• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin ortalama kac dostunuz ve arkadasiniz var

ne dostum var ne arkadaşım.olmasında zaten istemiyorum.hepsi çıkarları olduğu için insanın yanında.
bazı arkadaşlar burda gerçek dostlarının olduklarını yazmışlar ama ben dostluğa falan inanmıyorum.belki diyeceksinizki size denk gelmemiştir gerçek dost ama bunada inanmıyorum.tamam bana denk gelmedi ya başkası.etrafıma bir sürü insan var ve herkesin arkadaşlıkları "gerçek dostları" var.o kişi dostlarını sevdiğinden onların niyetlerini görmüyor ama ben uzaktan gözlemlediğim için herşeyin farkındayım.dostum dediğim insanlar heran onu yarıyolda bırakacak cinstenler.artık insanlara güven kalmadı.çok zor bir dünyada yaşar olduk.
hep söylemişimdir hatta kaç defa bu forumada yazdım ve ölene kadar söyleyeceğim.
benim en yakın dostlarım sirdaşlarım annem,babam ve ablamdır o kadar.şöyle düşünelim.diyelimki bana birşey oldu.benim için üzülecek yegane kişiler ailem.başkaları sevinecekler.çünkü gerçekten böyle bir dünyada yaşar olduk.herkes herkesin mutsuzluğunu istiyor,hastalanmasını,acı çekmesini istiyor.etrafımda 1000 tane arkadaşım olsun.kim benim mutlu günüme ailem kadar sevinebilir veya kim benim kötü günüme ailem kadar üzülebilir?
bunu çok yakın zamanda kendim şahit oldum.en mutlu günümüzde herkes bizi kıskanır oldu.ne diyeyim allah akıl versin o insanlara.

çok uzun oldu ama bu konuda çok doluyim çünkü:18:

bu lafın üzerine yüz kere imzamı atarım. öyle güzel anlatmışsın ki benim nickim hayal, dost kavramı da hayalde olabilecek şey zaten. insanlardan nefret ediyorum, ne kadar acı. kimseyi görmek istemiyorum. bir buranın ortamı samimi geliyo. ayrıca beni bu kadar hayattan soğutanları Allaha havale ediyorum.

Benım tek dostum ıckım ve sigaram la la la la :) bu ne yahu insanın hayatta bi suru dostu olmazkı. Benım dost dediğim tek annem var. Kalanların hepsi arkadaşım. En yakından en uzağa dogru diyebilirim :)

Kizlar bisey merak ediyorum saatlerdir nette arastiriyorum pek bi bilgi edinemedim.
Bir kisinin ortalama kac arkadasi ve dostu olmali yalniz degilim diyebilmesi icin.

Benim ortalama oturup muhabbet edebilecegim 15-20 arkadasim, 3 dostum var ve yavas yavas sayilari azaliyo. Rahatsiz oldum bu durumdan.

Sizin arkadas,dost sayniz nedir? Paylasir misiniz.

10 kişiye dostum dersin de içindeki sıkıntıyı anlatacak bir tane güvenilir omuz bulamazsın yada tek bir kişiye dostum dersin de 10 kişinin kaldıramayacağı dertleri anlatırsın..
bir ortalaması yok bu işin 2 dostun var diye aaa yazık demez kimse..
ama madem sormuşsun,
3 tane dostum var, arkadaş desen oda az. çünkü ben azcık seçerim birde sinir olduysam domuzluk yaparım kendimi sevdirmem , pat pat söylerim o yüzden pek sevilmem de :1: ben bunu en güzel huyum olarak değerlendiriyorum ama. iyiki böyleyim. çünkü huzurum var, boş kapris, istenmeyen buluşmalar, keyifsiz ortamlarım yok..
umarım sizin de öyledir, sayıyı boş verin dostluğun büyüklüğüne bakın derim. :34:

Arkadaşım çoktur da dostum dediğim topu topu 6 kişi bay bayan gerisi merhaba merhaba muhabbet.

Kizlar bisey merak ediyorum saatlerdir nette arastiriyorum pek bi bilgi edinemedim.
Bir kisinin ortalama kac arkadasi ve dostu olmali yalniz degilim diyebilmesi icin.

Benim ortalama oturup muhabbet edebilecegim 15-20 arkadasim, 3 dostum var ve yavas yavas sayilari azaliyo. Rahatsiz oldum bu durumdan.

Sizin arkadas,dost sayniz nedir? Paylasir misiniz.

dostların azalıyorsa sevinmelisin bence
kendini gerçekleştiren birey olma yolundasın demektir
hem şöyle düşün
gerçekten dostların olsa yanında olurlardı :24:

Kaç tane var bilemiyorum da her yıl ortalama biri eksiliyor :))

Benim için hayatta üç tane çok kıymetli insan vardır.. Beni en iyi tanıyan, her anımda yanımda olan..

Annem, babam ve sözlüm.

Annem hep en yakın arkadaşım oldu çünkü huylarımız çok benziyor :)

Babam da şendir ve her şeyimi çok rahat paylaşabiliyorum..

Ailem dışında sözlüm var işte o da benim ruh ikizim gibi sevgiliden çok.

Yanında hiçbir şeyden utanmam sıkılmam.

Dedikodumu da onunla yaparım, alışverişimi de vs.

Bunun dışında liseden beri yakın olduğum bir dostum var.

Gerçekten içinde hiç kötü niyet olmayan nadir insanlardan ama onunla da çok zıttız o yüzden biraz sıkıntı :)

Ve 2 tane de çok yakın arkadaşım var.

Diğerleriyle selam, naber :)

şu yaşıma kadar arkadaşlarım bir elin parmağını geçmemiştir
ettiğim muhabbetler yüzeyseldir dostum dediğim kimse olmadı
eşimden başka

ne dostum var ne arkadaşım.olmasında zaten istemiyorum.hepsi çıkarları olduğu için insanın yanında.
bazı arkadaşlar burda gerçek dostlarının olduklarını yazmışlar ama ben dostluğa falan inanmıyorum.belki diyeceksinizki size denk gelmemiştir gerçek dost ama bunada inanmıyorum.tamam bana denk gelmedi ya başkası.etrafıma bir sürü insan var ve herkesin arkadaşlıkları "gerçek dostları" var.o kişi dostlarını sevdiğinden onların niyetlerini görmüyor ama ben uzaktan gözlemlediğim için herşeyin farkındayım.dostum dediğim insanlar heran onu yarıyolda bırakacak cinstenler.artık insanlara güven kalmadı.çok zor bir dünyada yaşar olduk.
hep söylemişimdir hatta kaç defa bu forumada yazdım ve ölene kadar söyleyeceğim.
benim en yakın dostlarım sirdaşlarım annem,babam ve ablamdır o kadar.şöyle düşünelim.diyelimki bana birşey oldu.benim için üzülecek yegane kişiler ailem.başkaları sevinecekler.çünkü gerçekten böyle bir dünyada yaşar olduk.herkes herkesin mutsuzluğunu istiyor,hastalanmasını,acı çekmesini istiyor.etrafımda 1000 tane arkadaşım olsun.kim benim mutlu günüme ailem kadar sevinebilir veya kim benim kötü günüme ailem kadar üzülebilir?
bunu çok yakın zamanda kendim şahit oldum.en mutlu günümüzde herkes bizi kıskanır oldu.ne diyeyim allah akıl versin o insanlara.

çok uzun oldu ama bu konuda çok doluyim çünkü:18:

aynen katılıyorum zaten dost diye birşey yoktur.
arkadaşlığın temeli çıkardır.vakit geçirmek eğlenmek can sıkıntısını gidermek veye maddi olarak sömürmek için vardır arkadaşlar
kimse kimsenin derdine üzülmez mutluluğuna sevinmez
hele böyle birşey kadının fıtratında yok kıskanır çünkü

tek dostunuz anne baba belki!! kardeşinizdir
kardeş kardeşin bile mutluluğunu kıskanıyor

hastahaneye yatın bakalım
gerçek dostunuz kaçgün bekleyecek başınızı şikayet etmeden
annem babam kızkardeşim eşimden ötesi yok benim için

Bir samimi arkadaşım var dertlerimi anlattığım beni dinler bu bile önemli çoğu insan artık bencilliğinden dinlemeyide bırakmış egosu tavan yapmış, çok insanlarla konuşurum kendimi kısıtlamam, ama arkadaşlıkta allahın bir armağanı bu güne kadar hep arkadaşlarım oldu,insanın en kötüsü hiç arkadaşı olmayanıdır sözüm meclisten dışarı bence o bir bencildir, o bir egoistir kesinlikle hümanist değlldir , herkesi karalar ,paylaşmak bu kadar zormudur evi pis olacak diye kimseyi davet etmez insanlıktan çıkmış insanlar diyorum bence herkesin 1 tane dahi olsa bir arkadaşı olmalı ,insna terapi gibi iyi geliyor,alzheimer hastalığını dahi engelliyor arkadaş
başka çerçeveden bakma ihtimali veriyor daha insalcıl olunuyor bir kocayla ,ömür geçmez ve hayat renksizdir mutlaka samimi arkadaş bulunmalı emek vermeli,
maddiyatçı dünya depresyona kapıyı açmaktır

Son düzenleme:
Eskiden herşeyden çok dost dediklerime güvenirdim. Her türlü fedakarlığı yapardım. Onların da bana aynı samimiyetle geldiğine inanıyordum fakat yakın zamanda yanıldığımı anladım.
Çok zor oldu çok üzüldüm, atlattım sanırım hissizim şuan..
O nedenle dostum kelimesini demek ürkütüyor beni. 4 tane yakın olduğum insan var. Üzüldüğümde soluğu yanlarında alıyorum. Allah bozmasın.. Bunlara ilave olarak tabiki annecim.:) Koşulsuz her zaman yanımda olan tek insan.

33 yasındayım ve bir tane dostum var
arkadaşım ise 2-3 adet bu kadar yeter

Bir samimi arkadaşım var dertlerimi anlattığım beni dinler bu bile önemli çoğu insan artık bencilliğinden dinlemeyide bırakmış egosu tavan yapmış, çok insanlarla konuşurum kendimi kısıtlamam, ama arkadaşlıkta allahın bir armağanı bu güne kadar hep arkadaşlarım oldu,insanın en kötüsü hiç arkadaşı olmayanıdır sözüm meclisten dışarı bence o bir bencildir, o bir egoistir kesinlikle hümanist değlldir , herkesi karalar ,paylaşmak bu kadar zormudur evi pis olacak diye kimseyi davet etmez insanlıktan çıkmış insanlar diyorum bence herkesin 1 tane dahi olsa bir arkadaşı olmalı ,insna terapi gibi iyi geliyor,alzheimer hastalığını dahi engelliyor arkadaş
başka çerçeveden bakma ihtimali veriyor daha insalcıl olunuyor bir kocayla ,ömür geçmez ve hayat renksizdir mutlaka samimi arkadaş bulunmalı emek vermeli,
maddiyatçı dünya depresyona kapıyı açmaktır

çok doğru insanın gerçeten arkadaşa ihtiyacı var bunun eksikliğini okadar yaşıyorumki buaralar
biri bana dokunsa oturur ağlarım o derece konuştuğum muhabbet ettiğim kimse kalmadı arkadaşlarım farklı şehirlere
taşındılar zaten azdılar şimdide uzaktalar bir kişi kaldı aslında bana çok yakın olması gereken derdimi tasamı paylaşıyorum diyeceğim
ama maalesef oda bencil gelir kendi derdini tasasını anlatır gider hatta bazen sen nasılsın demeyi bile unutur üzülüyorum aslında sizin tarif ettiğiniz gibi biride değilim evime gelinmesin filan demem ama kafa yapısı olarak herkesle uyuşamıyorum galiba
ama okadar istiyorum bikaç arkadaşım olsun arada kahveye gideyim dertde tasaya gerek yok 2 dedikoduyada razıyım ben :ssz::ssz::ssz:

Evet göçmek kötü inşallah yakın zamanda allah size sizi dinleyen , dertlerinizl paylaşan dost nasip eder , eğer canı gönülden istiyorsanız olacaktır , pozitif olun o sizi bulacaktır, ben genelde insanları severim sohbetide severim , çekinmeyin sohbete açın olun,
çok doğru insanın gerçeten arkadaşa ihtiyacı var bunun eksikliğini okadar yaşıyorumki buaralar
biri bana dokunsa oturur ağlarım o derece konuştuğum muhabbet ettiğim kimse kalmadı arkadaşlarım farklı şehirlere
taşındılar zaten azdılar şimdide uzaktalar bir kişi kaldı aslında bana çok yakın olması gereken derdimi tasamı paylaşıyorum diyeceğim
ama maalesef oda bencil gelir kendi derdini tasasını anlatır gider hatta bazen sen nasılsın demeyi bile unutur üzülüyorum aslında sizin tarif ettiğiniz gibi biride değilim evime gelinmesin filan demem ama kafa yapısı olarak herkesle uyuşamıyorum galiba
ama okadar istiyorum bikaç arkadaşım olsun arada kahveye gideyim dertde tasaya gerek yok 2 dedikoduyada razıyım ben :ssz::ssz::ssz:

Çok arkadaşım var ama sürekli görüştüğüm konuştuğum 6 kişi
Dostum ise 1 .

Bu hayatta sadece 3 dostum var,
biri liseden arkadaşım, diğeri annem, diğeri ise ablam....
başka dostum yok, ihtiyacım da yok..

Back
X