Sizin kv de gelince yan gelip yatiyomu

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
133
Iki gündür kv bizdeydi bende çok hastayım bogazimda iltihaplanma oldu ayakta zor duruyorum. Mahvoldum iki gün yemegiydi meyvediydi cayiydi. Kalkıpta bi yardıma ihtiyacın varmı demedi. Yedi içti oturdu. Hasta oldugumuda biliyordu. Ahhh canım annem bize gelince iki dakka oturmaz ne yapacağını şaşırır. Kv böyle yapınca annemin kıymetini daha bi anlıyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...

ne kadarlık evlisiniz? anne kızından çekinmez ama, k.valideler çekinebilir yani. yardıma htiyaç duyuyorsan açık açık söylesen? o da kendini daha rahat hisseder.

Evet kaynanalar çekiniyo keşke yardıma ihtiyacın olduğunu söyleseydin. Kırılacak bi durum yok bence

Amin canim

10 yıllık evliyim canım 10 yıldır böyle
10 yıldır değişmeyen bir kadını, dert etmeye gerek bence. en azından ben dert etmezdim, onu mutlu etmek için de çırpınmazdım. hastaysam yatardım açıkcası. eşime de ben kötüyüm, annene de ayıp olacak yemek yok, hazır bir şeyler getirsen iyi olur derdim.

ayrıca 10 yıldır evine gidip kaldığım herhangi biri bile, benden açık açık yardım istemiyorsa ben de eşyasını ellemeye çekinirim.

Evinde de mi böyle? Öyleyse kadın rahat iş yapmayı sevmiyor demek ki. Ama sadece sana glince böyleyse ya çekiniyodur ya da amaaan ben napcam gelin yapsın havasındadır. Aranzıdaki ilişkiye bakarak çıkarabilirsin bunu canım.

benimki be varken de evde ben yoksam da girer çıkar temizler yemeği yapar önümdeki tabağı dahi toplar..
böyle seninki gibiler gelini hizmetçi gözüyle görüyor.
yapmayacaksın bu kadar basit.
hastayım ne çayı çorbası diyeceksin eşine kalk annene çay myap hayat müşterek diyeceksin.. yoksa ezerler.

Insan çekindigi icin yardim etmemezlik yapar mi Allah askina. En azindan mahcubiyet belirtisi gosterir. Az yeseymis de bi hizmetci tutaymis. Kv de kv ligini bilsin. Lafa gelince kizimdan farkin yok derler ama is oraya geldimi kaynanalik yaparlar. Ben de su an kv krizi geciriyorum aklima geldi dellendim
Gecmis osun bu arada.

Kayinvalideniz olarak degil oglunun evine gelen anne olarak bakiyorum olaya, anne hizmet beklemeye gelmez ki deli divane olur cocuguna ne yemek yapacak diye. Sizinki anne olarak degil kaynana olarak geliyo belliki

çekindiği için hiç bir şeye dokunamayan k.valdeler var. benim babannem. annemle birlikte üç gelininnden çekinmez, girer yapar, pişirir yedirir. bir yengemden çekinir. çünkü o mutfağına girildiğinde rahatsız olduğunu bir şekilde hissettirir. orda ebabnnem ve herkes elim elim üstünde misafir gibi oturur. aynı apartmandayız. ama bunu ne babannem ne yengem dert etmez. herkes birbirini kabullenmiş yani.

çayıydı meyvesiydi dediğine göre hizmet etmişsin. madem hastasın sen de yan gelip yan, niye kendini paralıyosun ki?

sorun onun yan gelip yatması değil senin yan gelip yatmaman.

10 yıldır böyle ise huy böyle

Sen de neden hizmet ettin asgari ile yetinsin anne istesen dolapta meyve var ye dersin olur biter

Kv bizde idi işten geldik yemek yok dışarıdan söyleyelim dedik aaa bir makarna çorba vs yapayım dedi

Akşama kadar yapmamış yemek saatinde yapacakmış gerek yok dedik söyledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…