Sizin kocanız da ısırgan mı? :)

bi benim kocis degilmis cok sukur
cok isirir yuzlerimde biraz hassas oldigi icin hemen kizarir
isirma diyorum canim aciyor diyorum
ama nafile dayanamiyorum diyo geri hemen opuyor

ayyyyyyyyy benim esimde isiriyo yahu bazen canim aciyo ama napsin cok seviyo :kedindan galiba,opuyorumnanaktan

bende sadece benim kocam ısırarak seviyor sanıyordum.yalnız olmadığıma sevindimkaydirigubbakcemile3

aynen benim kocamda çok ısırır acıyo derim öper.. Ama bende ısırırım çok severim ısırmayı kolunu acayip ısırdığım zamanlar olur ama ben annemi de ısırırdım. Heralde çocuk olunca nasıl ısırırım bilmem...

biz karşılıklı olarak ısırganız
çok acıtıyosun yapma diyorum eşime kanı kaynıyomuş bana napsın

beni bir öpsünde ısırması kusur kalsınopuyorumnanaktan

sanırım eşin yanaklarının tadını çok beğeniyor yada yemek mi yapmıyorsunda açlıktanmı ısırıyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

benim eşimde sağolsun ıssırır yana k olsa daha iyi kolumun üst tarafını bacağımın kaba yeerini falan oralar daha çok acıyo ya yapmaaa diye bağırıncada iğne yaptım tatanoz iğnesi diye gelde gülme

Allah iyiliğinizi versin kızlar yaa gece gece güldürdünüz beni ne kuduruk karılarsınız ayol birinin kocası ısırıyosa 10 tanede hatun ısırgan çıkıyo kaydirigubbakcemile3

yok bizde böle ısırma filan yoksa yoksa ula benim herif beni sevmimi yoksa

Yok benim ki isirmaz sadece sakadan Homer Simpsonsun oglunu bogdugu gibi bogar birde gidiklar :) Koca koca adamlar ama aslinda cocuk gibiler :) Olsun onlarda öyle seviyor

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hepiniz çok yaşayın emi. biz henüz isirma aşamasına gelemedik ama potansiyelimiz var aklinialirimsmile

Eşim sürekli değil ama arada ısırır beni.artık sırtım kolum omzum nereye denk gelirse.Bu sanırım benimsin işaret koyarım sana gibi birşey bu mağara adamları için :)

ayy ne güldüm yaa başlığı görünce..
yok anacım bizimkisi normal ısırmıyorrkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…