• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin ortalama kac dostunuz ve arkadasiniz var

Liseden : 2
Üniversiteden: 1 + 2
KK ' den :1 +1
İş çevresi: 1+1
Genel: 1

arkadaş = dost tur benim için.

Sanırım 10 :) Ortalama ne yapıyor. Ortalamayı alınca 10 u 10 a böleriz 1 çıkar.

1 tane dostum can arkadaşm var
5-6 tane de erkek kız karma arkadaşım var başkada gerek yok :)

dostum iki tane diyebilirim ama arkadaşlarım sayamayacak kadar çok

bugüne kadar saymak hiç aklıma gelmemişti..
3 tane dostum var (biri 20 yıllık anaokulundan beri berababeriz:16:) eşimi de sayarsam 4 oluyor

arkadaş sayısı önemli değil bence , bugüne kadar okuduğum okullardaki çalıştığım işyerlerinde ki çoğu kişiyi bgn arasam alışverişe gidecek oturup laflayacak kadar samimiytimiz var ama 10 yıl konuşmasak da aklıma gelmez açıkçası...

sonuç olarak BAATTİN in bi lafı aklıma geldi..çok arkadaşı olanlar için diyor ki 2 tane 50 kuruş da 1 lira eder, 10 tane 10 kuruşda..niceliği boşver niteliğe bak bence

saçma bir istatistik, çünkü rakamların bu konuda faydası olacağını sanmıyorum. örneğin facebookunda 1000 küsur arkadaşı olan bir insan belki de dünyanın en yalnız insanıyken, hiç arkadaş çevresi olmayan ama senelerdir görüştüğü tek bir çocukluk arkadaşıyla kendini bu dünyada son derece mutlu ve kalabalık hisseden insanlar pekala da olabilir:6: nicelik değil, nitelik önemli:82:

Desenize ben a sosyalin tekiyim ne bir arkadasim ne bir dostum var

Yapı meselesi bu. Önemli olan kendinizden memnun olmanız, kötü bir şey değil ki.

Ben duramam mesela, her yerde birileriyle sohbet edebilirim. Bilinçli değil, içimden geliyor.

Yapı meselesi bu. Önemli olan kendinizden memnun olmanız, kötü bir şey değil ki.

Ben duramam mesela, her yerde birileriyle sohbet edebilirim. Bilinçli değil, içimden geliyor.

Ya ne guzel benim oyle bi hunerim yok malesef .ablamda sizin gibidir cok ozenirim oyle insanlara.benimlede sohbet edebilirşin demi:p

Ortaokul' dan 1, Lise' den 2, Üniversiteden 1, tabii üniversitedeki arkadaşımla görüşemiyoruz okul bitince, telefon ve msjlara kaldık..:ssz:

Bana da gereksiz bir konu gibi kaldı.. herkes dost sayısını söylese ne olacak. Kaldı ki dost kategorisine itelemek zorunda mıyız arkadaşlarımızı?

hic yok kalmadi menfaat kiskanclik egoistlik hepsi yalan sahte dostlar olmasin boyle dah iyi...

Bazi arkadaslar tarafimdan yalnis anlasilmisim sanirim, ortalamadan kastim 'asagi yukari tahmenen' anlaminda.
Cevaplariniz icin tesekkur ederim.

Bilmiyorum ama arkadasta benim gibi belki de "acaba anormallik bende mı yoksa herkesin mı oyle " diye merakından sormuş sanırım.
Cunku benim hic dostum yok. Ve bu benim bilinçli secimim. Bir sene oncesine kadar dostlara sahip biriydim. Ve hepsini bilinçli olarak hayatımdan çıkardım yapılanlardan oturu.
Ama arkadas cok var. Hepsiyle de mesafem vardır. Hic biriyle cok samimi olmuyorum. Samimi oldugum tek yer belki de burası dış insanlara karsi ;)
Dost olarakta ailemden insanları secmeye karar verdim ama hala da emin degilim.
Bu yuzden arada bana da "acaba bende mı sorun var belki de baskaları kazık yemiyordur ben yanlis sectim ya da benim tavrım yanlis " diye dusunce oluyor.arkadasta belki bu yuzden yazmış.

Arkadaşım diyebileceğim sayısız insan vat ona rağmen dost diyebileceğim yalnızca bir kişi var ve o da şüpheli bazen çok iyi bazen çok saçma davranır. En iyisi tek dostum eşim diyeyim ben :)

ne dostum var ne arkadaşım.olmasında zaten istemiyorum.hepsi çıkarları olduğu için insanın yanında.
bazı arkadaşlar burda gerçek dostlarının olduklarını yazmışlar ama ben dostluğa falan inanmıyorum.belki diyeceksinizki size denk gelmemiştir gerçek dost ama bunada inanmıyorum.tamam bana denk gelmedi ya başkası.etrafıma bir sürü insan var ve herkesin arkadaşlıkları "gerçek dostları" var.o kişi dostlarını sevdiğinden onların niyetlerini görmüyor ama ben uzaktan gözlemlediğim için herşeyin farkındayım.dostum dediğim insanlar heran onu yarıyolda bırakacak cinstenler.artık insanlara güven kalmadı.çok zor bir dünyada yaşar olduk.
hep söylemişimdir hatta kaç defa bu forumada yazdım ve ölene kadar söyleyeceğim.
benim en yakın dostlarım sirdaşlarım annem,babam ve ablamdır o kadar.şöyle düşünelim.diyelimki bana birşey oldu.benim için üzülecek yegane kişiler ailem.başkaları sevinecekler.çünkü gerçekten böyle bir dünyada yaşar olduk.herkes herkesin mutsuzluğunu istiyor,hastalanmasını,acı çekmesini istiyor.etrafımda 1000 tane arkadaşım olsun.kim benim mutlu günüme ailem kadar sevinebilir veya kim benim kötü günüme ailem kadar üzülebilir?
bunu çok yakın zamanda kendim şahit oldum.en mutlu günümüzde herkes bizi kıskanır oldu.ne diyeyim allah akıl versin o insanlara.

çok uzun oldu ama bu konuda çok doluyim çünkü:18:

9-10 arkadaşım var. 1 dostum var diye düşünüyordum ama artık ondan bile emin değilim.
Tek dostum şu an annem ve sevgilim.

Back
X