Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz esinizin telefonunda boyle birsey gorseniz erkek muhabbeti der gecer misinizDemek ki cirkinlerle birlikte oluyor başka zamanlrda
Siz olsaniz erkek muhabbeti der gecer misiniz. Simdi ayrildik yine baska sehirlere gidiyoruz. Kavga kiyamet. Ben cok yoruldum artik.normal tarafı yok.daha once turnelerde başka kadnlarla birlikteliği olmuş sanırım
Evet sindiremedigim olay bu. Allah belasini versin onlarin. O kadar sinirliyim ki. Evli bu adam evli. Bu ne irenc bir dusuncedir. Ben neyim ben kimim. Kendi ne bk yiyorsa yesin de evli adama gecelerini bos gecirme diye akil vermek nedir.Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Bir insanın böyle bir arkadaşı varsa ona da bu tarz şeyler normal geliyordur bence.
Evli bir adama böyle pis bir mesaj atan insan olamaz!
erkek muhabbeti illaki oluyor ama bu besbelli olan/olmuş birşey hakkındaki konuşmalarSiz olsaniz erkek muhabbeti der gecer misiniz. Simdi ayrildik yine baska sehirlere gidiyoruz. Kavga kiyamet. Ben cok yoruldum artik.
Mevzu aldatmak degil. Benim dustugum durum. Hadi o serefsz boyle mesaj atiyor esim ben evli barkli adamim diyemiyor. Kavga gurultu ayrildik. Erkek muhabbetiymis. Bunaltiyormusum onu. Kacti. Tekrar soyluyorum mevzu aldatilmak degil. Icine dusuruldugum durum.erkek muhabbeti illaki oluyor ama bu besbelli olan/olmuş birşey hakkındaki konuşmalar
boşanın diyemem ama ihanet edilmiş bana göre
eşiniz ne diyor peki?
ve diyelim siz ansızın aradınız açıyormu o zamanlar?
Evet. Karsilik olarak evli barkli adamim dese o arkadas birdaha boyle birsey soylemeye cesaret edebilir mi. Evli bir adama bunu soyleyip boyle akil veriyor ya Allah ona beterini yasatsin insallah.Evli bir adamla arkadaşı nasıl konuşuyor hem arkadaş buysa kendisi de bu konuşmanın rahatlığını vermiş bu konuyu araştırın
Normal tarafi yok.Cirkinler cikarmiyor demekki.Anladiniz siz .Esim is sebebiyle turnede. Haftasonu birlikteydik. Arkadasindan gelen mesaj aynen soyle. O sehirde guzel kizlar var gecelerini bos gecirme degerlendir. Esimin yazdigi cevap da guzel kizlar sorun cikartiyor.
Allah askina siz soyleyin bunun nornal bir tarafi var mi.
benim eşimin de vardır boş muhabbetleri arkadaşlarıyla ama bu şekilde olsaydi ben de kaldıramazdımMevzu aldatmak degil. Benim dustugum durum. Hadi o serefsz boyle mesaj atiyor esim ben evli barkli adamim diyemiyor. Kavga gurultu ayrildik. Erkek muhabbetiymis. Bunaltiyormusum onu. Kacti. Tekrar soyluyorum mevzu aldatilmak degil. Icine dusuruldugum durum.
Ben gercekten artik tasiyamiyorum. Bu kadar cirkinlik bana dokunuyor. Kaldiramiyorum. Yine dustum yollara. Biktim biktim. Bu arada eski is yerinden uyuz oldugum bir kiz da mesaj atti haftasonu. Karikatur gondermis. Ya insan hic mi dusunmez bu adam evli. Biraz mesafeli oluyum diye. Beni cildirtiyorlar. Dort bir yandan beni cildirtiyorlarNormal tarafi yok.Cirkinler cikarmiyor demekki.Anladiniz siz .
Sadece bunu deyip kavga cikardi. Erkek muhabbetiymis. Bagirip cagirdik karsilikli. Bu ara ne olsa patliyoruz zaten. Cok yoruldum be arkadasim cok yoruldum. Yemin ederim gucum kalmadi benim. Ben de evimden uzagim. Geliyor zaten haftasonu bulusuyoruz ya. Tum saatlerini iddia oynayarak geciriyor. Iddiadan vakit kalirsa da instagrama giriyor. Benim cabam olmasa bu iliski biryere gitmez gibi geliyor artik.benim eşimin de vardır boş muhabbetleri arkadaşlarıyla ama bu şekilde olsaydi ben de kaldıramazdım
anlıyorum sizi haklısınız eşinizin orda hoop demiş olmasi lazimdi
peki sadece erkek muhabbeti mi diyor?
biraz sakinleşin belki biraz ayrı kalmanız daha iyi olurSadece bunu deyip kavga cikardi. Erkek muhabbetiymis. Bagirip cagirdik karsilikli. Bu ara ne olsa patliyoruz zaten. Cok yoruldum be arkadasim cok yoruldum. Yemin ederim gucum kalmadi benim. Ben de evimden uzagim. Geliyor zaten haftasonu bulusuyoruz ya. Tum saatlerini iddia oynayarak geciriyor. Iddiadan vakit kalirsa da instagrama giriyor. Benim cabam olmasa bu iliski biryere gitmez gibi geliyor artik.