Sizin tavrınız ne olurdu?

İstenmeyen gelin olsanız kayınvalideniz sizi sevmediği için oğlunada küsse ve çocuğunuz doğsa asla sevmese doğum gününde bile asla kutlamasa ama çocuğunuzla aynı zamanda doğan eşinizin kuzen çocuğuna methiyeler düzse? Sonrada anlamsızca sizi heryerden silse? Bu insana tavrınız ne olurdu?
O beni yoketmek istiyorsa ben varlığını tanımam bile. İnsan sevdikleriyle sevenleriyle mutlu olmalı,uğraşsın dursun

İstenmeyen gelin olsanız kayınvalideniz sizi sevmediği için oğlunada küsse ve çocuğunuz doğsa asla sevmese doğum gününde bile asla kutlamasa ama çocuğunuzla aynı zamanda doğan eşinizin kuzen çocuğuna methiyeler düzse? Sonrada anlamsızca sizi heryerden silse? Bu insana tavrınız ne olurdu?

Sitede küfür yasak olmasa keşke :D s..r lan Allahın bunağı derdim ve sansürlü diyorum. :)
Oğullarının eşiyle mutlu olmasını hazmedemeyen geçim bozan kaynanaları Allah bildiği gibi yapsın inşallah Amin Ecmain :) :)

Bana yaptığı gibi ben de kendisi yokmuşcasına hayatıma devam ederim. Artık sizin de bir aileniz var çoluk çocuğa karışmışsınız ister küssün ister darılsın hiç umursamayın keyfinize bakın. O da zalimliği ve hasetliğiyle istediğini yapsın.

bu iyi bişey bence
burda kaynanasından yakınan kaç kadın var siz ne güzel görüşmüyorsunuz işte
nimet bu nimet.

Görüşmezdim. Çocuğumu da asla göstermezdim. Çocuğu da düşünceleri ile zehirler böylesi.

Bayramlarda esimin dede evinde toplanılıyor benim cocuğumu bir kere bile kucağına almadı o bebeği bebek dediğin böyle olur bal bu bal diye seviyor oda son gidişimdi zaten bilmiyorum kırılıyorum nasıl anlatsam bu duyguyu
Hata siz de hala böyle bir insanla aynı ortam da bulunmuşsunuz. O aslında 'yok' olmalı sizin için.

Ben olsam basta ıstemedıgı ıcın o evlılıgu yapmazdım ama sonrasındada da yapılacak tek sey gorusmemek konusmamak ıstedıgınw ıstedıgını yapsın kafan rahat en azından

Valla uzağız bizde Ay bu şekildeydık cahil cahil insanlarla uğraştım 12 yıldır , çok şükür 3 senedir görüşmüyoruz boşver görüşme görme duyma. Sende gitme.

Back
X