Sizin tepkiniz ne olurdu???

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Slm hanimlar,

Türkiyeye izine geldim. 2 hafta oluyor geleli. Gelir gelmez sinir olmam basladi zaten. 2 sene önce esimle yatak odami aldik. Kvler hic demediler alalim tek gelinsin zaten odaya ihtiyacin var diye.. Gecen yaz geldigimde odami toplayip dönmüstüm. Bu sene geldigimde ne göreyim oglumun katlayip kaldirdigim yatagi kurulu, icine doldurmus tülleri yikamadan!!!!!! Neymis her sene öyle tülleri cikarip biryere koyuyormus. Ya akil var mantik var ya insan cocugun yatagina koyarmi 1 sene öyle durdu toz icinde. Acayip sinir oldum. Koskoca eve tüller sigmadi bi oglumun yatagi kaldi!!!! Neyse kayinvalidemde kp 2 gün önce geldiler. Onlarda yurtdisinda kaliyorlar. Neyseki her sene izinlerimiz ayni zamana denk gelmiyor allahtan. Kayinvalidem yeni yatak odasi alacak kendine eski dolabini söktürdü ceyizinden kalma esyalar varmis onlarida benim bazama koyacakmis! Dedim anne kusura bakma ama ben o bazayi bosuna almadim bende daha altini dolduracam. Yok illa israr ediyor yahu kadin sanane odamdan; ne isin var oda kalmadimi ay hala cok sinirliyim. Sizin tepkiniz ne olurdu? Bu arada bilirsiniz ben en cok emrivaki yapmasina gicik olurum öylede yapar hic sormaz etmez istedigini yapar. Biktim ya sormayi bi türlü ögrenemedi. Nasil ögretecem ben bunu !!

Dönerken odanızın kapısını kilitleyip gidin.
Yaşı geçik insanlara sonradan bir şey öğretilmiyor.

Başka odaya koy valizimi koyucam. Anlayana kadar söylerim ve tülleri çıkartıp onun yatağına koyup valizlerimi koyarım

Şimdi ev onunsa kadına laf anlatmak imkansız. Arkadaşın dediği gibi kilit en mantıklı çözüm gibi

Zaten sürekli kalmıyormuş, saçma sapan eşyaları da biriktirmesin. Kaç yaşında ki hala çeyizleri saklı duruyor? Eşin konuşsun, ihtiyaç sahibi birine versin.

kaç tane oda varki, ne kadar kalıyorsunuz türkiye de, kim olsa istemez tabii, sonuçta yatak odası yani, birileri zırt pırt girsin çıksın kim ister... Açıkca bizim odaya girme bişeylerin yerini değiştirme de bence

Zaten kısa süre kalıyorsunuz anladığım kadarıyla, olayı büyütmeden halledebilirsiniz.
O sizin odanıza koyuyorsa siz de fazla eşyalarınızı onun odasına koyun madem...

senede bir kez geliyorsun zaten bence çokta sorun etme..sen bazanın altını doldurcağın zaman eşyaları çıkarırsın anne bunlara yer kalmadı bazının altında falan dersin..

Dönerken odanızın kapısını kilitleyip gidin.
Yaşı geçik insanlara sonradan bir şey öğretilmiyor.
Keske mümkün olsa kilidi yok hicbir odanin. Cok sinir bozucu. Kadin doldurdu salonu yorgan yastik neymis esim uyaninca bazaya yerlestirirmismis ayyyyyy imdaaaaat delirmek üzereyimmmm

aynı tepkiyi verirdim.
kendine baza alsın içini doldursun
kapını kilitle öyle git

1 ay kadar kaliyoruz ev kayinvalidemlerin.
Yılın 11 ayı kullanılmayan bir odadan bahsediyorsunuz neden kadın kendi evinde bir odasını yok saysın ki?
Eğer kayınvalideniz sürekli o evde yaşıyorsa sizin yokluğunuzda o odayı da kullanabilir bence.
Şahsen biz memlekete gittiğimizde 1 hafta 10 gün kadar kalırız kimi zaman kayınvalidem kendi odasını verir rahat edin der, kimi zaman herhangi bir odaya yerleşiriz çok takılmayın bence.
Nihayetinde kadının kendi evi, kendinizi üzüp tatilinizi zehir etmeyin.

aynı tepkiyi verirdim.
kendine baza alsın içini doldursun
kapını kilitle öyle git
Ben mi çok tepkisizim anlamadım, kusura bakmayın ama biraz tuhaf olmaz mı?
Kadın kendi evinin odasına giremeyecek mi?
Ben olsam işi inada bindirir kilidi değiştirir yine girerim.
Kimin evinde kimi odaya sokmuyorsunuz Allah aşkına.
Dağdan gelip bağdakini kovmak değil mi bu?

Kendi evi diyorsunuz ama 1 odayi bizd verdiler sonucta. Onuda istedigim gibi düzdüm. Odami bile istedigim gibi kullanamayacakmiyim? Kendine yatak odasi aliyor sirf dolabi dolmasin diye benim odama tikayacak. Kim isterki? Madem öyle odada vermeseydi yatak odada almazdim. Oda veriyorsa niye karissin dolabima, yatagima?

yatak odasından bahsediyoruz. öyle girilmez .
onlara vermiş odayı. ev onun diye olmaz öyle şey.
o zaman ev benim diye çocuklarımın çantalarını ceplerini de karıştırayım. özeline dalayım. çok şaçma.

ayrıca alıntı yaptığınız mesajı size yazmadım. ne tepkisizliği ... mesajımda böyle bi içerik de yok üstelik

kendı evı
1 ay kaldıgınız bı yer
ıstedıgı esyayı ıstedıgı yere koyabılır bence

sız 1 ay gelıp kalıyorsunuz dıye kadın tum duzenını sıze gore yapamaz kı

kendı evı
1 ay kaldıgınız bı yer
ıstedıgı esyayı ıstedıgı yere koyabılır bence

sız 1 ay gelıp kalıyorsunuz dıye kadın tum duzenını sıze gore yapamaz kı
tam okumadınız sanıyorum. kv de yurt dışında . o da kısa bi süre için gelip kalıyormuş o evde.

Bana yazdığınızı söylemedim yanlış anlamışsınız, kendi kendime yorumda bulundum.
Bana göre kişisel eşya başka bir şeydir ama yılda sadece 1 ay kullanılan oda başkadır.
Sürekli aynı evi paylaşıyorsak tabii ki yerden göğe kadar haklısınız ama yine söylüyorum bana göre yılın neredeyse tamamında kullanılmayan bir oda için ben kesinlikle problem çıkarmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…