- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Sadece imza atacak :)kardesinize sabirlar diliyorum bana bu istek gereksiz ve bencilce geldi. Beraber yapilmali böyle seyler. Sen alacaksin da ne demek ya? Kendi ne gibi katkilarda bulunacak?
Yok hiç oralı değil başta söylemiş ben çeyiz falan yapmam diye ailesi yapsa yapabilir ama kızın umrunda değil maksat para harcatmakBu zamana kadar derken yaza daha 6-7 ay var şimdiden niye alsin ki ? Belki kızcağız indirim bekliyor belki çok beğendiği birşey var araştırma yapıyor. Ayıp olmuş.
Kardesinizle esya konusunu konusmamislar mi ?Sadece imza atacak :)
Merhaba herkes ben mi alcak gönüllü olcak ...C Combativeenemy merhaba..
Anlam veremedim kızın tavrına. Yazık değil mi canım tencerelere. Para kolay mı kazanılıyor. Gelin kendi alabiliyorsa alsın alamiyorsa sesini çıkarmayıp kullansın bence.
O zaman takı alinmicak oyle miYok hiç oralı değil başta söylemiş ben çeyiz falan yapmam diye ailesi yapsa yapabilir ama kızın umrunda değil maksat para harcatmak
Sadece imza atacak :)
Kardeşim en azından mutfak eşyası tabak kaşık çatal bekliyordu yani bizde bekliyorduk ama bugün öğrendik ki onlar olmayacağı gibi olan hazır malzeme de istenmiyor sanki prenses banaKardesinizle esya konusunu konusmamislar mi ?
Kime ne takısıO zaman takı alinmicak oyle mi
Kardeşim akıllı çocuk kör kütük aşk Havasnda değil açıkcası bu durum onu biraz düşündürttü konuşsam açık açık herşeyi dedi durdusupermis ben herseyin ortaklasa yapilmasi taraftariyim ama herseyi karsiya yikmak "yapacak, alacak" tarzinda bir düsünce bicimi hic saglikli gelmedi. Kardesiniz ne diyor bu durumda?
Kardeşim hiçbirşey beklemiyordu biz kendisi yapacak tı düğünü ama kızın beklentileri fazla bulduBirincisi siz arayıp bir şeyler demeyin
İkincisi başka konularda da olsa siz aramayın, kendi aralarında çözsünler
Üçüncüsü, kardeşiniz desin ki mutfak eşyalarını yeniden alacaksam koltuk takımı alamam (veya başka bir şey), şu durumda ya sen al, ya düğünü erteleyelim, sen müsait olunca al ya da bunları kabul et.
Kızın çeyizi olsa da oradan getirecek olsa OK ama atıp bir de kardeşinize aldıracaksa NO
Yazık vallahi çoğu yenğ moda trende uygun şeyler zatenBen yaşlandım galiba
Artık kaynana moduna mı geçtim acaba
Kabın kacağın seçkine göresi Nasıl olur ya
Granit tencerelerin hepsi aşağı yukarı aynı kulpu pembiş olsun diye taş gibi şeyleri atıp yeniden masraf mı yapacakmış
Birileri bana tencere aldı hediye ay bilemedik zevkine uygun mu dediler
Kullandığına bakarım tencerenin kulpunun rengine değil
Ya da tabağın çiçeği değil de derinliği önemlidir bana göre
Evimde taaa annenin yıllar önce aldığı tabak çanak da yağdan çıkan kase de görümcemin bekarlığından kalan tabak da
Şimdi gidip tüm mutfağı sıfırlayacak maddi durumum da var ama asla böyle bir israfa girmem
Eskiyen tabii yeni alınır da yenileri heves adı altında yenilemeyi anlamak için bir yirmi yaş gençleşmem lazım diyecektim de ben o Zaman da böyleydim
Siz karışmayın der çekilirim.
Bakın burda bir gelin ordusu var görümceden nefret eden,yerler sizi burda
Kardeşim ilerde çok üzülür gibi gelsede bana siz bilirsiniz desede kalbim kafama takılmadı değilKendi parası, çeyizi yoksa mecbur kullanacak. Siz karışmayın ama.
İnşallahBenim çeyizim çoktur,iki kız rahat evlenir.
Mutfak eşyamda öyle,ancak eşimin herşeyi yeni olsaydı önce onları kullanır eskitir sonrası benimkilere geçerdim.
Gelinde çeyiz yoksa bu ne mantık oğlanın alacağı şey değildirki tencere tabak.
Kız ne istiyorsa alsın getirsin kendi.
Siz karışmayın,ancak böyle geçimsiz görgüsüz ne kadın ne erkekle geçim olmaz.
İnşallah kardeşinizin başı yanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?