- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi frozen12345
-
Bizimki temiLikten anlamaz yaptigida zor yenir hal bole olunca is hep bana duser bide koyden kalmaya gelirler bir ay küçük cocugumda var senin kaynanana hayran kaldim cam silmis yaBenimkinin is yaptığı zaman da vaaar yapmadığı zaman da. Hakkini yiyemem direk is yapmaya geldiği de cok(camlarimi siliyor), misaifr gibi gitmisligi de var.
Yardim istersem cevirmez ama, aksam yemegine gelip corba yaptirdim gecenyetismedi napayim oleyim mi
Yapmadiginda bozulmuyorum. Is beklemiyorum.
Ama sen hastaymissin, yasli falan degilse bir isin ucundan tutabilirdi. Tutmadi diye uzme kendini de, ucu acik bi konu.
evime kim gelirse gelsin asla is yaptırmam sevmedigim kaynana bile olsa benim evim benim mutfagım normalda sabahları gec kalkarım ama sırf kaynana geldigind emutfagıma girmesin kahvaltı hazırlamasın diye saat kurarım genel olarak sevmem mutfagım gireni 15 kisi gün agırladım mutfakta tabakları cayları hep kendim hazırladım 1 kisi oda kuzenimde yanıma cagardım baska kims istmeme ben hazırlar hizmet ederim evimde olan pasa gibi yasamalıIki gündür kv bizdeydi bende çok hastayım bogazimda iltihaplanma oldu ayakta zor duruyorum. Mahvoldum iki gün yemegiydi meyvediydi cayiydi. Kalkıpta bi yardıma ihtiyacın varmı demedi. Yedi içti oturdu. Hasta oldugumuda biliyordu. Ahhh canım annem bize gelince iki dakka oturmaz ne yapacağını şaşırır. Kv böyle yapınca annemin kıymetini daha bi anlıyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
eee söyle yap annene yemek saaati cagrı at 10 dakka sonra arasın napıyosunuz dediginde sende annene de ii iste yemek yedik BENNNN bulasıklıar topluyorum cay kouyuyorm bi arada falan de kaynanan anlasın....Iki gündür kv bizdeydi bende çok hastayım bogazimda iltihaplanma oldu ayakta zor duruyorum. Mahvoldum iki gün yemegiydi meyvediydi cayiydi. Kalkıpta bi yardıma ihtiyacın varmı demedi. Yedi içti oturdu. Hasta oldugumuda biliyordu. Ahhh canım annem bize gelince iki dakka oturmaz ne yapacağını şaşırır. Kv böyle yapınca annemin kıymetini daha bi anlıyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
Bizimki temiLikten anlamaz yaptigida zor yenir hal bole olunca is hep bana duser bide koyden kalmaya gelirler bir ay küçük cocugumda var senin kaynanana hayran kaldim cam silmis ya
Gerçi evindede aynı fazla titiz olduğunu söyleyememEvinde de mi böyle? Öyleyse kadın rahat iş yapmayı sevmiyor demek ki. Ama sadece sana glince böyleyse ya çekiniyodur ya da amaaan ben napcam gelin yapsın havasındadır. Aranzıdaki ilişkiye bakarak çıkarabilirsin bunu canım.
Benim bi başka rahatsızlığım da var surekli olan. Ben onun evine gidince ondan yardım talebi beklemiyorum. Ne yapılacaksa o demeden kalkiyorum hemen. Ne bileyim bu kadının bu halleri beni sogutuyo kendinden.
Ayy çok guldum maşallah KV ze boyleleri de var demekBiz cok uzaknda degiliz cok yakin da. Kalma durumu olmadi simdilik.
Kayinvalidem hem cok temizdir hem eli cok lezzetlidir.
Camdan duserim diye korkuyor o siliyor evlendigimden beri.perdeleri de esime yikatiyor, ben ortada cay falan tasiyorum anca.
Nazar degmesin cidden kayinvalidemle iliskimiz iyidir ve bu benden degil ondan kaynakli.
Eger bir gelin evinde is yapilmasindan hoslanmiyorsa, kv yan geldi yatti diye sikayet etmez zaten. Ben kv olsam zaten oyle bir gelinin evine ayak basmam.çekindiği için hiç bir şeye dokunamayan k.valdeler var. benim babannem. annemle birlikte üç gelininnden çekinmez, girer yapar, pişirir yedirir. bir yengemden çekinir. çünkü o mutfağına girildiğinde rahatsız olduğunu bir şekilde hissettirir. orda ebabnnem ve herkes elim elim üstünde misafir gibi oturur. aynı apartmandayız. ama bunu ne babannem ne yengem dert etmez. herkes birbirini kabullenmiş yani.
Ne diyim valla allah herkeze bole becerikli kaynana versin sanslilar arasindasinBiz cok uzaknda degiliz cok yakin da. Kalma durumu olmadi simdilik.
Kayinvalidem hem cok temizdir hem eli cok lezzetlidir.
Camdan duserim diye korkuyor o siliyor evlendigimden beri.perdeleri de esime yikatiyor, ben ortada cay falan tasiyorum anca.
Nazar degmesin cidden kayinvalidemle iliskimiz iyidir ve bu benden degil ondan kaynakli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?