- 25 Mart 2014
- 583
- 376
- 133
- Konu Sahibi frozen12345
-
ne kadarlık evlisiniz? anne kızından çekinmez ama, k.valideler çekinebilir yani. yardıma htiyaç duyuyorsan açık açık söylesen? o da kendini daha rahat hisseder.Iki gündür kv bizdeydi bende çok hastayım bogazimda iltihaplanma oldu ayakta zor duruyorum. Mahvoldum iki gün yemegiydi meyvediydi cayiydi. Kalkıpta bi yardıma ihtiyacın varmı demedi. Yedi içti oturdu. Hasta oldugumuda biliyordu. Ahhh canım annem bize gelince iki dakka oturmaz ne yapacağını şaşırır. Kv böyle yapınca annemin kıymetini daha bi anlıyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
10 yıllık evliyim canım 10 yıldır böylene kadarlık evlisiniz? anne kızından çekinmez ama, k.valideler çekinebilir yani. yardıma htiyaç duyuyorsan açık açık söylesen? o da kendini daha rahat hisseder.
Valla öyleyim çok hastaydımKv ler eve gelince nedense hep o gun bogaz siş olur iltihap olur ayakta durulamaz
Amin canimIki gündür kv bizdeydi bende çok hastayım bogazimda iltihaplanma oldu ayakta zor duruyorum. Mahvoldum iki gün yemegiydi meyvediydi cayiydi. Kalkıpta bi yardıma ihtiyacın varmı demedi. Yedi içti oturdu. Hasta oldugumuda biliyordu. Ahhh canım annem bize gelince iki dakka oturmaz ne yapacağını şaşırır. Kv böyle yapınca annemin kıymetini daha bi anlıyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
10 yıldır değişmeyen bir kadını, dert etmeye gerek bence. en azından ben dert etmezdim, onu mutlu etmek için de çırpınmazdım. hastaysam yatardım açıkcası. eşime de ben kötüyüm, annene de ayıp olacak yemek yok, hazır bir şeyler getirsen iyi olur derdim.10 yıllık evliyim canım 10 yıldır böyle
Iki gündür kv bizdeydi bende çok hastayım bogazimda iltihaplanma oldu ayakta zor duruyorum. Mahvoldum iki gün yemegiydi meyvediydi cayiydi. Kalkıpta bi yardıma ihtiyacın varmı demedi. Yedi içti oturdu. Hasta oldugumuda biliyordu. Ahhh canım annem bize gelince iki dakka oturmaz ne yapacağını şaşırır. Kv böyle yapınca annemin kıymetini daha bi anlıyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
çekindiği için hiç bir şeye dokunamayan k.valdeler var. benim babannem. annemle birlikte üç gelininnden çekinmez, girer yapar, pişirir yedirir. bir yengemden çekinir. çünkü o mutfağına girildiğinde rahatsız olduğunu bir şekilde hissettirir. orda ebabnnem ve herkes elim elim üstünde misafir gibi oturur. aynı apartmandayız. ama bunu ne babannem ne yengem dert etmez. herkes birbirini kabullenmiş yani.Insan çekindigi icin yardim etmemezlik yapar mi Allah askina. En azindan mahcubiyet belirtisi gosterir. Az yeseymis de bi hizmetci tutaymis. Kv de kv ligini bilsin. Lafa gelince kizimdan farkin yok derler ama is oraya geldimi kaynanalik yaparlar. Ben de su an kv krizi geciriyorum aklima geldi dellendim
Gecmis osun bu arada.
Hastayim de yat zorun neydi,10 yıllık evliyim canım 10 yıldır böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?