Sizin kv de gelince yan gelip yatiyomu

Benim kv gelir oglu sehir disinda kaldigi zaman elinde kumanda oturur gelin hizmetci olsun ister. Ben işe gider gelirim ogle yemegine, kahvaltiyi hazirlarim sultan kalkar kahvaltisini yapar. Is cikisi gelirim yemek yaparim yer. Ama oglu geldiginde show yapar oglunun sevdigi yemegi yapar dogumumda ailem geldiginde de show yapmisti, tam isler bitti oturalim der millet, ben evi supureyim der(sabahtan annem supurmus olmasina ragmen). Boyle boyle evi komple 3 kere supurdegu oldu ama kimse yokken gelinim ogle yemegine gelcek bi cay koyiyim demez. Her seferinde pijamayla yatagin icinde tv izlerken bulurum

Ayni beni anlatmisin kv yerinden kalkmaz annem gelse napcagini sapıtır .

Normalde benim evime gelenin iş yapmasını istemem bende gidip kimsede iş yapmayı sevmem madem hastasın kalkıp bişey yapma yat sende isteyen isyediğini alsın

O durumda olunca akıl etmesi lazım. En azından kendine hizmet ettirmese o da yeterdi. Eşin demedi mi anne bi çorba yap eşim hasta içsin filan diye. Benimki gelince çay bile döktürmez hasta olsam elinde çorba bebe bisküvisiyle peşimde dolanır,(gerçi genel olarak fazla ilgilidir bazen boğucu derecede) ama sağolsun kötü niyetli değildir eşimin ailesi yönüyle şanslı olduğum nadir konulardan biridir. Ama eşim de sürekli uyarır üzerine gitmeyin hasta filan diye. Bence kv ni uyarmaktan çekinme en azından hasta olduğunu belirt kendi başının çaresine baksın.

Acayip güldüm okurken ama benimki oglunun yanindada yapmaz. Sabah eşim işe giderken rahatsizsan annem bugünde kalsın dedi yardımcı olur dedi. Amann ahmet kurban oluyum sus sakın kal diye ısrar etme ben kendime yeterim dedim

Eşim sadece anlasın diye ben her kalktigimda yardıma geleyimmi dedi. Bende gel dedim ama kv de tık yok

Benim evime geldiğinde misafir gibi ağırlarım. Çok özenirim. Aynı şekilde ben onun evine gittiğimde de o benim için özenir hiç bir iş yaptırmaz. Ama rica edersem sahiplenir kendi evi gibi davranır girer mutfağa da temizliğe de.
Annem de aynı şekildedir. Ben yardım istemedikten sonra misafir gibi otururlar.

Bizde de tam tersine annem bi bardak çay koymaz, kv kaldığı süre boyunca yemekleri yapar, gitmeden de benle dip köşe temizlik yapar ki boyu benden uzun olduğundan camları falan siler hatta bana sen çocukla ilgilen ben yaparım der ama işte yine de annem bi tanedir, kv kvdir

Siz de gelinsiniz belli...

Canim sen beni mi anlattinnn.ayni durumdayiz.benim k.v gelir kalmaya.sabah işe giderim koltukta oturur. akşam 6 da işten gelirim ayni koltukta oturur vaziyette bulurum.bu gelin de isten gelecek kalkiyimda bi corba yapiyim demezz.bi pazar gunum var o gunude ona hizmet etmekten helak olurum.yerimden 50 sefer kalkar otururum.bi cay icer bi cay icer sorma.demligin dibini gorene kadar cay tazelemekten anam aglar...ahh ah kendi annecigim boylemi ,evime gelirde bir dakka oturmaz.yalniz degilsin cnm ...

Yorumlari okudum da,bazilari k.v cekiniyodur vs diye resmen zirvalamis.ya ne cekinmesi allah askina.gelip kalirken yiyip icip otururken hasta insandan hizmet beklerken cekinmiyolarda! Ustelik lafa gelince kizimdan ayirtetmem demeyi biliyolar.yardima niye cekiniyolar.kv ler biraz adam kullanmayi seviyolar birazda kurnazliktan yardim etmemek icin cekiniyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…