- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
- Konu Sahibi frozen12345
-
Iki gündür kv bizdeydi bende çok hastayım bogazimda iltihaplanma oldu ayakta zor duruyorum. Mahvoldum iki gün yemegiydi meyvediydi cayiydi. Kalkıpta bi yardıma ihtiyacın varmı demedi. Yedi içti oturdu. Hasta oldugumuda biliyordu. Ahhh canım annem bize gelince iki dakka oturmaz ne yapacağını şaşırır. Kv böyle yapınca annemin kıymetini daha bi anlıyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
Kumanda ortak noktamiz:))))))Haha konu başlığını görünce yazmasam olmaz dedin benimki gelir koltuğa uzanır kumandayı alır acar abuk sabuk dizileri yattığı yerden varmi yapilacak der EE ne diycen yok derim yer içer laflarını da sokar gider
Acayip güldüm okurken ama benimki oglunun yanindada yapmaz. Sabah eşim işe giderken rahatsizsan annem bugünde kalsın dedi yardımcı olur dedi. Amann ahmet kurban oluyum sus sakın kal diye ısrar etme ben kendime yeterim dedimBenim kv gelir oglu sehir disinda kaldigi zaman elinde kumanda oturur gelin hizmetci olsun ister. Ben işe gider gelirim ogle yemegine, kahvaltiyi hazirlarim sultan kalkar kahvaltisini yapar. Is cikisi gelirim yemek yaparim yer. Ama oglu geldiginde show yapar oglunun sevdigi yemegi yapardogumumda ailem geldiginde de show yapmisti, tam isler bitti oturalim der millet, ben evi supureyim der(sabahtan annem supurmus olmasina ragmen). Boyle boyle evi komple 3 kere supurdegu oldu ama kimse yokken gelinim ogle yemegine gelcek bi cay koyiyim demez. Her seferinde pijamayla yatagin icinde tv izlerken bulurum
Eşim sadece anlasın diye ben her kalktigimda yardıma geleyimmi dedi. Bende gel dedim ama kv de tık yokO durumda olunca akıl etmesi lazım. En azından kendine hizmet ettirmese o da yeterdi. Eşin demedi mi anne bi çorba yap eşim hasta içsin filan diye. Benimki gelince çay bile döktürmez hasta olsam elinde çorba bebe bisküvisiyle peşimde dolanır,(gerçi genel olarak fazla ilgilidir bazen boğucu derecede) ama sağolsun kötü niyetli değildir eşimin ailesi yönüyle şanslı olduğum nadir konulardan biridir. Ama eşim de sürekli uyarır üzerine gitmeyin hasta filan diye. Bence kv ni uyarmaktan çekinme en azından hasta olduğunu belirt kendi başının çaresine baksın.
Vayy üstüne alınmıyor demek ki. Totosunu büyütsünEşim sadece anlasın diye ben her kalktigimda yardıma geleyimmi dedi. Bende gel dedim ama kv de tık yok
Bizde de tam tersine annem bi bardak çay koymaz, kv kaldığı süre boyunca yemekleri yapar, gitmeden de benle dip köşe temizlik yapar ki boyu benden uzun olduğundan camları falan siler hatta bana sen çocukla ilgilen ben yaparım der ama işte yine de annem bi tanedir, kv kvdirIki gündür kv bizdeydi bende çok hastayım bogazimda iltihaplanma oldu ayakta zor duruyorum. Mahvoldum iki gün yemegiydi meyvediydi cayiydi. Kalkıpta bi yardıma ihtiyacın varmı demedi. Yedi içti oturdu. Hasta oldugumuda biliyordu. Ahhh canım annem bize gelince iki dakka oturmaz ne yapacağını şaşırır. Kv böyle yapınca annemin kıymetini daha bi anlıyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
Kurban oluyum sus ahmetttttAcayip güldüm okurken ama benimki oglunun yanindada yapmaz. Sabah eşim işe giderken rahatsizsan annem bugünde kalsın dedi yardımcı olur dedi. Amann ahmet kurban oluyum sus sakın kal diye ısrar etme ben kendime yeterim dedim
Siz de gelinsiniz belli...Bizde de tam tersine annem bi bardak çay koymaz, kv kaldığı süre boyunca yemekleri yapar, gitmeden de benle dip köşe temizlik yapar ki boyu benden uzun olduğundan camları falan siler hatta bana sen çocukla ilgilen ben yaparım der ama işte yine de annem bi tanedir, kv kvdir
Canim sen beni mi anlattinnn.ayni durumdayiz.benim k.v gelir kalmaya.sabah işe giderim koltukta oturur. akşam 6 da işten gelirim ayni koltukta oturur vaziyette bulurum.bu gelin de isten gelecek kalkiyimda bi corba yapiyim demezz.bi pazar gunum var o gunude ona hizmet etmekten helak olurum.yerimden 50 sefer kalkar otururum.bi cay icer bi cay icer sorma.demligin dibini gorene kadar cay tazelemekten anam aglar...ahh ah kendi annecigim boylemi ,evime gelirde bir dakka oturmaz.yalniz degilsin cnm ...Iki gündür kv bizdeydi bende çok hastayım bogazimda iltihaplanma oldu ayakta zor duruyorum. Mahvoldum iki gün yemegiydi meyvediydi cayiydi. Kalkıpta bi yardıma ihtiyacın varmı demedi. Yedi içti oturdu. Hasta oldugumuda biliyordu. Ahhh canım annem bize gelince iki dakka oturmaz ne yapacağını şaşırır. Kv böyle yapınca annemin kıymetini daha bi anlıyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
ZiyadesiyleSiz de gelinsiniz belli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?