Sizin methodunuz ne ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzel çok bakımlı kadınlar var vücutları güzel yüzleri ve çok fazla eğlence sektörü var
Kızlar biz nasıl kocalarımızı sevgililerimizi nasıl elimizde tutucaz ???
bir söz vardır Gitmek isteyeni kırk düğüm halatla bağlasan, tutamazsın. Kalmak isteyene saç teli yeter.

Çok güzel çok bakımlı kadınlar var vücutları güzel yüzleri ve çok fazla eğlence sektörü var
O beni düşünsün nasıl elinde tutacağını

Kendinize bir güvenin lütfen şu güzellik algısı kadar keşke kendimizi geliştirmeye de zaman ayırsak dimi?

O beni düşünsün nasıl elinde tutacağını

Kendinize bir güvenin lütfen şu güzellik algısı kadar keşke kendimizi geliştirmeye de zaman ayırsak dimi?
Evet keşke sıyrılmak çok zor bu düşüncelerden inanın bende öyle yapmaya çalışıyorum kendine odaklan diyorum sonra bi bakıyorum etrafa insanı cezbeden ne çok şey var e diyorum ben geride mi kaldım yanında ki ne kadar yanımda durur

Seni cezbeden de olabilr durum terside yaşanabilir, eşin senin onunla kalman için bir şey yapar mıydı?

Güzellik için gidiyorsa şimdiden ayrılın, boşanın samimi söylüyorum.
10 20 yıl içerisinde vücudumuz kendini sarkma kırışma evresine hazırlayacak.

İlla güzellik algısı sadece "dış görünüş" ise sizin için her yerde güzellik merkezleri var sürekli gidebilirsiniz, yaşlanma karşıtı piyasada çok iyi kremler var.
O eğlence sektörlerinden kastınız nedir?

Sadece küçük bir tavsiye ilişki de sadakat, gülümseme, anlayış ve okumak - konuşmak tüm güzellik algısının önüne geçer.

Ben tasma taktim, en kesin cozumun bu oldugunu dusunuyorum ay ne munasebet, ben zaten guzelim

Benden iyisi, guzeli, uzunu vsvsvs var bu dunyada elbette (herkes için bu böyle) ama eşim benden iyisini bulamaz. Çitayi daha yukari taşiyabilecegini sanmiyorum. (Ortalama bir tip olsam belki boyle dusunmezdim ama Turkiye icin ortalama ustu ) Kendi de boyle dusunuyor.

Çok daha güzel hatunlar siraya girmiş evdeki kocanizin peşinde değiller. Daha yakisikli, daha parali çok erkek var.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…