- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi frozen12345
-
AminIki gündür kv bizdeydi bende çok hastayım bogazimda iltihaplanma oldu ayakta zor duruyorum. Mahvoldum iki gün yemegiydi meyvediydi cayiydi. Kalkıpta bi yardıma ihtiyacın varmı demedi. Yedi içti oturdu. Hasta oldugumuda biliyordu. Ahhh canım annem bize gelince iki dakka oturmaz ne yapacağını şaşırır. Kv böyle yapınca annemin kıymetini daha bi anlıyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
55 yaşında. Yaşlımı sizceKayınvaliden kaç yaşında kadın yaşlıysa yardım etmemiştir
Demekki çoğu aynı. Aslında beklentiye girmemek gerekiyo ama insanız işte bi yerden sonra isyan bayrağı çekiliyorCanim sen beni mi anlattinnn.ayni durumdayiz.benim k.v gelir kalmaya.sabah işe giderim koltukta oturur. akşam 6 da işten gelirim ayni koltukta oturur vaziyette bulurum.bu gelin de isten gelecek kalkiyimda bi corba yapiyim demezz.bi pazar gunum var o gunude ona hizmet etmekten helak olurum.yerimden 50 sefer kalkar otururum.bi cay icer bi cay icer sorma.demligin dibini gorene kadar cay tazelemekten anam aglar...ahh ah kendi annecigim boylemi ,evime gelirde bir dakka oturmaz.yalniz degilsin cnm ...
ben gerçekten ayakta duramayacak kadar hasta olsam yemek ev işi vs. uğraşmam. hastayım, yemek yapacak durumda değilim der, mutfağı ev işlerini vs. evdeki kişilere emanet eder yatarım, dinlenirim. yani siz de bu şekilde davranabilirdiniz. bu durumda kayınvalideniz ister istemez bahsettiğiniz işlerle ilgilenir.Iki gündür kv bizdeydi bende çok hastayım bogazimda iltihaplanma oldu ayakta zor duruyorum. Mahvoldum iki gün yemegiydi meyvediydi cayiydi. Kalkıpta bi yardıma ihtiyacın varmı demedi. Yedi içti oturdu. Hasta oldugumuda biliyordu. Ahhh canım annem bize gelince iki dakka oturmaz ne yapacağını şaşırır. Kv böyle yapınca annemin kıymetini daha bi anlıyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
10 yıllık evliyim canım 10 yıldır böyle
Agzina saglik ! Benimki de benim oglum benim param,benim ekmegim der. Ben de essek gibi calisirim,sabah 8 aksam 5...nerden onun parasi oluyo bi turlu anlam veremem.Islerine gelince oglumun evi deyip eve yapisiyorlar neyi cekincek ben hastayim isim var deyip gidin odaya yatin dinlenin madem oglunun evi kalksin yemegini yapsin yesin otursun doysun artik su kaynanalrin ogullarin evi gozlerine
Kiz sen deli misin oyle kayinvalideyi buldun da ne istiyosun ayol!benimki dunya yansa kicini koltuktan kaldirmazBizde de tam tersine annem bi bardak çay koymaz, kv kaldığı süre boyunca yemekleri yapar, gitmeden de benle dip köşe temizlik yapar ki boyu benden uzun olduğundan camları falan siler hatta bana sen çocukla ilgilen ben yaparım der ama işte yine de annem bi tanedir, kv kvdir
Onu denedim canım anne sen köfte yemeğini güzel yapıyordun ahmette sever aksama yapsak dedim. Amann evde dondurucuda hazır ne varsa onu pişir dediK.valide niz hangi yemeği güzel yapıyor?
örnek annecim senin x yemeğin çok güzeldi oluyordu yapar mısın? hem bende öğrenmiş olurum; desen hem yemeğin olur hemde mutlu olur
evet lohusayken bile bişey yapmadı ama kayınvalidemi yine de severim özünde iyi bir insandırIki gündür kv bizdeydi bende çok hastayım bogazimda iltihaplanma oldu ayakta zor duruyorum. Mahvoldum iki gün yemegiydi meyvediydi cayiydi. Kalkıpta bi yardıma ihtiyacın varmı demedi. Yedi içti oturdu. Hasta oldugumuda biliyordu. Ahhh canım annem bize gelince iki dakka oturmaz ne yapacağını şaşırır. Kv böyle yapınca annemin kıymetini daha bi anlıyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?