide sagolsun agirdi cani kaynadigi zaman evden kacmak en mantiklisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…