Sizin kv de gelince yan gelip yatiyomu

Amin

63 yasinda kvalidem, bu sene dershaneye gidiyorum gelip kpederimle 15 gun bizde kaldilar
Allah var temizliginden yemegine bulasigina meyvesine cayina hep kendi yapti bana bir is buyurmadi
Ama bben de onlara gittigimde yapiyorum herseyi, bu yaz ameliyat oldu o kadar insan varken ban baktim 15 gun

K.valide niz hangi yemeği güzel yapıyor?

örnek annecim senin x yemeğin çok güzeldi oluyordu yapar mısın? hem bende öğrenmiş olurum; desen hem yemeğin olur hemde mutlu olur

10 yıldan sonra birsey bekleme.
Kvdeler cekindiginden değil da gelinleri hizmetçi gibi gördüklerinden böyle yapıyorlar.
Bnmki de böyle.sende herşeyi tam yapmak zorunda değilsin hastaymişsdn zaten

Demekki çoğu aynı. Aslında beklentiye girmemek gerekiyo ama insanız işte bi yerden sonra isyan bayrağı çekiliyor

Islerine gelince oglumun evi deyip eve yapisiyorlar neyi cekincek ben hastayim isim var deyip gidin odaya yatin dinlenin madem oglunun evi kalksin yemegini yapsin yesin otursun doysun artik su kaynanalrin ogullarin evi gozlerine

ben gerçekten ayakta duramayacak kadar hasta olsam yemek ev işi vs. uğraşmam. hastayım, yemek yapacak durumda değilim der, mutfağı ev işlerini vs. evdeki kişilere emanet eder yatarım, dinlenirim. yani siz de bu şekilde davranabilirdiniz. bu durumda kayınvalideniz ister istemez bahsettiğiniz işlerle ilgilenir.

Islerine gelince oglumun evi deyip eve yapisiyorlar neyi cekincek ben hastayim isim var deyip gidin odaya yatin dinlenin madem oglunun evi kalksin yemegini yapsin yesin otursun doysun artik su kaynanalrin ogullarin evi gozlerine
Agzina saglik ! Benimki de benim oglum benim param,benim ekmegim der. Ben de essek gibi calisirim,sabah 8 aksam 5...nerden onun parasi oluyo bi turlu anlam veremem.

Kiz sen deli misin oyle kayinvalideyi buldun da ne istiyosun ayol!benimki dunya yansa kicini koltuktan kaldirmaz

Belki akil edememistir benim annemde pek yardim etmez yengeme hasta felan olunca arada yemek yapar ici gecmis annemin ama kaynanam atom karinca gibi calisir maasallh duramaz yerinde yapi meselesi sanirsam

K.valide niz hangi yemeği güzel yapıyor?

örnek annecim senin x yemeğin çok güzeldi oluyordu yapar mısın? hem bende öğrenmiş olurum; desen hem yemeğin olur hemde mutlu olur
Onu denedim canım anne sen köfte yemeğini güzel yapıyordun ahmette sever aksama yapsak dedim. Amann evde dondurucuda hazır ne varsa onu pişir dedi

Valla benimki sorar yardım edilecek bişey varmı diye,ben çocuklarla ilgilen ben hallederim diyorum sonuçta oda bi iş dimi,yanımdan ayrılmazlar mutfağa girince hepimiz ordayız,sadece bir kere çok başım ağrıyordu ve evde badana vardı ,yardım edeyim diye börek getirmişti bize yapmaya beni öle görüncede çok pişman oldu halbuki tlfda başım ağrıyor demiştimnormal bi ağrı değildi,ama naptı börekleri yapdık tepsiye dizdik,sen pişir ben gidiyorum Dedi, saat gece 23.00 ,bide içinden sadece 5 tane alabilirsiniz Dedieşimde boya yapıyor biz böle arkasından baka kaldık eşime dedimki bak tanıştırayım bu senin annen

Valla bende nişanlıyım ve aynı durumdayım hastalık acısından. Kaynanam geldi karşıma geçti ay ölüyorum ay heryerim ağrıyor ay şöyle ay böyle. Turp gibi kadın benden hasta çıktı maşallah

Benim kayınvalidem gelince bana hiç bi şey yaptırmaz zaten üç aylık bebeğim var. Yemek bulaşık herşeyi kendi yapar kafasına göre takılır mutfakta eksik varsa gider alır gelir falan. Ama bemde bebeğim yokken ona bi şey yaptırmazdım tabi

evet lohusayken bile bişey yapmadı ama kayınvalidemi yine de severim özünde iyi bir insandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…