Sizin methodunuz ne ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzel çok bakımlı kadınlar var vücutları güzel yüzleri ve çok fazla eğlence sektörü var
Kızlar biz nasıl kocalarımızı sevgililerimizi nasıl elimizde tutucaz ???
her erkek her kadini begenecek diye bir sey yok, bazi erkekler cok yapay kadinlari begenmez, dogal guzellik ister, konusacagi, paylasim yapacagi insan olsun ister.

Benim metodumu vereyim çok işe yarıyor: umursamamak. Ha aldatmanın da güzellikle eğlence sektörü ile alakası yok bunu bilin. Ben benden çok daha kilolu bir teyzeyle bile aldatılmıştım

Çok güzel kadınlar var evet ama cokta yakışıklı erkekler var. Hayatımızdaki kıllı göbekli erkeklerin " çok yakışıklılar var etrafta ya sevdiğim kadını elimden kacirirsam" diye düşünüp, fit olmak bakımlı olmak için gayret ettiklerini görmedim duymadım. Bu düşünceler hep kadın düşünceleri. Salin ipini. Giderse saten hiç sizin olmamıştır.

Biraz kendinize saygı duymayı öğrenmeniz lazım.

Çok güzel çok bakımlı kadınlar var vücutları güzel yüzleri ve çok fazla eğlence sektörü var
Koca ve sevgililerimizi elimizde tutmak için çaba harcamamıza gerek yok. Yanımda olmaz isteyen olur, istemeyenin fizana kadar yolu var. Ben buyum, beğenen böyle beğensin. Daha fazlasını istiyorsa yallah fizana.

Elektrikli tasma alın ama boynuna degil bi tehlike sezdiginizde basarsınız kumandanın dügmesine, verirsiniz coşkuyu sorun kökten çözülür

Hayır konuya böyle bakarsak sadece bi tık uzağınızda yunan heykeli misali adamlar da var. Hele eglence sektöründe her bir baklavasına ayrı şiirler yazılacak, sakalsız da bakmalara doyamayacagınız yüzlere sahip adamlar var. Sizinki de kırmızı gecelikle tüylü terlik giysin o zaman sizi elinde tutmak için

Benim kocamın özel okulda okuyan 2 çocuğu bir de yüksek zam isteyen ev sahibi var..kocamı elimden alıp çocuklarımın okul taksitlerini ve ev kirasını ödemek isteyen kadınlar hiç çekinmeyin..ben referansım 4×4 lük adamdır edit: evi kendine ait olan adaylara öncelik verilecektir

tutmaya çalışmıyorum kimseyi buyursun gitsin daha güzeline gitmek isterse ha daha güzeli ona bakar mı o var işte

Senin mantığınla ; bakımlı,vücudunu diri tutup yüzünü guzellestirmek için çaba harcayan kadınlar olarak.Ki bu endişen anlamsız geldi bana..Sen elin kadınından ziyade kocana/sevgiline güvenmiyorsun bence.
Adamın gözü disardaysa ; sen yirtinsan da tutamazsin.
Ne mankenler heder oldu..
İş guzellikte bitse bunlar zaten aldatilmazdi..

"Eğlence sektöründeki" çok güzel genç kızlar kocanızla değil parasıyla ilgilenir muhtemelen.

O yüzden spesifik olarak öyle bir korkunuz varsa harcayın, harcatın, yatırıma borçlandırın.

Daş gibi herufler de var, sen de durma annem

Benim kocanın maaşı onların bir gecelik eğlence parasını anca çıkarır elimden alsa bir gecelik aşk yaşayadık diyip geri döner.
O eli yüzü tötö güzeller de bizim heriflerin yolunu gözlüyormuş diye etrafta konuşuyorsunuz herifler 40 gün bunalımdan çıkamıyor kandırmayın şu ana kuzularını hemi tatlım sonra uğraşan biz oluyoruz

Etrafta sadece kadınlar yok ki .. çok yakışıklı, feci kaslı , aşırı seksi , six packsli çok fazla erkek de var ..
Kocalarımız bizi nasıl elde tutuyor peki ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…