Sizin tutumunuz ne olurdu merak ettim

Bu zamana kadar derken yaza daha 6-7 ay var şimdiden niye alsin ki ? Belki kızcağız indirim bekliyor belki çok beğendiği birşey var araştırma yapıyor. Ayıp olmuş.
Yok hiç oralı değil başta söylemiş ben çeyiz falan yapmam diye ailesi yapsa yapabilir ama kızın umrunda değil maksat para harcatmak

Birincisi siz arayıp bir şeyler demeyin
İkincisi başka konularda da olsa siz aramayın, kendi aralarında çözsünler
Üçüncüsü, kardeşiniz desin ki mutfak eşyalarını yeniden alacaksam koltuk takımı alamam (veya başka bir şey), şu durumda ya sen al, ya düğünü erteleyelim, sen müsait olunca al ya da bunları kabul et.

Kızın çeyizi olsa da oradan getirecek olsa OK ama atıp bir de kardeşinize aldıracaksa NO

Ben yaşlandım galiba

Artık kaynana moduna mı geçtim acaba

Kabın kacağın seçkine göresi Nasıl olur ya

Granit tencerelerin hepsi aşağı yukarı aynı kulpu pembiş olsun diye taş gibi şeyleri atıp yeniden masraf mı yapacakmış

Birileri bana tencere aldı hediye ay bilemedik zevkine uygun mu dediler

Kullandığına bakarım tencerenin kulpunun rengine değil

Ya da tabağın çiçeği değil de derinliği önemlidir bana göre

Evimde taaa annenin yıllar önce aldığı tabak çanak da yağdan çıkan kase de görümcemin bekarlığından kalan tabak da

Şimdi gidip tüm mutfağı sıfırlayacak maddi durumum da var ama asla böyle bir israfa girmem

Eskiyen tabii yeni alınır da yenileri heves adı altında yenilemeyi anlamak için bir yirmi yaş gençleşmem lazım diyecektim de ben o Zaman da böyleydim

supermis ben herseyin ortaklasa yapilmasi taraftariyim ama herseyi karsiya yikmak "yapacak, alacak" tarzinda bir düsünce bicimi hic saglikli gelmedi. Kardesiniz ne diyor bu durumda?
Kardeşim akıllı çocuk kör kütük aşk Havasnda değil açıkcası bu durum onu biraz düşündürttü konuşsam açık açık herşeyi dedi durdu

tanidigim biri catal kasiga kadar aldirdi hatta aldiklari yerdeki calisan demiski kaynana herseyini aldi ...arkasindan laf ettiler donuna kadar aldilar diye.. kinada kendi tarafimiz altin takacak dediler onuda ailesi aldi tanidigim kendi kabul etti kiza suc bulmuyorum ben ... bazi insanlar bilerek bu yola giriyorlar

Kardeşim hiçbirşey beklemiyordu biz kendisi yapacak tı düğünü ama kızın beklentileri fazla buldu

Yazık vallahi çoğu yenğ moda trende uygun şeyler zaten

Benim çeyizim çoktur,iki kız rahat evlenir.
Mutfak eşyamda öyle,ancak eşimin herşeyi yeni olsaydı önce onları kullanır eskitir sonrası benimkilere geçerdim.
Gelinde çeyiz yoksa bu ne mantık oğlanın alacağı şey değildirki tencere tabak.
Kız ne istiyorsa alsın getirsin kendi.
Siz karışmayın,ancak böyle geçimsiz görgüsüz ne kadın ne erkekle geçim olmaz.
İnşallah kardeşinizin başı yanmaz.

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…