Sizin sevgiliniz hiç cezaevine girdi mi ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Evet kızlar dediğim gibi çok büyük bi derdimiz var . Bana ayrıl şöyle yap böyle yap demeyin lütfen ben bu konuda kararsız falan değilim ne yapacağıma kendim karar verdim ve asla sevdiğim kişiden vazgeçmeyeceğim . Ve bekleyeceğim . Biliyorum çok üzüleceğim gecelerce ağlayacağım onu çok özleyeceğim çok merak edeceğim çok zorluklar yaşayacağım onunla birlikte sonuç olarak bu yaşayacaklarım benim için kaçınılmaz olacak . Ayrılsam daha büyük bi acı çekerim çünkü gerçekten onu çokk seviyorum ve ben kişiliksiz biri değilim bu kadar sene çıkıp sırf bu yüzden bi zorluk çıktı önüme diye ayrılacak karakterde değilim olanlara da pek iyi gözle bakmam açıkçası . Neyse benim sorunumun bi yanı da çekeceğim acılar ama açacağım konu bununla ilgili değil.
20 güne kadar gidecek sevgilim cezaevine neden diye sorarsanız kaç sene önce sokakda içkili adamlar benimki eve giderken durduk yere saldırmışlar daha önceden de trafikde kavga ettiği biiriymiş bu . Bi anda ne bakıyosun diye benimkine saldırmışlar çok fena 2 kişi falan o da kendini savunmak için üstlerine yürüyünce adamları komalık etmiş kendiside hastahanelik olmş tabi ambulans falan gelmiş neyse . Suçsuzken suçlu duruma düşmüş yani malesef karşı tarafa çok fazla zarar vererek . Önceden 5 ay yatmş şimdi 9 ay daha var .
Sorun şu şimdiden psikolojisi çok bozulmaya başladı çok üzgün durumda . Bunalımlarda . Benimle bile konuşmak istemiyo seni kırarım beni yalnız bırak falan dedi. Gece 2 kere arayıp mesaj atmş herkesi üzüyorum senide üzüyorum çok üzgünüm zaman geldikçe çok üzülüyorum falan demiş. gece 5e kdar hiç uyuyamadı bile . Ben çok üzülüyorum gerçekten böyle üzülmesine moralinin sürekli bozuk olmasına ben ne yapabilirim onun için bilmiyorum . Nasıl yanında olsam da ona iyi gelsem bilmiyorum . Sizce ne yapabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…