Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne dostum var ne arkadaşım.olmasında zaten istemiyorum.hepsi çıkarları olduğu için insanın yanında.
bazı arkadaşlar burda gerçek dostlarının olduklarını yazmışlar ama ben dostluğa falan inanmıyorum.belki diyeceksinizki size denk gelmemiştir gerçek dost ama bunada inanmıyorum.tamam bana denk gelmedi ya başkası.etrafıma bir sürü insan var ve herkesin arkadaşlıkları "gerçek dostları" var.o kişi dostlarını sevdiğinden onların niyetlerini görmüyor ama ben uzaktan gözlemlediğim için herşeyin farkındayım.dostum dediğim insanlar heran onu yarıyolda bırakacak cinstenler.artık insanlara güven kalmadı.çok zor bir dünyada yaşar olduk.
hep söylemişimdir hatta kaç defa bu forumada yazdım ve ölene kadar söyleyeceğim.
benim en yakın dostlarım sirdaşlarım annem,babam ve ablamdır o kadar.şöyle düşünelim.diyelimki bana birşey oldu.benim için üzülecek yegane kişiler ailem.başkaları sevinecekler.çünkü gerçekten böyle bir dünyada yaşar olduk.herkes herkesin mutsuzluğunu istiyor,hastalanmasını,acı çekmesini istiyor.etrafımda 1000 tane arkadaşım olsun.kim benim mutlu günüme ailem kadar sevinebilir veya kim benim kötü günüme ailem kadar üzülebilir?
bunu çok yakın zamanda kendim şahit oldum.en mutlu günümüzde herkes bizi kıskanır oldu.ne diyeyim allah akıl versin o insanlara.
çok uzun oldu ama bu konuda çok doluyim çünkü:18:
Kizlar bisey merak ediyorum saatlerdir nette arastiriyorum pek bi bilgi edinemedim.
Bir kisinin ortalama kac arkadasi ve dostu olmali yalniz degilim diyebilmesi icin.
Benim ortalama oturup muhabbet edebilecegim 15-20 arkadasim, 3 dostum var ve yavas yavas sayilari azaliyo. Rahatsiz oldum bu durumdan.
Sizin arkadas,dost sayniz nedir? Paylasir misiniz.
Kizlar bisey merak ediyorum saatlerdir nette arastiriyorum pek bi bilgi edinemedim.
Bir kisinin ortalama kac arkadasi ve dostu olmali yalniz degilim diyebilmesi icin.
Benim ortalama oturup muhabbet edebilecegim 15-20 arkadasim, 3 dostum var ve yavas yavas sayilari azaliyo. Rahatsiz oldum bu durumdan.
Sizin arkadas,dost sayniz nedir? Paylasir misiniz.
ne dostum var ne arkadaşım.olmasında zaten istemiyorum.hepsi çıkarları olduğu için insanın yanında.
bazı arkadaşlar burda gerçek dostlarının olduklarını yazmışlar ama ben dostluğa falan inanmıyorum.belki diyeceksinizki size denk gelmemiştir gerçek dost ama bunada inanmıyorum.tamam bana denk gelmedi ya başkası.etrafıma bir sürü insan var ve herkesin arkadaşlıkları "gerçek dostları" var.o kişi dostlarını sevdiğinden onların niyetlerini görmüyor ama ben uzaktan gözlemlediğim için herşeyin farkındayım.dostum dediğim insanlar heran onu yarıyolda bırakacak cinstenler.artık insanlara güven kalmadı.çok zor bir dünyada yaşar olduk.
hep söylemişimdir hatta kaç defa bu forumada yazdım ve ölene kadar söyleyeceğim.
benim en yakın dostlarım sirdaşlarım annem,babam ve ablamdır o kadar.şöyle düşünelim.diyelimki bana birşey oldu.benim için üzülecek yegane kişiler ailem.başkaları sevinecekler.çünkü gerçekten böyle bir dünyada yaşar olduk.herkes herkesin mutsuzluğunu istiyor,hastalanmasını,acı çekmesini istiyor.etrafımda 1000 tane arkadaşım olsun.kim benim mutlu günüme ailem kadar sevinebilir veya kim benim kötü günüme ailem kadar üzülebilir?
bunu çok yakın zamanda kendim şahit oldum.en mutlu günümüzde herkes bizi kıskanır oldu.ne diyeyim allah akıl versin o insanlara.
çok uzun oldu ama bu konuda çok doluyim çünkü:18:
Bir samimi arkadaşım var dertlerimi anlattığım beni dinler bu bile önemli çoğu insan artık bencilliğinden dinlemeyide bırakmış egosu tavan yapmış, çok insanlarla konuşurum kendimi kısıtlamam, ama arkadaşlıkta allahın bir armağanı bu güne kadar hep arkadaşlarım oldu,insanın en kötüsü hiç arkadaşı olmayanıdır sözüm meclisten dışarı bence o bir bencildir, o bir egoistir kesinlikle hümanist değlldir , herkesi karalar ,paylaşmak bu kadar zormudur evi pis olacak diye kimseyi davet etmez insanlıktan çıkmış insanlar diyorum bence herkesin 1 tane dahi olsa bir arkadaşı olmalı ,insna terapi gibi iyi geliyor,alzheimer hastalığını dahi engelliyor arkadaş
başka çerçeveden bakma ihtimali veriyor daha insalcıl olunuyor bir kocayla ,ömür geçmez ve hayat renksizdir mutlaka samimi arkadaş bulunmalı emek vermeli,
maddiyatçı dünya depresyona kapıyı açmaktır
çok doğru insanın gerçeten arkadaşa ihtiyacı var bunun eksikliğini okadar yaşıyorumki buaralar
biri bana dokunsa oturur ağlarım o derece konuştuğum muhabbet ettiğim kimse kalmadı arkadaşlarım farklı şehirlere
taşındılar zaten azdılar şimdide uzaktalar bir kişi kaldı aslında bana çok yakın olması gereken derdimi tasamı paylaşıyorum diyeceğim
ama maalesef oda bencil gelir kendi derdini tasasını anlatır gider hatta bazen sen nasılsın demeyi bile unutur üzülüyorum aslında sizin tarif ettiğiniz gibi biride değilim evime gelinmesin filan demem ama kafa yapısı olarak herkesle uyuşamıyorum galiba
ama okadar istiyorum bikaç arkadaşım olsun arada kahveye gideyim dertde tasaya gerek yok 2 dedikoduyada razıyım ben![]()