bir söz vardır Gitmek isteyeni kırk düğüm halatla bağlasan, tutamazsın. Kalmak isteyene saç teli yeter.Çok güzel çok bakımlı kadınlar var vücutları güzel yüzleri ve çok fazla eğlence sektörü var
Kızlar biz nasıl kocalarımızı sevgililerimizi nasıl elimizde tutucaz ???
O beni düşünsün nasıl elinde tutacağınıÇok güzel çok bakımlı kadınlar var vücutları güzel yüzleri ve çok fazla eğlence sektörü var
Evet keşke sıyrılmak çok zor bu düşüncelerden inanın bende öyle yapmaya çalışıyorum kendine odaklan diyorum sonra bi bakıyorum etrafa insanı cezbeden ne çok şey var e diyorum ben geride mi kaldım yanında ki ne kadar yanımda dururO beni düşünsün nasıl elinde tutacağını
Kendinize bir güvenin lütfen şu güzellik algısı kadar keşke kendimizi geliştirmeye de zaman ayırsak dimi?
Onlar bıkana kadar bizde de iş geçmesin ve de yaş :)Sanki adamlar brad pit elimizde tutmak ne ya aç adam asla tutulmaz sal gitsin elbet bıkar :)
Seni cezbeden de olabilr durum terside yaşanabilir, eşin senin onunla kalman için bir şey yapar mıydı?Evet keşke sıyrılmak çok zor bu düşüncelerden inanın bende öyle yapmaya çalışıyorum kendine odaklan diyorum sonra bi bakıyorum etrafa insanı cezbeden ne çok şey var e diyorum ben geride mi kaldım yanında ki ne kadar yanımda durur
Ben tasma taktim, en kesin cozumun bu oldugunu dusunuyorumÇok güzel çok bakımlı kadınlar var vücutları güzel yüzleri ve çok fazla eğlence sektörü var
Elimizde tutmamiz mi lazimmis?Çok güzel çok bakımlı kadınlar var vücutları güzel yüzleri ve çok fazla eğlence sektörü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?